Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pro mě je zklamáním roku, vyhazov dlouholetých redaktorů na Games.cz

• KrPa

tak to je nejak soucasti vyvoje webu, zacalo se tu politikarit, hromadne banovat za "nespravne nazory" a navic jeste redakce zaspala 10 let v case, takze zbyva jen rici sbohem a zamavat

• triptich

tento rok nebol čas na hranie... čo je vlastne samo o sebe sklamaním roku. ale ak by som volil ja, tak určite rozpad ďalšej redakcie games.cz
      už to začína byť nepríjemné pravidlo, že vždy, keď sa redakcia games zabehne v danej zostave, prídu nútené odchody.

• To je jen klasický ekonomický cyklus. V dobách, kdy se průmyslu daří, tak se najímá spousta lidí v naději, že se bude expandovat a více vydělávat. když se pak trh nasytí nebo dokonce opadne zájem, tak se zjistí, že ty lidi neuživíš a musíš je propustit.

• triptich

tomu samozrejme rozumiem, nejaký ten rôčik som súčasťou toho cyklu. to poznanie však nijak nezmenšuje sklamanie/smútok nad tým, ako zasahuje do života. len brzdí hnev a frustráciu.

• Fakt nepobírám tu hysterii kolem zavírání studií... no a? Všude se zavírá a propouští a jinde se zase najímá a rozšiřuje. Když se podívám na to, které hry tento rok selhaly, nemůžu si pomoci nevidět jistý vzorec, veilguard, concord, suicide squad, dustborn, outlaws, unknown 9....

nevím nevím, mám i do budoucna pár kandidátů na možný flop. Na druhou stranu asi nebude tak zle, tvůrci helldivers 2 se topí v penězích a afaik museli nabírat nové lidi, space marine 2 byl velký finanční úspěch, wukong ani nemluvě, stellar blade podle dostupného infa taky nedopadl špatně, stalker taky působí jako hit. No a i v minulých letech tu byly naprosté trháky jako elden ring.

Nezdá se, že by to zasáhlo herní průmysl jako celek. Dobré zboží a prodejce co respektuje své zákazníky, zdá se nemá problém....

• A to nám příští rok bude propouštět Warhorse 😐

• Třetí místo a zklamání ze zavírání studií je zbytečnost. Studia co dělají hry co se neprodávají, nevydělávají a vyváří se v nafouklých rozpočtech a týmech si zaslouží zavřít. Čím více tím lépe, třeba se někdo poučí. Brečet nad rozlitým zkaženým mlékem je vtip. V každém jiném odvětví to funguje stejně, proč by herní vývoj měl být v něčem jiný.

• samozrejme je otazne ci je v zaujme nas, hráčov, aby prezili predovstkym hry a studia ktore naozaj skvelo zarabaju.

• iSpirit

Tohle je asi nejnabitější kategorie. Concorde, Skull and Bones, do jisté míry i můj oblíbený Hellblade, který nedokázal překročit první dil, Star Warsy vyšly neoddělané a musel přijít nový režisér, aby se to nějak popatchovalo. DLC k Diablu bylo taky dle mnohých na hony vzdálené kvalitě. A na x jsem určitě zapomněl.

• Marines

Hmm,  všichni uvedení kandidáti jsou bohužel pouze marketingovými výkřiky a dojiči peněz od hráčů. Já osobně jsem se také spálil a dal prachy do opravdového "shitu" co se umístil na druhém místě téhle reportáže. Prostě kouzlo reklamy a marketingové čarodejnictví jednoho dočista zblbne....😠

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit