Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Než začnu psát, tak bych rád zdůraznil, že nepatřím do skupiny lidí, kteří jsou fandové do morku kotí ( myslím, jakékoliv hry ) ani nejsem člověk, který stále hledá chyby a výtky ve hrách. Ani se nehádám od krve, kdo mám pravdu a kdo ne. Tak začnu :-)

Je to skvělé, že Bethesda dává možnost svým hráčům/kupujícím si vyzkoušet na betaverzi Dawnguard, i když je to jen na Xbox. Doufám, že se nějaký rozumný majitel Xboxu rozhodne podělit o své zážitky či nějaký redaktor z games. cz abychom se mohli těšit na novinky a vylepšení. Jinak, bych řekl, že Skyrim patří mezi zajímavé kousky. Spusty lidí na něj nadává, viz diskuze :) Já jsem byl ze Skyrim spokojení a to se neřadím mezi sváteční hráče (to je spíše k zamyšlení), a myslím si že Skyrim je dobrá hra, které má své mouchy, ale dokáže rozhodně zabavit, pobavit, ukrojit pořádný kus čas, když mu odpustíte nějaké mouchy. Prosím, o létajících dracích pozpátku mlčte, nebo něco o ovečkách, které neví co kupují a zlé EA či Bethesda vše papají z ručičky. Každý hráč hraje co ho baví a dává mu dobrý pocit. Některé hry bohužel, vyvolávají až moc pocitů. Přeci asi hry svým způsobem jsou umění, které dokáží vyvolat emoce :)

Váš Werdes, alias Werde
  • BoB.2
    Broč Betatest stejně to fandové budou muset dodělat aby upíři nelétaly pozpátku.
  • Gorkan
    proč mám dojem že to bude během chvíle na torrentech :D bethesda hrajě ruskou ruletu :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit