-
No, vítěz je zabugovaný a dokonce si dovoluji tvrdit, že i nedotažený... Je to můj osobní názor, takže výsledek nepovažuji za relevantní😛...
-
skoda tej absolutne nekritickej recenzie na Stalker 2...ta hra dnes na 9 nema ani omylom
-
Ještě bych dodal, že letos to byla docela bída teda, snad příští rok bude lepší ..
Kéž by se povedla Mafia 4, DL 3, vyjde TLoU2 ... snad bude líp, jak letos ..
-
-
to, že máš jiné preference, neznamená, že to byl špatný rok. Za mě nejlepší za poslední roky, skvělé indie věci + skvělé JRPG. Tak dlouho jsem se u her nebavil jako letos.
-
-
Space marine 2 jednoznačně zaslouženě, jedná z nejlepších her v tomto roce a geniální zpracování warhammeru 40k do zatím nejambicioznejsiho projektu (jsem rad ze alespoň jedna redakce v cr to dokaze ocenit, protože cist ty nazory neznalku jinde bylo peklo). Ony ty prodeje a nadšené reakce mluví za vše. Skvělý combat, grafika, příběh, va, naprosto dokonalý přístup tvůrců.
To samé helldivers jedna z nejzajímavějších coop her za poslední roky.
Stalker byl spíš trochu zklamání, úplně bych ho tam neviděl, ale není to nic hrozného
Za mě
3. Helldivers 2
2. Wukong
1. Space marine 2
Čestné místo stellar blade
-
-
To rozdělení her do kategorií je vždycky komplikované. Dnes už skoro nejsou hry čistě z jednoho žánru, ale většinou najdeš v těch hrách mix několika žánrů.
Uvidíme, co Games letos použije za kategorie a jaké hry tam umístí.
Wukong se oficiálně označuje za "akční RPG", takže předpokládám, že to dají spíš do jiné kategorie. A Stellar Blade se částečně považuje za akční adventuru (a hack 'n' slash).
-
-
Stalker 2 hra roku, to je něco hodně špatně. Zabugovaná nudná škubající se srajda.
-
Stalker jednoznačně, zbylé dvě jsou jen průměrné bezduché řezby
-
-
Space Marine ještě jakž takž. Má to i singleplayer kampaň. Ale Helldivers je vyloženě úlet. To už tam mohli dát rovnou Counter-Strike 2.
Add.: Osobně si myslím, že by tam více pasoval třeba ten nový Indy, který je braný jako akční dobrodružná hra (ano, je to i adventura). Nebo třeba Alan Wake 2: The Lake House.
Dvě příběhové hry vedle sebe a pak pouze online Helldivers, která vlastně nemá ani žádný příběh, pokud nepočítáme to úvodní video. :D
-
-
"Helldivers, která vlastně nemá ani žádný příběh"
Tak Helldivers 2 částečně mají příběhovou část. Akurát ten příběh ti neodvypráví žádný vypravěč či nějaké "key plot NPC". Ten příběh se vypráví vývojem bitev na frontě, různými hlášeními od "vlády" a samotným pozorováním jednotlivých hráčů.
Uvedu ti příklad: Něco důležitého s automatony se semlelo na jedné planetě. A hráči z můstků svých vesmírných lodí mohli občas spatřit nad planetou takové divné obrysy (vypadalo to jako maskované lodě). Samozřejmě se očividně jednalo o pouhý optický klam. 😉
O něco později na jiné planetě se objevila jiná anomálie. Při bojování na povrchu mohli někteří hráči vyjímečně spatřit modré laserové paprsky dopadající z orbity. Samozřejmě oficiální prohlášení vlády popřelo tenhle úkaz, protože se očividně jednalo o ionizaci v atmosféře, které tuto anomálii spustilo.
A teď vláda Super Země vyhlásila krizový stav, protože na odlehlou kolonizovanou planetu zaútočila flotila Iluminátů. Jsou to úplně nový nepřátelé, kteří měli být dávno vyhlazeni. Ups.
Ale není se čeho obávat. Vláda Super Země ujišťuje všechny občany, že se jedná jenom o ojedinělý úkaz a Ilumináti se rozhodně nemůžou nacházet nikde jinde na našem území. 😉
Ten příběh je zajímavě odvyprávěn. Nový nepřátelé jsou postupně hezky začleněni do děje. Vývojáři to nedělají jak jiné hry, které v novém update jen prostě trapně po mapě rozhážou nové nepřátelé. Stejně tak je super sledovat děj okolo "Ďábelské" Tryskové Brigády automatonů. 😎
-
-
-
Ten Stalker 2, i když je vcelku dobrý, nevím no. Ale hlas redakce, hlas ... redakce. :-)
-
Stalker 2 je fajn, ale ta hra je i přes patch(e) stále rozbitá. Nejlepší akční hra? OK, ale musel bych asi oslepnout a přijmout fakt, že to má bugů a glitchů jak starej AC. Warhammer je také OK, ale top 3 možná top 5 - 6. Helldivers 2, nevím, nějak mě to minulo.
-
-
klíčenka je na cestě
-
-
Zavři zobák nebo přes něj dostaneš
-
-
Co bys navrhnul, mě to přijde ok.
-
Ano. Taky musím souhlasit. V současném (zabugovaném) stavu ten Stalker 2 nejde s čistým svědomým označit za nejlepší akční hru. Spousta hráčů toho Stalkera přestala hrát a řekla si, že počká aspoň půl roku než to vývojáři opraví.
Warhammer 40k Space Marine 2 a Helldivers 2 jsou fakt super hry. Ty si ty místa zaslouží.
-
-
Neviem no ja som nenarazil ani na jeden jediný bug, žiadne preblikávanie textúr nič a hra ide bez jediného zášklbu na epic nastaveniach QHD (neviem ako je na tom 4K) tak to asi bude individuálne. Jedine pri prvom spustení tochu dlhšie kompiluje shadere ale to je v každej hre pomaly. Pri druhom spustení všetko ok. Teraz vyšiel obrovský patch, ale nemal som poblém ani s pôvodnou verziou. Všetko čo bolo dobré na STALER SoCh je tam plus vela navyše. Konečne niečo iné ako bezduchá strielačka. Za mňa jednoznačne hra roku.
-
-
Tak s bugy je to vždycky inviduální. Někdo jich má hodně, někdo jiný skoro žádné.
Třeba i legendární Skyrim měl na začátku hry kritický bug, který znemožnil hraní hry. Na začátku hry při cutscéně, kdy jela hlavní postava na voze, se ta hra zatuhla. A ten bug se opakoval i po restartování hry. Ten bug nešel nijak ovlivnit nastavením grafiky, lidi prostě museli počkat na 1. patch. Ale zhruba polovině hráčů se tenhle bug objevil, druhé polovině ne.
-
-
-