-
I přes můj názor, že si to můžou strčit za klobouk jsem si hru předobjednal, mám tu firmu rád, ale po tom, co jsem se přejedl Army jim dám šanci :)
-
Hodte sem pls nekdo, kdo si to predplatil zkusenosti se hrou. Taky o tom uvazuju, ale bojim se, ze to pro me bude po hardwarovy strance zase nehratelny jako, ostatni BI hry - jako treba ToH, army...
-
rad bych se prihlasil do bety ale vzhledem k tomu ze jestli to bude kvalitni hra tak chci mit doma krabicku tak nemuzu. nebudu to prece kupoivat 2x... *4*
-
Po chvíli se to stává dost stereotypní a vykrádačka zvuků ze Starcraftu je více než zjevná. Jako budget to na chvíli zabaví, po vyblbnutí asi tak vše. Žádnej zázrak, ale ani vyloženě sr*čka. Na druhou stranu. Za ty prachy lye dnes dostat Warp, nebo jinou blbost.
-
WTF????? To mělo bejt i na konzole *11* *11*
-
-
Pokud se nepletu tak na konzole to stale vychazet ma.. asi jen betu maj vylucne pro PC.
-
-
to jsem teda zvedavej na ovladani... *8*
-
-
-
Placená beta ? OMGWTF ! ..... Hlouběj už je jen bahno .
-
-
uzavřená beta. beta jen pro majitele hry. beta není demo.
-
-
Ale už vůbec ne hra za kterou by měli chtít příspěvky ....
-
-
was?
pro majitele hry. u nevyšlé hry je majitel ten, kdo předobjednal. kdo předobjednal, zaplatil. kdo zaplatil, má přístup do bety. -
-
Hráč je maximálně tak kontributor a majitel licence či svolení že ji může hrát , ale hru nevlastní nikdy ;)
-
-
vede tahle diskuse někam?
-
-
-
Nezapomínej že dostaneš plnou hru až vyjde, není v tom prostě žádná nevýhoda, hru jen můžeš hrát dříve a to i většinou za menší cenu.
-
-
Většinou hry kupuji po osobní zkušenosti , takže 20 OJRO za něco co možná ani nebudu chtít mi přijde .... jako podstatná nevýhoda .
-
-
Kde bereš osobní zkušenost? Z dema? piratské verze? Počkej si třeba na obojí, BI ti jen nabídlo přistup do bety s plnou hrou, nevyhovuje? Nech bejt a čekej:)
Beta přístup za preorder je super věc jak pro hráče tak pro vývojáře, nadržení hráči dostanou svoji hru dříve a můžou se částečně podílet na vývojí hry a vývojářum se dostanou do kapes potřebné peníze :) WIN pro obě strany..
-
-
-
-
-
-
Došly peníze, tak se bude prodávat rozpracovaná hra - opravdu jsem zvědavý kolik na takovém přístupu vydělají a jestli to bude stačit na dokončení.
-
Ale exkrement pánové, naprosto bežná praxe která dává nadšencům šanci se podívat do brzké bety, pro fanouška té či oné hry to nejlepší... Spousty her stejně později spustí dočasně hru v Open Betě pro stress test...
Já osobně přístup do bety za peníze vítam je to prostě další možnost navíc :) -
Preco mam pocit ze ty vojaci vo videu su takmer rovnaky ako v Tiberian sun za NOD, koli tomu sa mi to ale paci *3*
-
na hru samu sa velmi tesim pretoze mi pripomina tie skvele klasiky ako Battlezone I, Battlezone II, Uprising, atd. Do bety sa mi vsak velmi nechce aj za skvelu cenu 16.99 eur z BIStore. A to z tychto dovodov: CHCEM KRABICKU ;) som old skool. a za druhe, bojim sa ze si BETOU pokazim/znizim zazitok z plnej verzie. Nevi nekdo co s tim?