-
Chápu když to lidi dělají proto aby se peněžně obohatil, neschvaluju, ale každej ať robí jak robí, ale takový zkurvypiči co to udělaj jen proto aby ukázaly jací jsou to borci, oběsil na pupeční šňůře.
-
Za prvé nestavím atomovky a za druhé hrabání se v cizím soukromí není "objevování" ale zločin.
-
Využíváme existujících služeb bez placení, mohly by být skoro zadarmo, kdyby nepatřily smelinářským hltounům, a vy nás nazýváte zločinci. My objevujeme... a vy nás nazýváte zločinci. Dychtíme po vědomostech... a vy nás nazýváte zločinci. Existujeme bez barvy pleti, bez národnosti, bez náboženských předsudků a vy nás nazýváte zločinci. Vy stavíte atomové bomby, vy vedete války, vy vraždíte, podvádíte a lžete nám a chcete, abysme (sic) věřili tomu, že je to pro naše vlastní dobro, přesto jsme my zločinci.
-
Ha HA, hackri udelaj rozhodne min skody nez ti na vrchu co nam vladnou, nebo takovy banky ktery lidi jen zdimaj , mozna prave hackri jsou jedini kdou jsou schopni odhalit skutecnou pravdu co se kde deje, kdyz ne o ni tak uz nikdo, a otazka je jakej je jejich zamer, koneckoncu vlady statu napachaj vic skody nez par hackru.
A za dalsi vite urcite ze si vzali emailove ucty hracu , ja myslim ze se tam nabourali uplne kvuli necemu jinymu, rozhodne ne kvuli par uctum, nikdo do toho nevidi, neverte tolik mediim co pisou, bez tak nerikaji celou pravdu -
Je zajímavý, že před oným útokem na Sony se člověk a hackerský aktivitě nedozvěděl na herních webech prakticky nic. To teď z čista jasna vyskákali z děr, nebo je teď móda o tomhle tématu psát? Jinak souhlas s postřílením. Nejlepší anti-vir/malware/spyware a já nevím co ještě anti je kulka v hlavě toho vola, co se tím baví. Třebas ne doslova, ale pořádně je klepnout přes prsty, motiv nemotiv.
-
však je to taky člověk a ještě navíc Čech:)
-
Pochytat a vsechny postrilet pro vystrahu.
-
To jsou mi ale z*rdi! Ti uz podle me zadny skutecny motiv nemaji, jen chteji skodit lidem, kteri dokazi neco, co oni ne - vyprodukovat hru. Internetovi vandalove. Nejsou o nic vic nez ti debilove, co nam vcera pred barakem rozkopali dve popelnice a vyrvali lampu ze zeme. *10*
-
A jak jsi prisel na to ze to nikoho nezjima? Kazdou,byt sebelepsi obranu lze prolomit. Davat hackerum tresty natvrdo a pak by si to sakra rozmysleli...
-
Aha. Takze vlastne tvrdis " at si klidne kradou,jen se to nesmi tykat me"? Pekna zivotni filosofie
-
Mě je to většinou fuk tady tyhle hackerské útoky dalo by se říct že někdy s tím souhlasím. Ale Bethesedu ne sakra tu mam zrovna rad :-(
-
Uriz bych ji ruce a uz by nic nehekli.
-
Dobře si valí, jen tak dál. Klidně mi klikejte mínusy. Pomyšlení že mi někdo leze do účtu a brakuje osobní data je hnus. Ale pomyšlení, že ta aktivita jde lehce a nikoho to nezajímá (hlavně když se sypou šustivé), to je taky hnus.