-
Možná by si měli diskutující o LulzSec první něco zjistit, než se je vypraví postřílet. Ostatně mají web, twitter a záznam na en wiki. Mimojiné by to zodpovědělo spoustu otázek, jako např. Q: Proč se o nich píše tak moc až v poslední době? A: Protože jsou teprve měsíc stará skupina, vybírají si velké cíle a díry obvykle nezneužívají potichu pro svůj prospěch, ale okamžitě vypouští informace ven. Navíc nejsou tak černobílí. Jsou to gray-hati, pohybují se na hraně a nedělají to pro vlastní zisk. Teď třeba pomohli NHS vylepšit jejich systém proti útoku a otestovali připravenost FB postarat se o bezpečí uživatelů.
-
PSN ? Klidně, ale na Bethesdu mi kurw* nesahejte šulíni! *10*
-
Banda šulinů a kreténů, todle už fakt přeháněj. Bethesda je moje oblíbené herní studio !!!
-
Něco jiného je hacknout server nic neukrást a upozornit provozovatele serveru na chyby a něco jiného je stáhnout informace z účtů pro m@sturbaci svého ega a znepříjemnit život tisícům lidí v případě sony platících zákazníků a ty kurv@ vůbec nezajímají nějaký nadnárodní společnosti (ostatně hackery taky ne) oni si jen chtějí zapařit a tydle pitchoniny co tady kydáš zajímají opravdu jenom tebe konspirační teorie si laskavě jdi řešit mimo herní web buď té lásky ano?
-
No vsak nemusis, ja respektuji tvuj nazor. Proste akorat nejsem tak zasadovy jako ty, protoze v dnesni dobe by mi to bylo k nicemu.
-
Nemuze byt jedno jestli s tim souhlasis nebo ne! Nemam naladu rozebirat proc,ale proste s tebou nesouhlasim...
-
jenom jsem chtel rict ze je jedno jestli s tim souhlasim nebo nesouhlasim nebo na to nadavam protoze clovek jako ja s tim nic neudela proste se to deje tak se s tim musim smirit. Mel jsem Ucet na PSN takze zhruba vim jake to je kdyz mi "vykradou" ucet. Ja si ale proste davam pozor takze nedavam nikde cisla kreditky ani zadne citlive data protoze vim co se v posledni dobe deje.
-
To je realita. Ale neni to omluva pro hackery.
-
To určitě. Já i respektuju to, že tohle vykoumají. Ale dělá si mi z nich současně špatně, protože je špatný jak rozbít sklo a utéct tak rozbít sklo a krást.
-
Hmmm. Jsme na hernim serveru. Vnimas? Neresime tu nepravosti sveta.
A kde jsi prisel na to,ze hacker=inteligent? Zkousel jsi nekdy neco hacknout? Nekter veci zvladne i prumerny 15 -lety skolak co umi googlovat.
Kde to zijeme ze zlodeji jsou neustale obhajovani. Pak se lidi divi,kde ze to ziji. Ne jen ti nahore kradou. Je to v nasi nature.... *7* -
Tak zase jak kdy. Můžeš hodit cihlu do vytrýny a utýct, nebo ji hodit do vytrýny, vlízt do obchodu, ukrást něco a až pak utýct. Někdy zlodějna, jindy vandalismus a někdy kdoví co a proč...
-
To říkám teď po všech těch útocích co jsou vidět.
-
Delej si co chces. Tuhle reakci jsem nejak nepobral. Smysluplne nenavazuje na zadny prispevek napsany vyse.
Jenom jsem zvedavy jak budes souhlasit s hacekrskymi utoky,az ti jednou nekdo vykrade nejaky account. -
Neříkám, že je to v pořádku, ale hackování není legální činnost bez ohledu na to, jak se chová okolí. Není malých rolí a není malých zločinů.
-
Tak to je těžká schíza, ještě těžší offtopik a navíc pěkná slátanina. Taky by se justice nemusela zabývat pouhými vrahy, když tu máme i ty masový, že jo. Souhlas s panem frostem, chce to chápat psanej text.
-
No osobně jsem toho názoru(a myslim, že už jsem si jej tu aj v diskuzi četl), že hackerské útoky trvají pořád a skoro na vše, jen to je teď po průšvihu Soňáků populární téma pro články.
-
To říkaš po hacku psn? *2* *7*
-
nedá věřit.
-
zajimavy no, a kdyz se vlady hrabou v soukromi tak je to vlastne v poradku ze, nebo kdyz lzou a podvadi lidi, a za dalsi jak vy muzete vedet ze to byla nejaka hackerska skupina, taky to muze byt konkurence klidne, dyt boj mezi konkurenci je zcela bezny a take delaji ruzny utoky, nad tim je potreba se zamyslet, misto toho aby se resili dulezitejsi veci jak par uctu melo by se resit to co je dulezity, a to co delaji nadnarodni spolecnosti a banky je mnohem horsi, a ma to taky mnohem vetsi dopad na celej okolni svet, to by se melo resit.
Hlavne ti hackri jsou chytrejsi nez nekteri jedinci co tady pisou takovy nazory "post..let, usekat " atd. -
No a co mam podle tebe delat brečet ? To tu mam nadavat a psat jak jim urezu ruce a nohy ? Proc ? Komu tim prospěju ?