Přejít na výpis diskuzí
Bethesda je skoro hotová s DLC pro PS3 verzi Skyrimu
8.11.2012 | Petr Poláček
31 příspěvků
-
Odjakziva to jde koupit jako cdkey, na nejaky patricny strance na netu.
DLCcka taky.
Jaktoze to lidi porad nevedi? Ja takhle Skyrim kupoval hned po vydani asi za 800 : )
(Staci googlit napr. "steam keys" a vypadne podobnych stranek celej pytel) -
Skyrim je úžasná hra. Není to nejlepší TES, ale čest svému jménu dělá. Jediný problém je s lokalizací, ale pokud hru hraješ anglicky, nemáš jediný problém...
-
zdravim do diskuze. uz nejakou dobu se chci zeptat, jak to vlastne s tim skyrimem na ps3 je. Morrowind a oblivion jsem opravdu sezral i s navijakem a od te doby me v podstate zadne rpg tolik nebavilo, takze bych skyrim rad zkusil. Jen se obavam vsech tech problemu, o kterych se vsude mozne docitam. Proto se tedy ptam nekoho, kdo to hral vice nez 10 minut, jestli je to opravdu tak problematicke (kazici herni prozitek, znemoznuje hrani uplne atp.) nebo jde spis o "kosmeticke" vady.
Diky za odpoved -
ono je to spíš tím, kterým dílem člověk začal, jelikož já třeba začal taky Oblivionem a považuju ho za velmi dobrou hru (ovšem začal jsem ho hrát, když už vyšel Oscuros Overhaul a desítky modů), to samé s Falloutem, hrál jsem trojku dřívé než dvojku a považuju ji za velmi dobrou i přes ty chybky.. já bych řekl, že hráči jako já, vlastně vyhráli.. jelikož jsme hráli ty novější díly, které se nám líbí, potom si zahráli ty starší, které se nám též líbí, jelikož nás nepopadá svina jménem nostalgie :D ale podobně to mám zase u jiných herních seriích, to je pravda..
-
No vidíš, já v Oblivionu strávil sotva 8 hodin. A ani napotřetí mě to nezačalo bavit. Přitom Morrowind byl takový dělo.
-
kretééne. Za takovou hru se ti zdá 1000kč hodně? skyrim a oblivion patří k jedný z mála her který sem si koupil protože když u hry strávim pres 200 hodin tak mi to za tu tisícovku stojí!!!
-
nene, s tim jejich pristupem, kdyz uz jsem si pockal tak dlouho, tak si pockam az to bude za totalni pakatel, do te doby warez :)
-
Souhlasím, taky se těším na GOTY, pokud bude čas to hrát. Ale sranda je, že na Steamu si to u nás asi nikdy nekoupíme, když to místní distributor prodává jen v krabici a se zpožděním.
-
jsem na tom podobně, dohrál jsem tam akorát warrior guildu :)) ale hra je to fajn, určitě se k ní někdy vrátím.
-
Já si asi počkám na nějakou GOTY verzi, nebo až bude možnost hezky všecky DLC najednou koupit na Steamu. Skyrim jsem nedávno odinstaloval, nahráno dohromady přes 300 hodin, takže na to zas tak nespěchám. V klidu si to pak dám hezky všecko najednou s fungl novou postavou.
Za čekání na Dawnguard u nás může asi spíš ta společnost co ovládá Cenegu. -
To mi připomnělo, že bych měl konečně dohrát samotnej Skyrim, když sem za to dal full cenu. Po odehrání zhruba 30ti hodin sem přestal hrát a nějak nebyl čas se k tomu vrátit. Horší je, že už jsem zapomněl děj a všechno ostatní, takže budu muset začít komplet nanovo :-O. Ještě že je ta zima...