Přejít na výpis diskuzí
Betatest Star Wars: The Old Republic startuje už v pátek
29.8.2011 | levis
99 příspěvků
-
Tak tohle video mě teda moc nepřesvědčilo. Začátek boje byl naprostý chaos a pak půl hodiny řezat jednoho tužana který ani nebyl hlavní boss, to by mě fakt nebavilo. Navíc po takovém boji bych byl už psychicky docela vyčerpaný a ne hned na to vstoupit do pevnosti a tam jich takových najít tucty...
-
Super, jsem registrovanej na stránkách SWTOR.com už od dubna, jenže účet mi očividně smazali. Přitom mám na mailu pořád uloženou zprávu s verification kódem...
-
Dodatecne informace o EU betatestu najdete na oficialnim foru SWTOR.
-
Porad nechapu co se tem lidem na tehle hre líbí. Nic nového skoro nepřináší a to málo co jo tak z toho děláte starsne moc. Chápu jen ty fanoušky z filmů, ale i ty prestane po 3-4mesicích si hrát se svetelnejma mečema. Proste jen další nafouklá bublina, která po vydání brzo praskne ( Tím brzo myslím třeba rok ) a přejde na F2p, aby přežila.
-
-
V podstatě to tak je, ale stejně jako Lotro si tohle stálý fanoušky najde. Přeci jen je na světě o poznání víc Star Wars maniaků než Lotr maniaků. Ale osobně se mi z celé téhle taškařice líbily jen ty 3 renderované animačky...
-
-
super videiko ! uz aby to bylo hned nabiham do kramu :)
-
Nechápu lidi kteří tu nadávaj na grafiku, ale těm to asi nikdo nevymluví.Naopak grafika je jedna z mála věcí co se mi na téhle hře líbí.Ukázka začíná jak jinak parádním plně nadabovaným videjkem a pak už se de na samotnej raid, v tu chvíly začína nuda.Nudná hudba, nudnej jednoduchej boss kterej měl co sem tak napočítal kolem 3-4 abilitek.Navíc jedna z mála věci na co si lidi museli dát pozor byli ty jeho bombičky a co se stalo když někoho trefila?NIC ubralo mu to pár životů.Mám takovej pocit že tam lidi umřeli proto že healum nakázali nehealovat aby to bylo aspoň trochu napínavé.Nakonec ten sestřich z jiných bossu kterej vypadal mnohem líp, ale oni nám zase ukazaly snad to nejnudnější co mohli.
Taky sem vyděl PVP videjko, to mě taky moc nenatchnulo.I tak bych si tuhle hru docela rád zahral a užil si příběh kterej bude na mmo hru určitě užasnej a nepřekonatelnej, ale to by musela stát třeba 1200kč (když je tak dlouha tak bych nebyl skrblík)-dohrál bych jí a zahodil jako mass effect.
Tak ňák to řekl Blizzard-,,Naší hru překoná až další mmo od nás".Kdo o tom pochybuje je blázen.Chtěl jsem čekat a nezaplatit si wow, třeba bych koupil, ale tohle mi za ty parychy nestojí.Rozhodně si ale kupuju GW2 který vypadá nádherně a dokonce to asi bude něco jiného než wow navíc to není tak drahá záležitost. -
-
S tím blizzardem se mi zdá, že to dávali dost jinak, páč poslední prohlášení co v téhle souvislosti dávali bylo, že naopak přejí SW velký úspěch aby bylo na scéně více MMORPG a větší konkurence *8*
-
100 lidí 100 chutí-přesně.Jak jinak měřit kvalitu mmo hry než počtem spokejených hráčů?To že si wow pořad uchováva svůj počet platících je jasnej důkaz kvality *1* .GW bude parádní hra, určitě pár lidí stáhne ale nebude to tak horké.
-
-
Nevim cim se meri kvality hry. Asi je to opet clovek od cloveka. Ale pocet hracu neni zadny meritkem kvality,to vim jiste. Jestli ano,pak treba ty vsechny nejsledovanejsi (a nejstupidnejsi) porady a serialy v TV jsou super kvalitni dila. A tomu sam neveris. A pokud zustaneme u her-i ty nejhloupejsi klikaci hovadiny na Facebooku maji kolikrat vice hracu nez ackove,kvalitni plnohodnotne hry. Takze o cem to vypovida? (btw. nikde netvrdim ze WoW neni kvalitni. Je,ale takovych titulu je desitky)
-
-
Dobře řekni mi co znamená když výjde nové mmo, lidi si ho koupí, pak ho hrajou ale za pár měsícu se vratí zase k wow, nebo ho prostě přestanou hrát.Podle mě to vypovída o tom že wow je prostě zábavnější.Jiné mmo za pár měsíců musí přecházet na play for free a wow má pořád svých 11 milionů už kolik let.Já měřím hru podle toho jak se u ní bavím.Pokud se bavím je pro mě hra kvalitní a je mi uplně jedno jestly je originalní,má úžasnou grafiku..
-
-
Myslel jsem stahne-jako sebere *7* Nevím asi sem to blbě napsal.Nebo jsem doufal že to lidi pochopej
-
-
joo? :D a odkad by to asi tak měli sebírat? z obchodů?
-
-
Ty ses vymaz kamo *1* prej stahnou,lol musis zadat klic abys to vubec hral vole.
-
-
Bylo to mysleno ve smyslu, ze par hracu z WoW prejde na GW2. Nevim, co je na tom k nepochopeni :)
-
-
i kdyby stáhli bude jim to na 2 věci...nemaj "Activation Account Access Key" a kvůli pár lidem se Freečka dělat nebudou, jelikož by na tom dost prodělali když stačí hru koupit a hrát FREE...
-
-
Prekona v cem? V poctu hracu? To je mozne,ale to nic nevypovida o kvalite. Naopak-ty nejmasovejsi veci byvaji casto ty nejbrakovejsi. A MMORPG lepsi nez wow uz existuji davno (i kdyz samozrejme plati sto lidi-sto chuti)
-
není to vbec drahá záležitost :) koupíš hru a už napořád jedeš free, i já se těším jako fanoušek GW sérií :)
-
Blizzardi uz jsou moc namysleni pokud si myslej tohle. Az vyjde GW2 se poserou jak jim odejdou lidi.
-
-
Grafika WOW, soubojový system WOW, pokusy o RPG - vzhledem k evidentní snaze o co největší masovost logicky budou sázet na co nejjednodušší koncept. Takže většina questů koncipovaných tak, aby je zvládl kdokoli kdo umí číst. (Ono děti 8-15 let kterým to platí rodiče jsou taky zákazníci). Samozřejmě hlavně žádná krev, ale po zásahu jen hvězdičky aby se dalo napsat Pegi 12.
Z hlediska komerčního úspěchu to bude určitě populární. Jednoduché jako wowko, vypadá to jako wowko, hraje se to jako wowko, ale je to nové wowko! Navíc graficky jako v US populární The Clone Wars - to přitáhne další děti co sledují tento seriál. Komerčně zvládnuto výborně.
Povinnost pro wowkaře znuděné wowkem - nové SF wow.
Povinnost pro SW fanatics - nové SW.
Povinnost (dočasná) pro lidi co měli rádi Bioware klasiku - naděje na kvalitní RPG umírá poslední.
Povinnost pro sledovače Clone Wars. - je to stejně loztomilý ti panďuláčci ... Tinky winky, Dypsy, Lala, Po....
Výsledkem je dostatečná komunita platících klientů.
Na druhou stranu dostatečná komunita platících vypovídá jen o komerčním úspěchu a ne o kvalitě výrobku. McDonald je taky úspěšný. Ale za super kvalitu jeho výrobků bych ruku do ohně nedal.
V byznyse většinou ale rozhodují masy a ne kvalita.
Názor vychází z informací o hře, jak je zatím prezentována. Moc rád se nechám Bioware přesvědčit, že hra bude úplně jiná, než jak se jeví a pokud udělají zajímavý systém, překousl bych z nedostatku jiného SF MMO i tu neskutečně hnusnou grafiku. Jo a nezapomínejte na mínuska za můj soukromý názor. System je jednoduchý, zvládá je klikat i přesně ta komunita, které je tato hra zřejmě určena *4* . -
-
Ode mne plus a s konstruktivní částí postu souhlasím. Akorát si příště si odpusť sebelitující kecy ^_^.
-
-
Konstruktivni kritiku cte malokdo :). Muj nazor na Kotor u vetsiny clanku se prezentuje stale ve stejnem duchu od te doby, co to z puvodniho celkem zajimaveho konceptu, ktery me lakal, zacali tvurci (dost mozna pod tlakem manazeru) ohybat smerem k WOW konceptu jak graficky, tak i hernim systemem. A vzdy je muj post rekordmanem v minus bodech tak jsem si na zaver tentokrat neodpustil rypnuti. Nebudu popirat ze to, kam se ta puvodni myslenka postupne vyvinula mne proste mrzi. Karpyshyn v KOTORu I odvedl obrovsky kus prace. Ale ve dvojce uz zapracoval management Bioware. Aby se stihl termin, urizli to ve 2/3 hry. Sami tvurci priznavaji ze to bylo nedodelany, ze jim na to nedali cas co potrebovali. SW Tor je extremne vyhypovany.
Nemyslim si ze by Karpyshyn dostal natolik volnou ruku od papalasu, aby mu to nechali vypracovat do urovne, kterou by si ten svet zaslouzil.
Propadak roku to nebude. V tomhle zanru (SF MMO) proste ten vyber neni takovy, aby si lidi misto toho koupili neco kvalitnejsiho. Kdyz jste na pousti a umirate zizni a nekdo vam nabidne smradlavou zatuchlou vodu proste se napijete, protoze nemate na vyber. SW Galaxies umrely, vyber v tomhle zanru prakticky neni. Sve klienty si to najde. A jak jsem psal, memu 7 letemu synovi se ta graficka stylizace libi. Z meho pohledu na trhu chybi MMO SF pro generaci 25+ (pominu-li EVE ktere ne kazdemu sedne). Nejaka, ktera se snazi o aspon trochu realne zpracovani jak vizualni tak konceptem. A SW TOR to evidentne zas nebude. Treba se nase generace do duchodu jeste nejake MMO SF dozije :P. Mozna Mass Effect MMO? -
-
Tak to máš dobrý, že už jsi SWTOR dohrál a víš jakej bude a nebude. Ty ses podílel na scénáři? Celý tvůj příspěvek působí dojmem, jako kdybys znal celý obsah hry, ale vaříš pouze a jenom z vody. Nemáš ani páru o tom, jak moc se karpyshyn podílel a nepodílel, kdo co kam tlačil a netlačil. Samotný TOR se v podstatě vyvíjí už od KOTORů, což na mě jako "horká jehla" skutečně nepůsobí. Bioware má několik týmů a lidé, kteří tvoří jádro Bioware, pracují na TORu. S TORem má Bioware hodně volnou ruku.
BTW, KOTOR2 nedělalo Bioware, ale Obsidian. *3*
Tímto končím diskuzi s tebou, ježto jsi zjevně velmi neinformovaný člověk a s takovými se diskuze nikdy nikam nedostane. -
-
Ach jo. Evidentne jsem se pustil do krizku s nekym kdo SW TOR s ostatnimi vyviji, nebo prinejmensim uz pul roku je soucasti alfatestu a urcite uz to dohral. V opacnem (a pravdepodobnem) pripade mas ale UPLNE stejny pristup k informacim jako ja a varis z vody. V teto branzi se pohybuju od roku 1989, ale samozrejme na lidi jako ty, co tu hru primo vyrabej nemam z duvodu nedostatku internich informaci.
Lidi z venku jako jsem ja musi vychazet ze zakladnich premis.
TZN: Vidime a hodnotime to co nam Bioware o hre predklada.
Bioware chce hlavne vydelat = prodat co nejvice kopii a ziskat co nejvice predplatneho. Je tedy NAPROSTO evidentni, ze nam v ramci teto logiky bude zduraznovat VYHODY a zatajovat NEDOSTATKY.
Pokud to co nam o SW TOR predkladaji ma byt to nejlepsi co ma navnadit zakazniky ke koupi, pak se v mem pripade netrefili do vkusu a ja evidentne nejsem vhodna cilova skupina jejich produktu. Ty na zaklade zarucenych informaci jsi skalopevne presvedcen ze je to presne to co chces. Uvidime jestli ti tento nazor vydrzi po tydnu, po mesici, po dvou hrani... Ale vzhledem k tvym zarucenym internim informacim o vysoke kvalite celeho produktu se asi neni treba obavat ze by te vysledek zklamal. -
-
Xeen: "Karpyshyn v KOTORu I odvedl obrovsky kus prace. Ale ve dvojce uz zapracoval management Bioware. Aby se stihl termin, urizli to ve 2/3 hry" - Tahle formulace je nejednoznačná.Přišlo mi, že mluvíš opět o Karpyshynovi. V tom případě se omlouvám z nařčení, ale psaný text je to jediné, s čím můžu pracovat.
Zjistil jsem si dost, jinak bych o tom nepsal. Avellone (lead designer/writer) napsal, že sice nebyl dostatek času, takže bylo nakonec nutné vyříznout několik lokací, ale vyjádření k tomu, proč byl příběh tak překombinovaný, jsem nenašel. Navíc Obsidian dostal od Bioware engine, podobně jako v případě New Vegas od Bethesdy, takže se mohl více koncentrovat na ostatní aspekty hry. Nemluvě o tom, že měli skoro úplně volnou ruku.
Prosím tě, kde tě urážím? Děkuji.
"Ale je pravda, ze kdyz dojdou argumenty je nejjednodussi prekroutit neci slova a obvinit ho ze lzi." - *1* Dokonce jsem tě i přímo citoval, víc už se psaného slova držet opravdu neumím. To se trochu vylučuje s překrucováním, nemyslíš? *3*
Troll: "Máme tomu my ostatní rozumět tak, že kdokoliv vychází z informací o hře, jak je zatím prezentována, ten dle Vás říká blbosti? " - Když koukneš na pár videí, a pak napíšeš elaborát o hře v celé její komplexnosti (včetně mechanik atd.), pak ano, myslím, že jsou to blbosti.
"Dokažte, že se jedná o lež." - Zkus se přeponout z pasivního režimu na aktivní a zapátrej sám.. *3* -
Cahire, na tve bludy uz mi to nedovoli reagovat, asi moc hluboky thread.
Nikde jsem nepsal ze Carpyshyn delal Kotor II. Psal jsem ze Kotor II byl nedokonceny - vedeni Bioware tlacilo na to vydat hru v terminu (zapracoval management Bioware). Autori NEMOHLI hru dodelat, tak jak si prali a museli ji uriznout. Neco si o tom najdi.
Ukazky jsem videl, clanky jsem cetl, na forum jsem taky parkrat zavital. Mam dost informaci na to abych si udelal nazor a mam i hodne dobry prehled o tom jak to v teto branzi chodi.
Muzeme si o tom popovidat az to budes treba mesic hrat. Do te doby se jen pokousis urazet a obvinovat ze lzi lidi, kteri nejsou tak strzeni tim MegaHype. Kdyz to bude dobry, bude to fajn. Treba to budu i hrat. Grafika je ale na rok 2011 hrozna (Galaxies, JKA nebo TOR mi ve sve dobe sedel ke SW vic nez tohle.) Rytiri jedi pobihajici v hypertech platovkach mi neprijdou tak COOL jako zjevne tobe. Dialogy mi prijdou z toho co jsem videl jednoduche - ale pokud je to pro komunitu 12+ tak je to adekvatni. MMORPG ma byt o tom aby se hrac dokazal spravne vzit do sve postavy a prijal za svuj ten svet kolem. S tim jak SW TOR vypada ted tak je to pro mne lakavy asi stejne jako MMORPG ze sveta teletubies.
Ale je pravda, ze kdyz dojdou argumenty je nejjednodussi prekroutit neci slova a obvinit ho ze lzi. Typicke pro vetsinu ceskych diskuznich for. *3* -
Pro pana Cahira:
""Názor vychází z informací o hře, jak je zatím prezentována" - Kdybys jen PASIVNĚ nepřijímal naservírované informace, ale AKTIVNĚ se o hru zajímal (bioware fórum, všemožné fansite atd.), neříkal bys takové blbosti." - Máme tomu my ostatní rozumět tak, že kdokoliv vychází z informací o hře, jak je zatím prezentována, ten dle Vás říká blbosti?
""Jednoduché jako wowko, vypadá to jako wowko, hraje se to jako wowko, ale je to nové wowko!" - LEŽ" - Dokažte, že se jedná o lež. -
Proč to otáčíš na mě? Totálně překrucuješ fakta. To ty jsi začal s velkohubými a kategorickými prohlášeními:
"Karpyshyn v KOTORu I odvedl obrovsky kus prace. Ale ve dvojce uz zapracoval management Bioware" - LEŽ
"Nemyslim si ze by Karpyshyn dostal natolik volnou ruku od papalasu, aby mu to nechali vypracovat do urovne, kterou by si ten svet zasloužil." - NEPODLOŽENÁ DOMNĚNKA
"...vzhledem k evidentní snaze o co největší masovost logicky budou sázet na co nejjednodušší koncept - Tento závěr z premisy opravdu logicky nevyplývá. Vývojáři mají cesty, jak se s tímto problémem vyrovnat - viz např. Fallout: New Vegas (mnohovrstevnatost)
"Takže většina questů koncipovaných tak, aby je zvládl kdokoli kdo umí číst" - NEPODLOŽENÁ DOMNĚNKA, naopak na fóru se říká, že příběh a dialogy si drží úroveň Bioware her
"Jednoduché jako wowko, vypadá to jako wowko, hraje se to jako wowko, ale je to nové wowko!" - LEŽ
"Názor vychází z informací o hře, jak je zatím prezentována" - Kdybys jen PASIVNĚ nepřijímal naservírované informace, ale AKTIVNĚ se o hru zajímal (bioware fórum, všemožné fansite atd.), neříkal bys takové blbosti.
Jsem tolerantní člověk a rád si poslechnu/poučím se od jiných, ale tvůj příspěvek je prostě pouhé vaření z vody, což je směšné vzhledem k tomu, jak je dlouhý. Pouč se od ostatních místních "diskutérů" a příště jen rovnou napiš, že to bude p*čovina. Bude to kratší a výstižnější... Já na rozdíl od tebe, žádná velkohubá prohlášení nepronesl, vycházím z faktů; že se na TORu dělá několik let je fakt, že bylo TORu přiděleno jádro Bioware, tedy včetně tvůrců BG, je fakt, že mají herní mechaniky mnohem blíže ke KOTORům (do jaké míry jsou podobné WoW je irelevantní), je taktéž fakt, mimo jiné potvrzený lidmi, co hru hráli.
-
-
-
-
-
Chtel jsem ti dat plus,protoze se spoustou veci souhlasim,ale vzhledem k tomu ze se sam prezentujes jako nactilety fracek(tve posledni dve vety),nedotanes nic *7*
-
-
EDIT: Pardón, překlik. Smazáno.
-
-
keby tam aspon nedavali fixne zvysovanie statov v kazdom novom leveli, popripade by to bolo mozne nastavit na zaciatku hry(advanced,hardcore..) a easy
-
-
Před každou operací (raidy) si zvolíš obtížnost. To vyvrací spekulace o tom, že to bude moc "easy". Mimochodem, od zvolené obtížnosti se odvíjí kvalita gearu.
-
-
Tak tenhle komentář by se dal vrazit po definici slova "hate" jako příklad.
Herní mechaniky jsou téměř totožné s KOTORy. Připadaly ti snad jednoduché? Viděl jsem několik questů včetně dialogů a možností volby a rozhodně mi to nepřipadalo dětiňské.
"Jo a nezapomínejte na mínuska za můj soukromý názor." Proč by ti lidi neměli dávat mínuska a pluska? Právě od toho tu jsou. Znamená to, že s tvým soukromým názorem nesouhlasí. Jestli ti to rve srdce, tak sem nepiš. Mimochodem, opravdu ti tolik záleží na tom, co tam lidi naklikaj? Já to mám vždycky tak akorát u prde... -
-
kotor nevyzeral tak detinsky, a 2jka mala taky bozi pribeh, o tom ako pouzivat Silu, ze toto sa k tomu nikdy nepriblizi, uz len z toho ze je to urcene zakaznikom od 12r
-
-
PEGI nemá nic společného s tím, pro jakou věkovou skupinu ta hra je, maximálně určuje, od jakého věku podle vševědoucích psychologů dítě neutrpí psychický šok z toho, že tu hru uvidí.
Takovej Flight Simulator má rating 3+ a tříletý dítě, co dokáže odstartovat a přistát s Jumbem si moc představit nedovedu *4* -
Grafická stylizace je čistě subjektivní, nechme ji stranou. Příběh dvojky podle mě kvalit jedničky nedosáhl, navíc byl brutálně překombinovaný. KOTORy jsou také od dvanácti let *3* , což je důkaz, že číslíčko na krabici má často pramalý význam. Bezduché a krvelačné hovadiny, které mají na krabici osmnáctku, jsou zase velmi často cílené na mentálně zaostalé... Ze samotného příběhu jsi neviděl vůbec nic, ale už víš, že se to tomu ani nepřiblíží. To radši ponechám bez komentáře.
Důležité pro MMO je masovost. Vývojářům je to samozřejmě jasné, ale přesto jim zůstává v kapse jedno řešení. Mohou totiž hru udělat vrstevnatou. Její povrch může uspokojovat masy, případně nenáročné hráče, kdežto "další úrovně" se otevírají pouze hráčům, kteří jsou dostatečně chytří na to, aby si vytvořili perfektní postavu, ocenili duchaplný příběh (na scénáři se podílí Drew Karpyshyn, tvůrce scénáře k prvnímu KOTORu, takže nemám důvod nevěřit v kvalitu) a provázanost světa. Bude-li toto TOR splňovat, bez váhání do něj půjdu.
-
-
-
-
první pořáná online co by mne zajimala
-
Ja si zahram obe hry (GW2,SW) už len preto, že tam neni PALADIN ! (mysleno ironicky ... hodne ironicky). *1*
-
No no jede o to že je každá jiná každá se hraje jinak a má svoje silné a slabé stránky ale to by bylo na dlouho
-
-
špatnej koment moje chyba
-