-
ja si taky myslim, ze je to ok. nicmene takhle sandboxovita hra bude potrebovat hlubsi beta test a bez otevreneho to muze dopadnout tak jak pravidelne dopada arma, ktera prakticky vzdy vysla ve forme placene "open" bety vydavane za hotovy produkt.
-
WTF????? To mělo bejt i na konzole *11* *11*
-
Presne tohle me napdalo kdyz jsem videl ty screeny.
-
nebo jen neumí odhadnout co kdy bude hotové jako já :D
-
Původní hra mě minula, jestli to ale bude jako Hostile Waters, tak se moc těšim.
-
ach jo zase odklad
-
Mě to přijde stejný, jako když si lidé předobjednají hru jenom kvůli bonusovým dlc a do teď kvůli tomu taky nikdo nedělal humbuk.
-
klíče ještě posílají, co se týče náročnosti tak veřím že na tom zamakaj, je to přeci jen alpha...
-
přesně, naprosto běžná praxe na které neni nic špatného...
-
Ja sice nejsem zadny zkuseny manazer ani podnikatel v herni branzi, ale neni to nahodou normalni marketingova strategie nezavyslych vyvojeru? Ja myslim, ze to vetsina lidi chape spatne. Neni to placena beta, ale beta pro lidi, co si predobednali CC :P. Neni to primo "prodavani" nedodelane hry, ale proste alternativni zpusob jak sehnat potrebne finance od zakazniku a zaroven je nesidit (zaplatil jsi predem? Budes mit slevu a jeste si muzes zahrat betu, abysis to vyzkousel). Jak rekl Marek Rosa, Miner Wars ma take podobny zpusob bety a co treba Minecraft? To bylo take dlouhou dobu betaverze, pritom se to prodavalo :P.
-
hraje se jen v utery a ctvrtek a v nedeli. jinak nevim jestli jeste posilaj klice. ja se prihlasil nekdy pred dvouma mesicema a key prisel na Aprila ale musim rict ze uz tahle pre-aplha mi nabizi vic zabavy nez BF3. jen je to stejne narocny. mozna i vic. kazdopadne takhle bych si predstavoval BF 1942 v novym kabatku *5*
-
Prej demo, nebuď naivní hochu.
-
Kde bereš osobní zkušenost? Z dema? piratské verze? Počkej si třeba na obojí, BI ti jen nabídlo přistup do bety s plnou hrou, nevyhovuje? Nech bejt a čekej:)
Beta přístup za preorder je super věc jak pro hráče tak pro vývojáře, nadržení hráči dostanou svoji hru dříve a můžou se částečně podílet na vývojí hry a vývojářum se dostanou do kapes potřebné peníze :) WIN pro obě strany.. -
vede tahle diskuse někam?
-
Hráč je maximálně tak kontributor a majitel licence či svolení že ji může hrát , ale hru nevlastní nikdy ;)
-
Většinou hry kupuji po osobní zkušenosti , takže 20 OJRO za něco co možná ani nebudu chtít mi přijde .... jako podstatná nevýhoda .
-
was?
pro majitele hry. u nevyšlé hry je majitel ten, kdo předobjednal. kdo předobjednal, zaplatil. kdo zaplatil, má přístup do bety. -
Nezapomínej že dostaneš plnou hru až vyjde, není v tom prostě žádná nevýhoda, hru jen můžeš hrát dříve a to i většinou za menší cenu.
-
:) Kdo chce kam ... mne tenhle přístup docela odrazuje . A u Bohemky to fakt zamrzí .
-
Díky za info, budu to sledovat :)