Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947

    Sex sells je chabé jistě je na pohled pěkná ( jí je přes 20 ne) ale taky na druhou stranu je tam více efektů to že tam vystřílíš 50 ti členné komando Ákáčkem bylo jen vzdání holdu Uncharted a jiným střílečkám. Dobré byly takY ty outfity nejen že měli vizuální formy ale i měli různé staty.

  • Jack1947

    Školačka max tak v prvním dílu ( bylo jí 17 že ?) 

    I když je stále nebo má stále poněkud naivní pohled na svět docela se ve trojce vyloupla v celkem ucházejicí ženskou, čekám že v dalším dílu už bude epitafem své předlohy :)  jinak ve skutečnosti měla být myslím Lara Cortez jenže nakonec bylo lepší aby měla Britské kořeny a vic se ztotožnila s hráči jako Lara Croft.

    Tak já chápu že nakonci devadesátek byl vrchol herního onanismu právě pověstný špičák do oka, nedovedu si představit jak by to vypadalo dneska! 😀😛

    Nehledě na to že Lara je především dobrodruh tak tohle anime vzezření by tam moc nesedělo🙂😉

    Jinak špičákem je asi nejdrsnější brutálnějšíé smrt v celé dosavadní trilogii.

  • TheGGG

    aj to dělají lidi co dělali posledního wolfnštajna? To bude teda pěkná slabota...

  • Ilusiveman

    Defakto herně asijo. 

  • Ilusiveman

    Tak ono i celé Star Wars byl tenkrát tupoučký příběh o vesmírných čarodějích plný plochých postav.

  • Ilusiveman

    Špičáky byly Ok. 😎 lepší než tahle Školačka. Divím se, že nemá krátkou sukni po stehna, bílou košili se sáčkem a kravatou. 

  • Ilusiveman

    Já hrál jen prvních 5. Vanila verzi které přesně? Teď jsou 3 nové a z nich jsem hrál pouze "Tomb Raider" a pamatuji si z toho jen hromady mrtvol, co jsem zasebou zanechal.. žádný utíkání před kutálejícím šutrem, žádný pasáže s vozítky typu Kajak (aby vás nesezřaly piraně a vy sjeli řeku, co vás jinak načtvrtila v peřejích), nebo skákací pasáž se čtyřkolkou, nebo hledání cesty z místnosti pomocí hejbacího kvádru a skrytejch zařezů ve stěne k přeručkování a mám takový tušení, že se puzzle smrskl na typ "nastav 3 zrcadla", ale možná mě šálí pamět..

    A asi nikdy si nezvyknu na to, že Lara nemůže používat Akimbo kolty(!!!), ale používá Luk (!) a zvládne celou jednotku žoldáků uškrtit z křoví holýma rukama(!!).. mnohem bližší mi bylo vystřílet sto nabojů do tygra během metání salta za saltem, když už jsem musel. 

    V každým připadě si to jdu znova zahrát a vážně doufám, že to nebylo převážně o vraždění desítek žoldáků vlastníma rukama a plížení se křovím, nebo o přestřelce ala divokej západ, či nedej bože kosit je lukem..možná by se to pak mohlo jmenovat Lara Rambo. (Je to Archeolog) 

    Vzhled školačky z Pčka sice přežiju, ale přišlo mi to jako znasilnění Lary Croft. - což možná byl point páč sex sells.

  • Jack1947

    Spíše to druhé abys nebyl zklamán devadesátky a rok 2000 už je nanávratně pryč !

  • Jack1947

    Jo je to klasickej typ ZLATOKOPA" vyvraždá kohokoli aby se dostal k pokladu. Lara vlastně  je to samé ta nová tváří se nevinně ale pro obsah hrobky (kdyby měla) zabila i vlastní matku :D

  • Jack1947

    To by už moc nikoho asi nebavilo dneska ale chápu ale chceto taky nebejt zamrzlej v roce kterej se nevrátí a hrál jsaem taky Anniversary... to se tomu dost blížilo.

  • Jack1947

    Nesmíme zapomínat na ty špičáky o které by si vypíchl oko nejden náctiletý :D

    Já to beru jako dospělejší a byt více mainstream verzi,  na druhou stranu na pc nemáme jiné volby a užil jsem si, io těch přešlapech co píše kolega nahoře se taky tam dost dá udělat.

  • Bumtaratabumbumbum

    Mně bude příští týden 26 a málokterý film jsem viděl tolikrát jako trilogii Indiana Jonese. Ty filmy jsou podle mě i dneska naprosto kompetentní.

  • Taronyu

    No ja mám 30 a Indy je srdcovka. Však práve keď som bol malý, tak to vkuse dávali v TV. A ja som to vkuse pozeral :)

  • Lidi kolem třiceti? Mám pocit, že lidi, kteří IJ prožívali jako malí, mají dnes tak kolem padesátky ne? Pro třicátníky už je to film pro pamětníky, který vyšel z módy dřív, než z něj mohli něco mít.

  • dworkin

    Tuším velký důraz na akci na úkor explorace a puzzlů. Mám to radši obráceně. 

    Navíc Indy je zoufale plochá, jednorozměrná postava. Je poznat, že Nathan Drake vznikl v moderní době. Má svoje démony, dělá hloupé, ale lidsky pochopitelné chyby. Občas je mi vyloženě nesympatickej, ale jako člověk, ne jako konstrukt.

  • unicz

    DLC na tom dost stavěla, takže pokud jsi měl vanilla verzi, byl jsi ochuzen přesně o tento gameplay.

    Já jsem z původní série hrál jen 10th Anniversary, poslední teologii jsem si ale užil snad až dokonce bez výtek 🙂

    Ta hra byla vždy mainstream, jen byl dříve mainstream i díky HW limitům poněkud.... méně přívětivý, z dnešního pohledu 😉

  • unicz

    SW Jedi je odpad. Herní principy a gameplay jak z 90', mapy koridor s jednoduchou geometrií, avatar neskutečně topornej, zabugovaný (Steam).... Po 15h nemám vůbec důvod ve hře pracovat.

  • KIMCID

    Vzhledem chystanému pátému filmovému dílu to chápu.

  • Inquisitor

    Já jsem si Uncharted chtěl taky dlouho zahrát. Loni jsem se k tomu konečně dostal (půjčená ps4) a absolutně mě to nechytlo. A to mám rád Tomb Raider. Se zapřením jsem dohrál první dva díly a dál jsem to už nedal. 

    Nic proti hře nemám, ale nějak mě to nedokázalo vtáhnout. 

  • Konečně! Vyrůstal jsem na Infernal machine a Emperors tomb, obě hry si idnes rád zahraju (na kvalitě neztratily) a na nový díl čekám jak na smilování! Pamatuju jak jsem podobně čekal na ten zrušený díl ze San Franciska :) Jen běda, jestli to bude nějaký zbytečně veliký, prázdný, otevřený svět!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit