Přejít na výpis diskuzí
Beta StarCraft II: Heart of the Swarm už brzy, hra je skoro hotová
17.8.2012 | Adam Homola
59 příspěvků
-
Za swarm už to jebkám....... *4* Oni už neví, jak by ty lidi odrali.
-
hratelnostne i grafikou je sc asi 10 let pozadu, nevím koho muže bavit najednou zvládat tolik činností jako manažment základny, boje na více frontách, manažment zdroju, micro se schopnostama jednotek, pruzkum atd. aby se to dalo hrát musíte tukat do klavesnice jako sekretarka a taky tak rychle vše vyhodnocovat v hlave. ok blizzard udelal hru pro male procento lidi s iq vyšši jak 110, zbytek se na to muze ...
-
-
btw mrkej zde jak ta hra lidi nezajima http://cz.esl.tv/channel/esltv-sc2/
-
no nekecej strategie a musi se v ni myslet a zvladat nekolik cinnosti najednou, no toto co si to ti vyvojari dovolujou v dnesni dobe, kdy se lidi skoro nedokazi ani sami najist. urcite to musi byt propadak, asi se zblaznili
-
-
No tak myslet se u toho rozhodně nemusí *5*
Stačí udělat víc kliknutí myší za minutu než soupeř a máš vyhráno. To není nic o myšlení, nebo strategii. Ale singl mě docela bavil, nicméně po fiasku s D3 si už nikdy nic od Blizzu nekoupim. -
-
jde o to že počet kliknutí myší je obrazem toho jak rychle myslíš
-
takze kdyz budu extremne rychle oznacovat svou zakladnu tak vyhraju?
-
-
Argumentace pětiletýho dítěte *7*
-
-
-
-
Nemůsíš být kreativní, stačí se naučit jeden build a jet ho až do dokonalosti (zblbnutí) a výsledky se určitě dostaví. A bude tě to možná i bavit *1*
Potom ti stačí IQ klidně i 80 :) -
-
Jako v každé "strategii" od Blizzu. ;-)
-
-
slysim plac a rev..... slysim fanboys.... sezerou te :D
-
-
Přikládáš mu zbytečnou důležitost *6*
-
Fanboys blizzu byvaj nebezpecni akorad tak sami sobe. :-D
-
-
To zní drsně :)
-
-
urcite by nam nechutnal:)
-
-
-
no treba se pak dostane v bronzu aspon na 50. misto *15*
-
-
Zajeď si do Jižní Koree a vykřikuj tam tohleto nahlas. *1*
-
A já znám jednu celkem známou válečnou hru, na kterou ti stačí iq větší než 30. Hádej, co myslím *3* *15*
-
-
Příští rok je jasnej nejpozději do dvou let
-
Legacy of the Void za 2 roky? *8*
-
-
asi stejne jako HOTS do roka od vydani SC2
-
-
-
-
Nevím nevím, SC 2 jsem koupil hned v den vydání a pak čekal na CZ až tehdy jsem se to odvážil spustit... musím uznat dobrá hra těch peněz jsem nelitoval aspoň prvně. Jednou jsem projel singl dál pár her v MP, dostal alergii na terrany a jejich všeuniverzální jednotky a pak jsem se vrátil opět k SC BW jehož MP hraji dodnes... mám tu hru teďka na poličce (téměř zarámovanou) ale víc jak 40 hodin jsem ji nedal... nevím nevím zda to bude stát opět za koupi... jediné co teď občas zahraji jsou nějaké mody ale čistrokrevný MP mě jako zergského hráče neláka... je zajímavé že v top hráčích je málo zergů, dříve to byla rasa pro ty nejlepší hráče protože byla nejobtížnější ale pokud jste se jim dostali pod kůži tak byla nejlepší.
Asi to vidím tak že u toho projedu jednou singl a zase to pujde k ledu -
-
Zergovia chcú jednoducho iný prístup. Ľudia s nimi hrajú práve na spôsob terranov a čudujú sa, že prehrávajú. Ak si ale pozrieš videá z hier naozaj dobrých hráčov, tak tí s nimi dokážu úžasné veci a nakopať aj terranom.
Chce to len pochopiť, že zergovia sú náročný na micro-manažment a začať s nimi dobre hrať chce chvíľu tréningu. -
-
Ehm.... zergové jsou nejlehčí na micro, spíš je třeba makro a counter, páč se nejlíp přizpůsobí. Nejtěžší na micro je teran, nebo toss? teď nevím ale né zerg. *4* (říkali to hráči proč se rozhodovali pro terany a jiné rasy)
-
-
ale ale nejlehci na mikro, kazda rasa ma sve, ale nemyslim si ze zergove to maj nejak zvlast jednoduche na micro. btw se mi libilo jak terrani breceli jak je zerg op po novem patchi a pak prijde nekdo jako taeja a jak jim zklaplo :)
-
-
Protože normální hráči jsou LAMKY *10* a neví kolik je v SC2 možností jak co zahrát a místo aby něco vymysleli tak brečí, tečka. Viz ostatní nerfování, ted je terran nejslabší rasa skoro, páč ho tak nerfli.
-
-
Tak ono jde o pro scénu, terani dostávají poslední dobou na prdel, hlavně k vůli ghostům :)
-
ja teda terrana jedu v poho v top 10 platinum,nezda se mi slabej ale to je kazdyho vec
-
-
-
Terrani poslední dobou budou opravdu asi nejtěžší na micro, když se dívám na stream nejlepších hráčů tak u terrana jsem nikdy neviděl, že při vyrovnané bitvě někdy ba jen na okamžik přesunul kameru někam jinam a hrál přes áčko. Pořád micro EMP kajtování mariňáků atd. ale asi je to na top úrovni vyrovnané co se týče micra. Ale jako platiňák proti samo vyrovnaným soupeřům musím mít za terrana opravdu asi nejlepší um.. Mám zkušenosti se všema rasama..
-
-
-
Aha, hlavně že teď hraje zerga každá lama, a když přišel Stephano tak byli zergové OP a terani vymizeli. Ale asi to moc nesleduješ co *4*
-
U mě zachraňuje SC2 modařská komunita, je opravdu z čeho vybírat. Doporučuji Warships, Desert Strike, Nexus Wars a další.
-
-
Tato hra musi byt hotova uz aspon rok. Nevydaju aby si nerobili konkurenciu sami sebe, ludia nemaju nekonecne penazi na drahe hry. Diablo 3 nedavno, zachvylu dalsie wow. Starcraft necakajte v dohladnej dobe.
-
-
proc myslis, ze hrac sc2 je zaroven i hrac wow nebo diabla?
-
-
já si teprve před nedávnem pořídil dvojku, na tohle si zase chvíli počkám... baví mě to jako jednička, podle mě prostě nejlepší RTS... ani warcraft mě tak nebavil, jako tohle...
-
-
je to dobra hra...ale zakaznicky servis je nulovy :) chcel by som si vymazat svoje single player statistiky, najma kvoli tomu, ze ked chcem hrat odznova kampan, tak nech nemam hned pristupne vsetky misie.... a kedze je to naviazane na web account tak som pisal na customer support, ci mi s tym nevedia pomoct a vies co mi odpisali? ze nevedia, ze vela ludi to riesi tak, ze si este raz kupi tu hru.... akoze, ja im dam 60 eur za hru a oni nevedia zmazat na moju ziadost par cisiel a odporucia mi vysolit dalsich 60 eur? :D ... niekedy cloveku rozum zastava....holt vyhoda nasej internetovej doby...
-
-
A podle toho hodnotis zakaznickou podporu? Kdyz mas nerealne pozadavky, tak je logicke, ze ti s tim nepomuzou.
-
-
co je na tom nerealne? :) vymazat statistiky? :D myslim si, ze pokial vedia urobit ban accountu, budu vediet urobit aj reset, nebude to asi technicky az tak narocna operacia ;) ...potom sa vsetci cuduju, ze aku mizernu uroven maju sluzby v CR a SR.. no holt maju, pretoze zakaznici ked nieco chcu tak sa boja spytat, aby im niekto neodhryzol z nosa... cirou nahodou pracujem ako predajca v IT firme, takze viem velmi dobre ze ked sa chce tak sa da...
-
-
Nenapadlo tě, že kdyby ti smazali statistiky tak by jsi hru mohl prodat jako nepoužitý acc čímž by blizzu teoreticky ušly peníze (z jejich hlediska)? Ale jinak s úrovní supportu s tebou souhlasím, mám nepěknou zkušenost s EA.
-
-
A proč teda chceš nový acc? Co vůbec chtěls na podpoře? Aby CO přesně? Smazali ti všechny hry?
-
@ frk4 mas pocit, ze vymazat statistiku je nejaky velmi sofistikovany ukon? Vobec ti nie je divne, ze v case minulom, ked sa hry kupovali v obchodoch a instalovali z krabice si mal account management kompletne vo svojich rukach a zrazu su taketo elementarne veci problem? Mne to teda normalne nepride...a uz vobec nie rada, ze si mam kupit dalsi account, to ako keby som si chcel preinstalovat svoj originalny windows a musel si kvoli tomu kupovat novu licenciu *7*
-
Opravdu si myslis ze na podpore maj tlacitko vymazat statistiky a jen ho nepouzili? nebo si mel predstavu, ze tuhle naprosto zbytecnou fx tam kvuli tobe naprogramujou?
-
@Miso: Nějak pořád nechápu co po nich chceš... Vymazat statistiky ze singlu znamená stisknout tlačítko New Campaign, jak už tady psal kolega přede mnou. Achievementy mazat nejdou, protože logicky, když už jsi jich jednou docílil, tak nemá smysl tvrdit, že tomu tak není.
-
to je velmi rozumna poznamka.... ale nemali dovod sa bat, lebo som im pisal len o singleplayer statistikach (bolo to v tom requeste spomenute), multak totiz nehram.... :) ... zatial najlepsie skusenosti mam v tomto s Turbine, aj co sa reakcnej doby tyka aj co sa tyka poradenia s problemom
-
-
-
-
A co kliknout na New Campaign? *5* Jediné co neresetuješ jsou achievementy.
-
-
-
Zatím se neví jaká bude CE že ano?
-
-
ne, ale asi nudna blizzard klasika - artbook, BR-film jak delame hru, soudtrack, podlozka, a bezcena flash pamet prilsis mala na to aby se dala nejak pouzivat *13*
-
-
nech to nezabudnu zase predavat za 60 eur a prve 2 mesiace sa to nebude dat hrat, lebo si ich posahany server nebude moct overit ze mam originalku kupenu na ich eshope.... fakt ma naposledy vytocili s tym diablom
-
-
tady jsou zaznamenane vypadky (skoro vsechny) od zacatku vydani SC2 a moc jich neni, navic vetsina je jich pravidelna stredecni udrzba: http://starcraft-2.webnode.cz/error/
-
-
ved teraz to uz (asi) ide... uz mam diablo 3 prec z disku, takze neviem posudit... ale dobre si pamatam, ze prve tyzdne boli otrasne... poznam ludi co si vzali dovolenku kvoli tomu, nahrali a ... nespustili. Bol to hlavne europsky problem, rozhodne sa nejdenalo o nejake sporadicke vypadky, staci pozriet diablo3 forum na blizzardackych strankach... vesele citanie :) niektori ludia kvoli tomu aj vratili hru, pricom blizzard sa zachoval pomerne seriozne a vratil im peniaze. Aj ked vyriesili prvotne problemy s loginom na server tak potom este po nejaku dobu bolo riziko, ze ta hra proste spadla, pripadne cely svet ostal zrazu neaktivny... a do toho si este treba pricitat lagovanie... no na singleplayer dost silna kava. Najma ked v dnesnej dobe akcii na Ackove hry na Steame je 60 eur za hru dost luxus...
-
-
Hrušky a jablka *7*
-
-
*1* hej prehliadol som to SC2 *14*
-
-
-
-
Kdyz chces lhat, tak lzi aspon tak, aby to nebylo na prvni pohled poznat. Nadsazka je dobra vec, ale udelat z max tri dnu dva mesice, je fakt moc, navic to uz ani neplati a neni duvod, proc by mel stracraft podobny problem.
-
-
no tie max 3 dni si zase slusne nadsadil ty... takze sa pls drz svojej vlastnej rady
-
-
prodleva u digitalni verze byla max 3 dny nez se overila platba, ve vetsine pripadu to probehlo mnohem rychleji. Takze nevim, co jsme nadsadil a pokud myslíš to, že byli přetížené servery při vydaní hry, tak to bylo vždy jen pár hodin, většinou mezi 8-11, kdy se nedalo pripojit a ohledne toho se snad uz taky dostatecne poucili, uvidime.
-
-
presne o tych serveroch pisem :) to, ze kedy boli pretazene je prave velmi subjektivne, pretoze to kazdeho uzivatela postihlo inokedy... tak ako pises uvidime, ale prave pri tej cene by som rad uvidel ze to ide bez problemu :)
-
-
-
-