Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vegen
    V článku vám chybí jedna nula . Obrázek ukazuje 119 050 a ne 119 50 :-).
  • tonnymontana
    Tak uz se tesim na nejaky ten trial 7+dni abych si hru zkusil.WoW mam rad uz dlouho ale to neznamena ze vdy stejne. Uz nekoilikrat se vahy zabavnosti pohnuly nahoru ci dolu. tak jako tak v posledni dobe me novinky potesuji vice a vice. Nenuti to hrat cloveku 20hodin dene ovsem i to temto "lidem" umoznuje. ESO urcite zkusim pokud se tam uchytne zajimavejsi komunita a svizna podpora v podobe vyvojaru. jinak stale cekam na klon starWars:Galaxies :) klidne placene poradne RP ale tak to se zdrejme nestane a mensim kralem bude EQN. zatim co jsem videl je to vymazlene dilko.

pokud nekdo uz bude hrat end game nebo ma postrehy z ESO kde se neboji kritiky rad si ho klidne tady v zumpe prectu:)
    • Zkus Twitch a YT. Jsou tam teď často videa z ESO a některá opravdu hodně kritická.
    • 7dni trial? Neblazni, za tejden to dohrajes.
    • martin.mares.984
      - Je to esteticky konzistetni graficky styl a ma to pozvolne prechody - takze nic jako ze z pouste jsi behem par metru v ledove krajine
      - Questy pro Mages a Fighters guild jsou docela zajimavy (treba ziskat pro Shaerogatha tu ztrestenou hul "wabbajack")
      - Nektere questy se ziskaji klasicky nahodne jako v single TES - napriklad to rekne nekdo v drbu v hospode nebo najdes stit s mecem jen tak v prirode a k tim probudis ducha - ten ti zada quest, nebo si neco prectes ve svitku/knize)
      -Souboje s bossy lze vyhrat i sam, pak je to sice na treba 3-5 minut (neco ve stylu Dark Souls) same kotouly, behani kolem a pro ten pocit to stoji za to a nekdy funguje i ze chytre vyuzijes prostredi (jako souboj s vlkodlakem v horicim dome, kde ho muzes obcas nalakat pod padajici horici trosky stropu apod)
      - Craftovani je hezky designove i graficky provedeny a prijde mi i zabavny ( zkousel jsem zatim hlavne kovani, vareni, alchymii a ocarovani )
      -Komunita je zatim v pohode, lidi si hodne pomahaji a v dungeonech se klidne muzes sparovat s par "cizincema" a presto ta kooperace funguje
      -Hudba v kombinaci s hezky vypadajicim prostredim (na mmo) tvori fakt fajnovy zazitek, ze ma clovek chut se jen tak toulat, cist si ruzne knihy, svitky, pozorovat zapad slunce nebo si v taverne poslechnout baladu od bardu, ktere jsou spickove nazpivany
      -Zavirani tech daedrickych portalu je na druhou stranu dost chaoticky a neprehledny a zatim ve vic hracich nepredstavuje nejak velkou vyzvu. System perku a schopnosti je zatim hodne vyvzeny (hraju za valecnika se stitem), ale co se mi libi nejvic je fakt, ze stejne jako v single TES muzu kdykoliv delat cokoliv a kdyz chci nosit ted lehky brneni nebo magickou robu tak muzu (ne jako omezeni v jinych hrach podle class nebo rasy). Hlavne mi prijde, ze je tam hodne uzitecnych pasivnich schopnosti, coz mam obecne radsi nez kupu aktivnich, ktere pak stejne vsechny nepouzivam. To jsou zatim moje dojmy...
      • Mno ... ja spis dosel k zaveru, ze jestli neco v TES opravdu nefunguje, a to tak ze defakto vubec, tak prave kooperace hracu. Priklady? Des neco zabit, potkas se tam s hromadou lidi ... ale zabiti splni jen ten, kdo da prvni nebo posledni ranu (to se mi v tom chaosu nepovedlo zjistit). Takze zcela bezne ceka na spawnu 20+ lidi, jakmile se mob spwne zacnou do nej vsici rezat, a za 10s jeden z nich kdo byl nejrychlejsi/mel kliku odbehne, protoze ma splneno ... a takhle muzes zabijet totez i 20x.

Kdyz vemes nekoho do party ... v zavislosti na splnenych/nesplnenych qstech se v ruznych lokalitach vidite/nevidite. Zcela bezne se stava ze ste v jinych instancich.

Craftovani je padly na hlavu uplne stejne jako ve vsech soudobych MMO, proc bys mel neco vyrabet, kdyz ti za minutu padne lepsi item.
  • Jestli tam uz po necelym tejdnu sou namaxovany postavy, tak to umre daleko driv, nez umrel placeny swtor a svedci to o absolutnim nezvladnuti.
    • walltar
      Ještě nejsou namaxovaný ... LvL 50 je poslední level. Ale potom máš ještě 10 veteran ranků, kde musíš projít těžší content. Ale je to prakticky taky level. A pokud vím tak to trvá dýl.

Máš vlastně po lvl 50 ještě 2x to co už si prošel. (Když jsi EP, tak se to otevřou expící lokace pro AD a DC, ale jsou přizpůsobené na to že už jsi veteran 1, nebo víc) takže lvl 50 je vlastně někde v polovině contentu co ve hře je. A to nepočítám PvP.

Osobně jsem lvl 16 a zatím si nemůžu stěžovat. Pokud ale člověk, který se hrne na max level, tak potom budeš mít problémy asi tak za týden - 14 dní. Protože po max veteran ranku už myslím není co dělat.
      • Ty pořád dokola hájíš neobhajitelné... To že mají po pár dnech max. level je FAIL a nic jiného. Ale ne, ty se nevzdáváš a pořád dokola opakuješ ty nesmysly. Fanboyiství je nemoc... *6*
      • Jenze takovych lidi bude hromada => proc by meli platit dalsi mesic ...
        • walltar
          Mě nějak nezajímají, jestli další měsíc ti lidi zaplatí ... ta hra má jeden server, takže jestli bude hrát 100K nebo 1M tak kolem tebe bude pořád stejně lidí. A já neplánuju hru hrát roky, takže jak přejdou na F2P tak končím. Do té doby si jí užiju dost.
          • Jop ... hrat mmo kde nejsou hraci ... to je kauf, stejne jako ji provozovat ...
  • No ja som sa tiež zaregistroval, ale keď som videl že mam stiahnuť 25GB na to aby som mal testovaci vikend tak som to vzdal
    • 25GB mozna.. ale rezervovat to chtelo 60GB :)
  • Když bude konkurence nucena udělat kroky, aby její hra nebyla v porovnání s touto pozadu, tak z toho bude těžit jenom hráč. Ačkoli nejsem účastníkem ESO, tak držím palce. Ostatní alespoň neusnou na vavřínech a budou nuceni provádět větší kroky zvelebování svého díla. Hráč GW2 (ačkoli u nás je to zatím v pohodě). *3*
  • Tys lotro nikdy na max nevidel, ze? Pravda, i na higend HW se to semo tamo skubne... navic lotro je v mnoha ohledech zabavnejsi, a predevsim se drzi lore. Ne ze by to byla uzasna genialni gamesa ... ale je to slusna gamesa, a vuci tes .. jednoduse lepsi. Stejne jako mnoho jinych. Spousta MMO totiz sice opisuje jedna od druhy, ale aspon v necem vynikaji. Lotro trebas v otevrenosti sveta. Swtor zase v nadabovanym pribehu. Wowko by rek ze doslova exceluje v privetivosti vuci hraci. V cem vynika tes? ... doslova v naprosto NICEM. Nema zadnej aspekt, kterej tu jeste nebyl nebo by byl dotazen k dokonalosti.
    • wenceslaus
      Viděl i hrál. Opravdu mi přijde, po grafické stránce (nemluvím teď o designu), o dost horší než TES.
      • Další co si stáhl špatného klienta... *3*
        • wenceslaus
          Ne, tím to není.
          • Nevim jestli to tim je nebo neni, ale kamos co to hraje na notesu pomerne smutne koukal, kdyz to u me videl v hires na pomerne nadupanym desktopu. A jak sem psal, ani na GTX 780 to neni uplne vpohode, semo tamo to neprijemne lagne. Rikal ze takhle by to hrat chtel taky. Prave proto, ze lotro patri graficky k vubec nejhezcim hram, pokud neni vubec nejhezci vizualne.
            • Tak to mi teda napiš jakyho klienta bych mel stáhnout, protoze lotro sem mel vzdycky graficky priserny.. to je divny me na tom odpuzovalo
    • Mile tiscali, bezte s tou nefuncni betou doprdele!
  • Ahoj, muze mi nekdo poradit jak se zbavit toho kostickovanehi vykreslovani predmetu? Celkem mi to vadi a pripada mi to takive zastarale. Diky za radu :-)
    • Tilwaen
      Antialiasing? *4*
  • Komentáře modelu: „nehrál jsem to, ale bude to blbost...“ a podobný nesmysly strhávající ESO, eee vlastně kvůli čemu? Vlastně to nechápu, proč to vůbec děláte? Snažíte se někde zanechat svůj otisk, protože vám rodiče nevěnovali dost pozornosti? Prostě jste tu hru viděli z rychlíku, maximálně někde na youtube, ale přesně víte jaká je :) Takhle se chovaj děti ale...
  • U ESO to ale bude známkou úpadku - bude to signál, že autoři hry přestřelili a příliš si věřili.
    • oka, takže nefungovalo tlačítko "reagovat" a místo toho nový příspěvek... *7*
  • jezis at uz se stim prirovnavanim jdou bodnout, poprve jsem to videl, kdyz GW2 slavili rok a od te doby to pouziva kazdej...
    pokud nejsou schopni sami vymyslet neco originalni tak at radsi postnou strohou tabulku a bude to lepsi nez kopirovat konkurenci
    • Osobne mam tyhle grafiky rad, ale faktem zustava, ze by se pri jejich tvorbe meli opravdu zamyslet, co je kladne hodnoceno i pro ostatni lidi (ne/hrace, recenzenty, fanousky atd.)

Napr. pocet moznosti jak si vytvorit postavu je prehnany. Jelikoz v ni existuji stejne extremy a kombinace, ktere si nikdy nikdo dobrovolne nezvoli...

Celkove toto graficke znazorneni je jedno z tech chudsich, nic nevypovidajicich..
    • Ze jsi neco poprve nekde videl,jeste neznamena ze to skutecne bylo poprve. Dite ktere se dneska narodi uvidi POPRVE svet na vlastni oci. Ostatni se maji jit bodnout aby ho ''nekopirovali''?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit