Přejít na výpis diskuzí
Beta Need for Speed nabídla zábavné arkádové závodění a problematickou online složku
1.11.2015 | Honza Konfršt
57 příspěvků
-
Přesně tak, arkáda nebo sim, základ u hry s autama je pocit, že řídíš auto. To tam rovnou mohli dát nějaké vznášedla s divnou fyzikou a vyšlo by to na stejno. Prostě neschopnost. Jen rychle spíchnout další díl, kecat do světa lži o tom jaké to je a plaťte nám. To víte, že jo, ani náhodou. To si radši koupím to Crew, to má prý aspoň zábavný jízdní model dobře arkádový.
-
Zde ale nejde o arkádu vs sim přece, o čem to krucinál mluvíš? :)
Tady jde o to, že vůbec nemáš pocit, že řídíš auto. Tragický jízní model bez řazení :D -
celkem dobrá .. ehm, a to jsem nezmínil tu prodlevu jak nějaká turbodíra u 30 let starýho auta :)
-
Tak si to nekoupíš a budeš žit šťastně až do smrti.
-
Arkádový NfS má svou cílovou skupinu a simulace svou. Zkombinováním NfS s realistickým závodním modelem lepší hru neuděláš - právě naopak, uděláš z ní méně populární hru. Pokud si chceš dobře zajezdit s reálným ovládáním, kup si DiRT Rally.
-
To zkratim, mam v aute 6st dsg, takze chapu. Kdyz si na to ale das pozor tak je to celkem dobra prevodovka. A kdyz to obcas proslapnes tak i zabavna, to okamzity razeni me proste bavi. *5*
-
Tak máš tam snad pádla ne? Se kterýma normálně manuálně řadíš, což je vždycky lepší zábava, než s automatem.
Nejnovější zkušenost mám právě se 7st DSG v jednom nejmenovaném koncernovém voze :) Ta převodovka je naprosto tragická :/ (myslím automatický režim), člověk si tam vůbec nemůže vychutnávat táhlé zrychlení z nižších otáček, pořád se to snaží agresivně řadit a hlavně se s tím nedá normálně jet, s manuálem si třeba před zatáčkou hodíš dvojku, podržíš ji, protože víš, že trojku nemá smysl dávat a dáš ji za zatáčkou... s DSG jedu, držím otáčky v místě nejvyššího krouťáku někde uprostřed a udržuju je, protože vím, že za 3 vteřiny budu naplno akcelerovat a ta přiblblá převodovka udělá víš co ? Začne ti zmateně řadit nahoru a dolů ,protože v tu chvíli netuší co má dělat, je to prostě něco mezi a ona neví, jestli chceš brzdit nebo jet rychle... prostě šílený nesmysl. S tím autem buď musíš jet pomalu nebo rychle, ale nejde nic mezi tady v tom režimu.
Ale to je jedno, závodní hra bez manuálu je jak baba s jedním ňadrem. -
Tak ony existují dva různé arkádové jízdní modely. Jeden, který se chová více méně jako auto, je předvídatelný, je zábavný, a v mainstreamové hře nebyl skoro 10 let. A druhý, značně parodický, typ vznášedlo. Který použili tady? Ha, není třeba se namáhat, bylo to dopředu jasné.
-
Je to hra o AUTECH. Je to závodní hra. Nikdo neříká, že NFS má být simulace, to nikdy nebyla, od toho jsou tu jiné hry, ale proč by se ty auta měly chovat jak nějaké divné krabičky od sirek a proč jako oddělávají věci, co defakto definují auta (řazení, rychlosti ...) .. co pak tady ten paskvil jako má být?
Jak to potom může být zábavné? To je jak vydávat nějakou hru za leteckou arkádu, kde jsou letadla bez křídel a lítáš tam s nima jak s nějakým ufem.
Ta hra šíleně selhává v naprosto základních věcech už teď a irituje mě, aniž bych ji zatím hrál. Videa co na to vychází jsou příšerné, gameplaye taky o ničem (ta kamera v zatáčkách - ano vím, jde vypnout - to je taky velké wtf) ... uff.
Když to nějak shrnu, dřív nám NFS dávalo radost a samotné ježdění byla výborná arkáda, kde se člověk vyblbnul a přitom měl pocit, že řídí auto. Poslední NFS jsou paskvily nevím pro koho, u kterých se každý normální člověk akorát naštve co to zase chcou vydat za ptákovinu. -
Tak pokud je tvuj tunersky sen ctverkovy golf v TDIcku, tak chapu. Ale treba takovy Nissan gtr jsem s manualem snad nevidel, i kdyz asi existuje. *15*
-
Dalsi "cim vic se toho muze pokazit, tim lip" demagog?
-
fakt jo :D :D to mi řekni kdo by si tunil auto s automatickou převodovkou lol :D :D
-
Tenhle díl NFS se evidentně nepokouší být ani trochu simulací. Pokud bude ježdění zábava, nevadí mi to. Mainstreamový hráč to prostě k té své hodince ježdění u televize nepotřebuje. Pro ostatní je tu X věrných simulátorů.
-
Ty něco děláš na PC bez internetu? Hraješ NFS v autě? V lese? Vypínáš si snad internet před tím, než jdeš hrát? Tehle komentář za sebe poslala máma potom, co jsi jí ho přinesl na flashce?
-
Need pay kids
:/ Jsem slyšel, že v té hře není ani manuální řazení (v závodní hře :D) a prý to ani snad neukazuje jakou rychlost máte zařazenou wtf? :D -
No počkej za pár let bude součástí hry virtuální youtuber, který ti bude kecat do hraní *1*
-
Další díl, co neni pro mě... sociální chujoviny a neustálou nutnost bejt online ať si strčej za klobouk... to přece nikdo, kdo měl rád starý díly, nechce.... jej, já vlastně zapomněl, .... že na toho, kdo měl rád starý díly (nebo líp - pamatuje si je) se tu nejvíc kašle...
Takže ať si vydávaj macho hry pro macho kidz, ale ať tomu neřikaj Need for Speed.