Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • sukovf
    Vždycky mě tak trochu fascinovalo, kolik peněz firmy utrácejí za tyhle teasery - konkrétně toto video neříká vůbec nic, a jeho zpracování je tak mizerné a laciné, že bych se s ním snad vůbec nechlubil. Oni ho pustí rovnou na E3...
    • Ty seš uplnej výmaz nebo nerozumíš slovesu "to tease" Ti nemá nic říct. Počkej si na Trailer, tohle je podle mě v podstatě jen sestřih z "řikajícího videa. *7*

PS: teaser toho řekl docela hodně. Oznámil existenci vesmírnýho skyrimu, vzhled asi důležité vesmírné stanice a ty poslední sekundy? muže bejt zápletka..
    • to je preto, ze kym ostatne teasery su sucastou dlhych marketingovych kampani, tak oznamenia tes 6/starfield su len snahou ukludnit ludi, ktori od 2011 zbytocne cakaju na dalsi skyrim, oblivion alebo morrowind a namiesto toho im ponukaju nejake online hry a mobilne hry.
      • sukovf
        Rozumím existenci té kampaně, jen nechápu ty náklady na ni. Podle mého názoru by snad lepší práci odvedl pár vymazlených conceptů, i když chápu, že do nich se nedá zanést ta rádoby epická/dunivá "hudba", co v obou teaserech hraje.
        • Este raz, to nie je kampan. To je oznamenie hracom sp hier, nech si pockaju.
          • sukovf
            Je to součást PR, tedy je to kampaň. Kdyby nechtěli dělat kampaň, vůbec by nepotřebovali hráčům - zákazníkům - říkat, že se něco chystá.
            • Oznamili to, pretoze ich s tym uz niekolko rokov kazdy otravuje. A kazdy ich otravuje, pretoze je zvlastne nevydat pokracovanie svojej najpopularnejsej hry. A namiesto toho sa pokusat uspiet tam, kde su uz udomacneni ini. Tradicnu kampan spustia asi az par mesiacov pred vydanim.
  • KrPa
    kolik těch her ta bethesda nově oznámila? 5? to je bude outsourcovat v indii?
    • Ty nejdeš s dobou. To už jsou v podstatě korporace z peněz co to vydělá. Žijeme v době korporací vole, prober se, některé padnou, jiné půjdou nahoru, ale je logický, že se ty uspěšný budou snažit někoho sdružovat a vytěžovat, takže bude ve vývoji současně několik titulů a logicky za to půjde i vývoj vlastních nástrojů taky rychleji. je to závod. Kdo nevyvíjí zaspí, nikdo zdravej nenechává vlastní kapital ležet.
      • Cyberpunk je nyní :D
    • bethesda, zenimax online, arkane, id, escalation, machine games, tango... zamestnancov maju dost
    • mě spíš pobavila hláška, že je to "po 25 letech první nová značka" :D přijde mi to strašně vtipný, že si Bethesda 25 let vystačila jen s pokračováníma něčeho...
      • a ved spravili aj ine hry okrem elder scrolls. nerozumiem ako je myslena ta veta
        • Je to prvá originálna hra z ich vlastnej produkcie po 25 rokoch. Taký Fallout patril pôvodne Interplay, Doom či Wolfenstein je zase od ID.. nadobudli ich kúpou.
        • někde v oficiálních textech o hře jsem četl, že Bethesda přichází po 25 letech s novým IP - pokud je to nesmysl, tak se omlouvám, ale nenapadlo mě to ověřovat, s klidem jsem tomu věřil :) Elder Scrolls, Fallout, dávalo by to smysl

každopádně zapátrám, kde jsem to vyštrachal, a kdyžtak to sem hodím pro ověření zdroje
          • takže třeba tady, první věta:

https://www.gamespot.com/articles/e3-2018-bethesdas-new-game-starfield-revealed-its-/1100-6459657/

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit