Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zx_spektrum
    Co já bych dal za další díl Star Wars: Jedi Knight, nebo alespoň jakoukoliv Star Wars hru která není (jak bylo v jednom článku zde nedávno řečeno) eRPéGéčkem založeným na číslech ale na skillu... *13* Takový Star Wars alá Mass Effect třeba.
    • Eda.Frtan
      Co já bych dal za další SW hru založenou na číslech. Co píšou kolegové, tak mají pravdu. KOTORy byly a jsou nejlepší SW hry, které kdy vznikly. Nicméně Jedi Knight jsou také velmi kvalitní...
      Co se týče Force Unleashed, tak to mělo se SW společné snad jen světelné meče...
      A jestli považuješ ME za hru založenou na skillum, tak se ani nedivim, že ti čísla nevoní... (a to jsem velký ME fanboy)
      • zx_spektrum
        Ta věta o Mass Effectu byl takový blbý výstřel, nesouvisí to s tím předtím, bohužel už to nešlo editovat (buga v komentářích Games :/ ). Nicméně, v TOR ti lítaj čísla po celé obrazovce jak ve vlhkém snu matematika, seká se tam světelnými meči do prázdného prostoru a útočí se tím na protivníka... Ano, mám rád FPS, TPS. Force Unleashed vůbec nezmiňuju, to byl odpad.
    • Amim
      KOTORy jsou založený na číslech a stejně to jsou nejlepší SW hry.
      • Jasně, jenže The Old Republic je pokračování KOTORu... Bylo by fajn mít na co se těšit i do budoucna, ne jen se ohlížet na staré a dobré...
      • Naprostej souhlas. KOTOR I & II spolu s Jedi Knight: Jedi Outcast jsou pro mě možná nejlepší SW hry.
        Force unleashed je úplně někde jinde.
    • Uz od Dark Forces boli Jedi Knight a Jedi Academy doslova skvosty. Force unleashed uz je uplne mimo a vlastne nam tie hry vymieraju svojou konzoloidnostou, pretoze ani ty deti nebavi hrat ty blbosti...
    • presne tak, nejlepe nejakou hru ktera je zalozena na skillu i IQ, treba neco jako call of jedi
    • tohle aspon bude krasne dlouho kdyz je to mmo, navic neni zadna sw mmo hra pokud vim swg zrusili/zrusej.
  • Vazne takovehle video dokaze nekoho nalakat? U me ma presne opacny ucinek. A ta grafika uplne pohrbila jakykoliv "sci-fi feeling'' ze hry. Alespon pro me.
    • Kori
      Přijde mi to celkem vpoho, hlavně narace příběhu a lokace... sice z toho není cítit vůbec žádný star wars, ale jako mmo to ujde.
    • Mi osobně příjde dostatečná, ne že bych z ní byl paf jako jsem byl z Aionu, ale pro mě dostačuje. Spíš mě lákají ty další věci jako by měl být příběh, NPC pomocníci a s tím spojený vůbec systém craftu, vlastní loďka...a konečně i "tradiční" MMO pravidla co se týče boje nebo rozvoje postavy:) Ale chápu, že to na první pohled není zrovna zázrak :)
  • Jsem velký mmo fanda a v podstatě sleduji každou mmo hru, která má vyjít. S WoW mám několika leté zkušenosti a ač spousta lidí nadává na tuto hru, tak je to kvalitní dílo a především velký úspěch. Už ho nehraji, nebaví mě. Ale kdysi mě bavil a našel jsem si tam to svoje. Co se týče SWTOR, tak tuto hru sleduji od jejího oznámení. Když budu mluvit za sebe, tak hra jako taková na mě nedělá dojem, že bych si ji potřeboval koupit a vyzkoušet hned první den vydání. SW mám rád, ale nejsem geek, tak se spíše dívám na SWTOR skrz pohled hráče než SW fandy. Viděl jsem snad všechny videa z téhle hry. Nejprve mám velkou obavu z jejich "mass effect style" cutscén. Ano, v offline hře to funguje dobře, navozuje to filmový zážitek. Nedokážu si to však představit v mmo. Už jen na videích mě to strašně nudí a ikdyž ta cutscéna trvá třeba jen 3 minuty, tak mě osobně to příjde moc dlouho a prostě mě to tam nebaví. Určitě spousta hráčů, hlavně SW fandů a těch, kteří rádi příběh, to přivítá s nadšením. Ale takový obyčejný mmo hráč, kterému jde jen o to rychle udělat raid nebo questy, tak toho to bude dost štvát. Nevím jak je to, když je člověk solo, tak předpokládám, že to bude moci odskipovat, ale v grupě stačí jeden co ho bude zajímat příběh a ostatní budou fakovat :) Samozřejmě je to součást hry a pokud to někomu hodně vadí, tak ať si ji nekupuje, ale každý si určitě dokáže představit nerváka na party chatu: "Omg, wtf.. skip the f*cking cutscene!!!" a za dvě minuty leave se slovy "CYA Bitch*s!!" Ale to asi k mmo patří:) Samozřejmě souhlasím s tím, že pro hráče co má rád dobrý příběh je to naprosto skvělá věc. Pokud bych měl ohodnotit combat systém, tak ten mě příjde stejný jako WoW. Kliknout na target a použivat skilly. Určitě věc, která funguje a není na ní nic špatného. Mě osobně už toto moc nevyhovuje a spíše bych radši vyzkoušel systém, který má například GW2. Grafický styl SWTOR je určitě pěkný a neurazí, ale není to nic extra. Grafikou mě velmi připomíná WoW. Jinak space combat, crew skills atd. tak to vypadá hodně zajímavě a určitě to vnese do hry svěží vítr. A měsíční poplatky nebudu ani komentovat. Nějakejch 15 dolarů je naprostej pakatel. Miluji komentáře, že autoři chcou tahat s hráčů prachy a že o nic jiného jim nejde. Ano máte pravdu. Oni tu hru totiž dělají aby z ní měli peníze. A pokud je ta hra kvalitní, tak nevidím důvod za ni patřičně tvůrcům zaplatit. Hru jsem nehrál. Mé názory jsou založené jen na videích a určitě ji zkusím a pak se rozhodnu jestli je to pro mě či nikoliv. Momentálně jsem natěšenej na GW2 a SWTOR vyzkouším hned po tom ;)
    • Sakra tys to vystih.. :D +1
    • kamo mam rovnaky nazor :) neprajem SWTOR nic zle, urcite si najde svoje publikum ale GW2 je proste #1 *14*
  • Porad nechapu co se tem lidem na tehle hre líbí. Nic nového skoro nepřináší a to málo co jo tak z toho děláte starsne moc. Chápu jen ty fanoušky z filmů, ale i ty prestane po 3-4mesicích si hrát se svetelnejma mečema. Proste jen další nafouklá bublina, která po vydání brzo praskne ( Tím brzo myslím třeba rok ) a přejde na F2p, aby přežila.
    • V podstatě to tak je, ale stejně jako Lotro si tohle stálý fanoušky najde. Přeci jen je na světě o poznání víc Star Wars maniaků než Lotr maniaků. Ale osobně se mi z celé téhle taškařice líbily jen ty 3 renderované animačky...
  • V článku máte chybu...bud je to sith juggernaut s červeným mečem nebo sith assassin s dvoubřitvým fialovým mečem
    • sleepless
      Byla to chyba, diky za upozorneni.
      • Z videa...
        Audin, Juggernaut, jeden červenej
        Lu-am Assassin, oboustranej fialovej
        Jeena, Marauder, dva červený

jen pro přehled :)
    • barvu mece si muzes menit jak chces je jich tam prej vic jak ve filmu to same plati o blasterech.
      zaroven si muzes zmenit barvu u brneni.
      • Tak to je comment uplně mimo, nejde o to, že se dá změnit. Ale věta "vedená Sith Juggernautem s oboustranným fialovým mečem" je blbost. Juggernaut oboustranej meč použít nemůže. Měl ho Sith Assassin.
  • najprv som sa nechal omamit rozhovormi z ME az som si zacal mysliet, ze ta hra nebude az tak zla... ale potom prislo to nahadzovanie buffov, jeden typek "tank" vpredu a spomenul som si ako som zavislacil kedysi na tom tupom nudnom wowku *11* smutne ze v roku 2011 vychadzaju hry s 6 (alebo viac?) rokov starym combat systemom
    • Já radši u trinity systemu zůstanu, přijde mi zábavnej a jsem na něj zvyklej, hlavně že funguje, a dá se skombinovat se zvýšenou obtížností.. A můžu si vybrat jakou roli budu zastávat, pokud bude umět každej všechno, nedovedu si představit jakej zmatek bude v raidu. No buďto šílenej zmatek nebo naprosto žádná challange..
      • Oni všichni neuměl všechno to by bila blbost jen každý má samostatný heal. A některá povolání sou zaměřená na support víc než ostatní. Hlavním tahákem Gw2 ,teda co se PvE tyče je kombinování útoku a obran s dalšími povoláním ale je toho celá řada.
        Co se raidu týče tak GW2 nemá raidy ale opravdu nařvané dungi pro 5 lidí, jediné co by se dalo k raidu přirovnat jsou boje s megalomanskými příběhovými bossi
    • A jak by jsi to chtěl udělat? :-) Když jsi tak chytrý,tak jak by jsi si představoval MMORPG?
      • no narazal som napriklad na GW2 a Tera...ludska mysel je neobmedzena a ked sa desiatky hlav v bioware spoja tak mozu vytvorit taky revolucny combat system ze sa z toho vsetci POTOTO...miesto toho mame wowko 3000
      • A co takhle jako Guild Wars 2 ? Tam není svatá trojice a funguje to.
        • Healer tam je ale je to trochu jinak udělané přeci...jinak podle mě ani ve SWTOR nebude čistě jakože healer...jenom stát a healovat.Bude to trochu pozměněné.Jinak v plánu mám zakoupit GW2
          • No neřekl bych healer spíš support teda pokud myslíš Guardiana
            • Hlavne v GW2 je to robene cestou "kazdy vie vsetko", je to nove, neotrele, vyzera to zaujimavo, ale mna to vobec netaha, radsej ustanem u trinity systemu. A ak by som chcel akcnu hru (narazam na combat v GW2), tak si zahram DMC alebo nieco podobne, nie mmorpg... Nehovorim ze to bude zle, ale proste nie moj salok kavy - priaznivcov si to urcite najde, ale mne to pride nudne, naco hrat classu ktora je rovnaka ako vsetky ostatne.
  • Q: When do Beta Weekends start?
    A: Friday, September 2nd. (Source: PAX BioWare Panel)

Q: EU as well?
    A: Not likely, but as said, large wave of invites going out soon (to Game Testing, not just a weekend). (Source: Stephen Reid via Twitter)

nevim proc tady zhavite lidi kdyz se na ne nedostane :)
  • Dodatecne informace o EU betatestu najdete na oficialnim foru SWTOR.
  • Ja si zahram obe hry (GW2,SW) už len preto, že tam neni PALADIN ! (mysleno ironicky ... hodne ironicky). *1*
  • Tak tohle video mě teda moc nepřesvědčilo. Začátek boje byl naprostý chaos a pak půl hodiny řezat jednoho tužana který ani nebyl hlavní boss, to by mě fakt nebavilo. Navíc po takovém boji bych byl už psychicky docela vyčerpaný a ne hned na to vstoupit do pevnosti a tam jich takových najít tucty...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit