Přejít na výpis diskuzí
Bethesda definitivně zrušila vývoj Prey 2
31.10.2014 | Adam Homola
73 příspěvků
-
To je velká škoda.... skurvená Bethesda!
-
"The" není součástí jména.
-
naopak, až na Darkness, Singularity a Timeshift samý pecky
-
Chm...radši budou dělat AAA hry, který jsou už tak moc ohraný a podobný jinejm než aby zkusili zaexperimentovat. Pamatuju si že jsem viděl nějaké video a to se mi moc líbilo ! škoda no
-
Proboha, ty jsi hloupý. Ano, když je něco ověnčeno takhle masivním úspěchem ze všech sfér (prodejností, veřejností, kritikou i hlasováním o hru roku) znamená to, že něco JE skutečně obecně vynikající. To, že se zrovna tobě daná věc nelibí nebo jsi ubožáček co si na games.cz naklikává pluska a minuska skrz javascript hacking na tom nezměníčkuje nic, víš? Se s tím prostě smiř, Zikmunde, a zabal to *1*
-
Tak urcite, muzika ktera se nejlip prodava a dostava ceny je taky nejlepsi? To stejny filmy co dostanou oscara, je to zaruka kvality? Nerekl bych, mas na to dost naivni pohled.
-
:/ škooda...aspoň film by mohli spravit..také to bolo krásne... *13*
-
Je místo on je GGG ty si TheGGG tak prr. *3*
-
pro takové experty je dobré jen to co oni sami určí. *7*
-
Cryostasis byla strilecka, hmm zajimavy.
-
Dejte mu někdo ban, pro dva lidi s titulem GGG tady není místo.
Plus ty sra*ky cos vyjmenoval stejně nejsou z 90% dobrý hry. -
I ty, sni dál *15* Až se naučíš používat argumenty, možná se někdy v životě někam dostaneš. *1*
-
i tak by ste to s Halom len upirátili vy dve sector warez socky.... *14* *3*
-
Boha jeho ! a ten gameplay spred 4 rokov ci nie aj viac vyzeral tak epicky, nadejne, idioti ze toto zrusia mohla z toho byt taka scifi hunterska hra v otvorenejsom svete, ...Na taketo hry co by mohli mat pokracovanie tak nemajú ale na predrazene sprostosti pre deticky ako cod ci asasin kazdy rok aspon 2 hry ...
Prey 1 bola dobra hra, sice nie najlepsia, trosku prehypovana ale v tom obdobi cias a rozkvetu hier unreal , quake 4, doom 3 , bol prey nieco na ten styl co mali vsetci radi. Indiánsky hrdina mi sice nesadol , ale nejak som to neriesil, uzival som si atmosferu, a hrátky z gravitaciou ,dobre sa to hralo a bolo to aj primerane dlhé , kebyze je hra dlhsia nastavala by uz nuda. Take akurat , urcite ma to bavilo viac nez nejaky doom 3 -
Prey bola špičková strieľačka na svoju dobu s kopou originálnych nápadov....Prey 2 v podobe akej bol nedával zmysel...ako nová značka to už by bolo iné, ale z traileru bolo jasné, že taký komplexný koncept nemôže v hre dobre fungovať....respekt. bolo to málo pravdepodobné, žeby taká hra bola zábavná pre mainstream...
-
Tak dneska jednoznacne nejvtipnejsi prispevek na Games, fakt pobavils.
-
*14* *14* *3* *3* *3* *3* *3* *1* *1* *1* *1*
-
Pro mě byl Prey také jen obyčejný průměr s několika dobrými nápady. A sestavovat žebříček se stovkou nejlepší FPS v dějinách, Prej bych dal až někde do poslední dvacítky. Hry jako Half-Life 1+2, Dark Forces, Jedi Knight 1+2, Doom série, Blood, Shadow Warrior, DN3D, Singularity, Timeshift, Far Cry, Crysis, No One Lives Forever, XIII, AvP 1+2, Bioshock, Riddick, CoD 1+2+4, MoH:AA, F.E.A.R série., Quake série,Terminator: Future Shock, Metro, Darkness, první Painkiller, Cryostasis, Soldier of Fortune 1+2, Borderlands a další, na které si teď ani nevzpomenu, byly pro mě rozhodně lepší střílečky než vychvalované Prey. Na druhou stranu jsem se na druhý díl docela těšil. *3*
-
To zase nesouhlasím (nebudu sám) , jenže ono si stačilo přečíst... "to radoby indianska kultura ide uplne mimo mna, hlavny hrdina bol otravny," Takže to nebyla hra pro tebe no. Mě to zasepřipomínalo duka a defakto ten DNF z toho i krapet vycházel.
Když už jsme u DNF, líbil se mi více ten kabátek z 1999 ten k němu seděl víc no. I ta doba no ale co se dá dělat no. Na Prey se aspon nečekalo víc jak 15let nebo kolik. -
Říká někdo, kdo se pořád nenaučil používat interpunkci...