Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Poslední dobrej Indy byl Fate of Atlantis. Marně doufám, že se i toto ponese více v duchu adventury, jak mlátičce.

• Thanquol

shiet. ok, já myslel že jsem podle komentáře v článku: 

Lucasfilm Games se vrací. Zaštítí všechny budoucí hry ze Star Wars

😀😀 jsem se utnul sorry. díky za hint 😇

• zx_spektrum

Disney je vlastník Lucasfilmu, Lucasfilm je vlastník práv pro značky jako SW, IJ a další. Lucasfilm Games byl nově obnoven jako subjekt pod Lucasfilmem, který bude mít na starosti licencování práv Lucasfilm značek pro herní studia.

Dalo by se hádat, že v momentě, kdy vyprší dohoda s EA ohledně Star Wars, tak to budou mít na starosti komplet a práva SW hry pak budou dávat per hra a ne per značka. Teď mají dva roky na to ukázat jak se tento model osvědčí na jiných značkách než je SW.

• zx_spektrum

Indiana Jones je ve Star Wars univerzu??? 😂

• Já jsem nadšenej! Vůbec nechápu, proč tuhle značku neždímaj už dávno, pro lidi kolem 30 je myslim Indiana Jones srdcovka. Kvůli Unchurted jsem několikrát zvažoval nákup PS (a asi si někdy udělám volnej víkend a půjčím PS, abych tenhle rest dohnal). Restart Tomb Raidera se povedl na výbornou, SW Jedi: Fallen Order byl skvělej, takže doufám, že se to potká někde uprostřed. Z teaseru mám obavu, že by to mohl býttřeba jen remake těch adventur, to by mě zklamalo.

• Thanquol

jsem rád že jsi spokojen. Já určitě ne. Nebyly to špatné hry ale ke spokojenosti mám daleko. Já na TR PS1 doslova vyrostl. 

Přestřelky(minimalně a většinou proti drsné přirodě - dinosauři, nasranej tygr) a plížení tam podle mě vůbec nepatří. 

V podstatě to mělo bejt o průchodech lokací, přešlapech a rychlé smrti v pasti, nebo rukou predátora. 

• Thanquol

Logicky nejspíš dohliží na kvalitu assetů a kontinuity v rámci star wars. Knihovna ikonických zvuků, vzhledů. Konzultant a garant Star Wars zážitku. - něco jako když si najímáš právníka, aby zajistil dodržení práva u projektu v zemi, kde chceš podnikat. 

• 0011

Budu patřit k minoritě ale nakonec se mi looter shooter Youngblood líbil z posledních Wolfů nejvíc, hlavně díky zasazení a atmosféře. Sérii hraju od Wolfenstein 3D a Youngblood mě bavila nejvíc od vydání Wolfenstein(2009 aneb ať žijí restarty....).

• Jack1947

To ani nebylo zamýšleno nikdy jako hlavní hra... spíše spin off který vysvětlil co se stalo z Blazkowiczem po Konci New Colossus... i když až ke konci, mě to až na ty propírané a nesmyslné rpg prvky vcelku bavilo řezničina z nácků tam byla jen to nemuseli tlačit do stylu DIVISION.

• Jack1947

No tak lépe jak FALLOUT ne zatím( vím není to ta samá firma!)... Jinak WOLF3 určitě bude jen je třeba vydržet.

• Jack1947

Z toho udělali Uncharted na pc, to bych neřekl zmršili mě se líbilo že tam hlavně v trojce bylo dostatek hrobek k  objevování ale asi chyběli hádanky a syrovej gun gameplay ... njn tak to potom jo. Konec taky nebyl nic extra a hlavně Laru nikdo nedohnal k zodpovědnosti za její činy. I když to je jen takovej sideplot většinou se to postavám nestává viz Nathan Drake🙂

• Maxianimal

Tak snad si Machine Games spraví reputaci po Youngblood, ale pod Bugthesdou to půjde horko těžko. Ale třeba se pod MS chytí za rypák.

• Spades

Dobre a jakou vahu ma logo Lucasfilm Games?

Hru vytvari Machine Games

Publisher je Bethesda

Majitel prav je Disney.

Takze kdo je v tomto kontextu Lucasfilm Games a co delaji?

• Thanquol

Laru už mi zmršili, tak doufám, že dostanu časem hezkou oddechovku, kde budu zase jednou převážně hledat cestu dál. Go Bethesda Go 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit