Přejít na výpis diskuzí
Beta StarCraft II: Heart of the Swarm už brzy, hra je skoro hotová
17.8.2012 | Adam Homola
59 příspěvků
-
Nenapadlo tě, že kdyby ti smazali statistiky tak by jsi hru mohl prodat jako nepoužitý acc čímž by blizzu teoreticky ušly peníze (z jejich hlediska)? Ale jinak s úrovní supportu s tebou souhlasím, mám nepěknou zkušenost s EA.
-
tady jsou zaznamenane vypadky (skoro vsechny) od zacatku vydani SC2 a moc jich neni, navic vetsina je jich pravidelna stredecni udrzba: http://starcraft-2.webnode.cz/error/
-
-
-
no tie max 3 dni si zase slusne nadsadil ty... takze sa pls drz svojej vlastnej rady
-
co je na tom nerealne? :) vymazat statistiky? :D myslim si, ze pokial vedia urobit ban accountu, budu vediet urobit aj reset, nebude to asi technicky az tak narocna operacia ;) ...potom sa vsetci cuduju, ze aku mizernu uroven maju sluzby v CR a SR.. no holt maju, pretoze zakaznici ked nieco chcu tak sa boja spytat, aby im niekto neodhryzol z nosa... cirou nahodou pracujem ako predajca v IT firme, takze viem velmi dobre ze ked sa chce tak sa da...
-
Kdyz chces lhat, tak lzi aspon tak, aby to nebylo na prvni pohled poznat. Nadsazka je dobra vec, ale udelat z max tri dnu dva mesice, je fakt moc, navic to uz ani neplati a neni duvod, proc by mel stracraft podobny problem.
-
A podle toho hodnotis zakaznickou podporu? Kdyz mas nerealne pozadavky, tak je logicke, ze ti s tim nepomuzou.
-
Aha, hlavně že teď hraje zerga každá lama, a když přišel Stephano tak byli zergové OP a terani vymizeli. Ale asi to moc nesleduješ co *4*
-
ne, ale asi nudna blizzard klasika - artbook, BR-film jak delame hru, soudtrack, podlozka, a bezcena flash pamet prilsis mala na to aby se dala nejak pouzivat *13*
-
U mě zachraňuje SC2 modařská komunita, je opravdu z čeho vybírat. Doporučuji Warships, Desert Strike, Nexus Wars a další.
-
Nevím nevím, SC 2 jsem koupil hned v den vydání a pak čekal na CZ až tehdy jsem se to odvážil spustit... musím uznat dobrá hra těch peněz jsem nelitoval aspoň prvně. Jednou jsem projel singl dál pár her v MP, dostal alergii na terrany a jejich všeuniverzální jednotky a pak jsem se vrátil opět k SC BW jehož MP hraji dodnes... mám tu hru teďka na poličce (téměř zarámovanou) ale víc jak 40 hodin jsem ji nedal... nevím nevím zda to bude stát opět za koupi... jediné co teď občas zahraji jsou nějaké mody ale čistrokrevný MP mě jako zergského hráče neláka... je zajímavé že v top hráčích je málo zergů, dříve to byla rasa pro ty nejlepší hráče protože byla nejobtížnější ale pokud jste se jim dostali pod kůži tak byla nejlepší.
Asi to vidím tak že u toho projedu jednou singl a zase to pujde k ledu -
A co kliknout na New Campaign? *5* Jediné co neresetuješ jsou achievementy.
-
Tato hra musi byt hotova uz aspon rok. Nevydaju aby si nerobili konkurenciu sami sebe, ludia nemaju nekonecne penazi na drahe hry. Diablo 3 nedavno, zachvylu dalsie wow. Starcraft necakajte v dohladnej dobe.
-
je to dobra hra...ale zakaznicky servis je nulovy :) chcel by som si vymazat svoje single player statistiky, najma kvoli tomu, ze ked chcem hrat odznova kampan, tak nech nemam hned pristupne vsetky misie.... a kedze je to naviazane na web account tak som pisal na customer support, ci mi s tym nevedia pomoct a vies co mi odpisali? ze nevedia, ze vela ludi to riesi tak, ze si este raz kupi tu hru.... akoze, ja im dam 60 eur za hru a oni nevedia zmazat na moju ziadost par cisiel a odporucia mi vysolit dalsich 60 eur? :D ... niekedy cloveku rozum zastava....holt vyhoda nasej internetovej doby...
-
já si teprve před nedávnem pořídil dvojku, na tohle si zase chvíli počkám... baví mě to jako jednička, podle mě prostě nejlepší RTS... ani warcraft mě tak nebavil, jako tohle...
-
Zatím se neví jaká bude CE že ano?
-
nech to nezabudnu zase predavat za 60 eur a prve 2 mesiace sa to nebude dat hrat, lebo si ich posahany server nebude moct overit ze mam originalku kupenu na ich eshope.... fakt ma naposledy vytocili s tym diablom
-
Si poslechni Blizzcast *3*
http://eu.blizzard.com/en-gb/community/blizzcast/ -
zajimalo by mě co na tym tak dlouho delali