Přejít na výpis diskuzí
Beta StarCraft II: Heart of the Swarm už brzy, hra je skoro hotová
17.8.2012 | Adam Homola
59 příspěvků
-
Tak ono jde o pro scénu, terani dostávají poslední dobou na prdel, hlavně k vůli ghostům :)
-
ja teda terrana jedu v poho v top 10 platinum,nezda se mi slabej ale to je kazdyho vec
-
Za swarm už to jebkám....... *4* Oni už neví, jak by ty lidi odrali.
-
jde o to že počet kliknutí myší je obrazem toho jak rychle myslíš
-
Protože normální hráči jsou LAMKY *10* a neví kolik je v SC2 možností jak co zahrát a místo aby něco vymysleli tak brečí, tečka. Viz ostatní nerfování, ted je terran nejslabší rasa skoro, páč ho tak nerfli.
-
Argumentace pětiletýho dítěte *7*
-
takze kdyz budu extremne rychle oznacovat svou zakladnu tak vyhraju?
-
No tak myslet se u toho rozhodně nemusí *5*
Stačí udělat víc kliknutí myší za minutu než soupeř a máš vyhráno. To není nic o myšlení, nebo strategii. Ale singl mě docela bavil, nicméně po fiasku s D3 si už nikdy nic od Blizzu nekoupim. -
proc myslis, ze hrac sc2 je zaroven i hrac wow nebo diabla?
-
ale ale nejlehci na mikro, kazda rasa ma sve, ale nemyslim si ze zergove to maj nejak zvlast jednoduche na micro. btw se mi libilo jak terrani breceli jak je zerg op po novem patchi a pak prijde nekdo jako taeja a jak jim zklaplo :)
-
btw mrkej zde jak ta hra lidi nezajima http://cz.esl.tv/channel/esltv-sc2/
-
no nekecej strategie a musi se v ni myslet a zvladat nekolik cinnosti najednou, no toto co si to ti vyvojari dovolujou v dnesni dobe, kdy se lidi skoro nedokazi ani sami najist. urcite to musi byt propadak, asi se zblaznili
-
Přikládáš mu zbytečnou důležitost *6*
-
To zní drsně :)
-
Fanboys blizzu byvaj nebezpecni akorad tak sami sobe. :-D
-
urcite by nam nechutnal:)
-
slysim plac a rev..... slysim fanboys.... sezerou te :D
-
A proč teda chceš nový acc? Co vůbec chtěls na podpoře? Aby CO přesně? Smazali ti všechny hry?
-
Jako v každé "strategii" od Blizzu. ;-)
-
presne o tych serveroch pisem :) to, ze kedy boli pretazene je prave velmi subjektivne, pretoze to kazdeho uzivatela postihlo inokedy... tak ako pises uvidime, ale prave pri tej cene by som rad uvidel ze to ide bez problemu :)