Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • skyrim 2 ?:D co to ??myslis nove TEs ..jinak radeji novej fallout ..nebo uz konecne toho dooma
  • naozaj, niečo ti uniklo
  • me zase chybi dat zakovi facku za to ze dokaze napsat v takoveto vete "mi" s tvrdym y.
  • maros.goc
    ? niečo mi uniklo? ....to sa smú písať len pozitívne komenty či čo? myslel som že 89 už máme za sebou
  • možná místo toho udělají Fallout 4 *3*
  • tak ani ty a tvoje komenty ma nebavia a aj tak ich tu skupinovo znasame *3*
  • Skyrim 2 jako cena útěchy? Ty mě snad chceš zabít?
  • maros.goc
    jednotka ma nebavila ...pribeh bol smiesny, to radoby indianska kultura ide uplne mimo mna, hlavny hrdina bol otravny, hra bola uplne linearna, a neponukala nic co by ma nutilo hrat dalej ...a ano, z toho dizajnu ma bolela hlava ...takze prey 2 ma netrapi, aj ked to cinematic video z roku 2011 vyzeralo omnoho lepsie, vyzeralo ze hra zavrhne ten smiensny indiansky poddton a vytasi s riadnym cyberpunkom
  • sevastopol
    Diky za potvrzeni toho, ze nemas poneti o cem mluvis. *15*
  • Pouzivas argumentacni fauly, dal nema cenu s tebou "diskutovat" mej se
  • sevastopol
    Nevím co to tu blábolíš, ale že se občas vyskytne nějaký malý bug (létající drak pozpátku, bože, katastrofa!!), vůbec neznamená ani prdeček. Bugy jsou v každé hře a Bethesda nijak nevybočuje, pokud nejsi hloupý hater. Nedodělky to rozhodně nejsou a můj předchozí komentář to jednoznačně potvrzuje. Ty ocenění a prodejnost by se nestaly, kdyby to byly nedodělky. Se s tím smiř, Zikmunde. *1*
  • maros.goc
    Novy tes cakaj za take 2 roky
  • sevastopol
    Jsi hloupý. Že se něco dobře prodává, tak ano, tak to znamená, že je to dobrá hra, protože jsou za ni lidé ochotni dát peníze. Ocenění od novinářů poté potvrzuje, že nejde o omyl. Nu a nakonec ocenění GOTY znamená, ty můj zlatý hlupáčku, že hra je po všech stránkách ne dobrá, ale vynikající. Takže - sni dál! *1*
  • To ze se neco dobre prodava, nebo ziskava oceneni od "zarucene nestranych novinaru" neznamena, ze je to dobra hra.
  • ano presne tydle hry myslim ( arena 1 hral jsi to ? , daggerfall bez patche nesel dohrat protoze jsi nedostal dopis a to je asi ten neznamejsi bug, morrowind na tom byl asi nejlip. Oblivion byl zabugovanej az beda , Skyrim - pamatujes na draky litajici pozpatku? Rage - pamatujes na doskakujici textury? doted to neni opraveny , Fallout 3 no comment , New Vegas bylo celkem ok ale diky jejich skvelymu gamebrio enginu tam stejne bylo chyb jak maku a to je jen co dam z hlavy urcite bych si vzpomnel na vic)

Netvrdim ze jsou to spatny hry, ale ze Bethesda pravidelne vydava nedodelky ktery casem doladej lidi pomoci modu, a delaj to uz dost dlouho timdle stylem :)
  • Škoda tolik let se o ni mluví a nakonec nic, ale asi Bethesda ví co dělá, jedno s mála studií co mám hodně rád a už hodně dlouho, ale vím jak to napravit třeba Skyrim 2 by byla dobrá cena útěchy co vy na to ?
  • asi to bylo originální, mělo to příběh, který měl hlavu a patu a nebylo to zas tak moc klišoidní, proto se toho Bethesda lekla a také nechtěla zklamat své věrné fanoušky, kteří vyžadují aspoň jeden z těchto základních prvků typické Bethesdoviny a také se proslýcha, že to bylo na novém enginu, kde nedoskakovali textury a prý ty textury nebyly v rozlišení 512 na 512, tak to se Bethesdě také nelíbílo. Bethesda si prostě ráda udržuje svoji technickou i herní kvalitu.
  • sevastopol
    Myslíš všechny ty strašně moc nedodělané hry které se pravidelně staly Games of the Year, vyhrály v podstatě vždy všechna herní ocenění v roce vydání a staly se ve své době i nejprodávanějšími tituly na světě? Ano ano, sni dál, primitivní haterko *1*
  • Jack1947
    Njn, tak nic no - připomělo mi to rok 2006 kdy jsem si instnul PREY BETA ... jo no a hru jsem beztak nedohrál.

Uplně mi to nesedlo, tak mne definitivní zrušení možného 2dílu tolik nepálí ani nemrzí.
  • Na českém fóru není nic nad drsný a inteligentní slint v angličtině.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit