Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • TheGGG
    Todle bude stejně jako všechny hry na PS3 naprostá pecka. Jen díky tomu že my majitelé konzolí (hlavně majitelé PS3) nepirátíme, můžeme si užívat takovýchto promakaných pařbiček.
    • PravyMonty
      Po dlouhé době přišel čas na mé oblíbené video.

http://www.youtube.com/watch?v=COSeM2EVkDc
    • maros.goc
      skutočne? čo napr toto ;) http://thepiratebay.sx/search/Batman/0/99/404

...a keby sa na PS3 piratilo tak ľahko ako na Xbox či PC, ver tomu, že čísla by boli rovnaké ;) :P
    • Řeknu Ti, Ty jsi v současné době můj nejoblíbenější troll tady. Kdo jiný tady dokáže vyvolat takový flame díky úplné kravině, že článek, na který by odpovědělo tak 10 lidí, má už teď víc jak 50 příspěvků.
    • God-of-War
      http://knowyourmeme.com/photos/250034-shitstorm
    • Není nad to, se v neděli před obědem pořádně zasmát:D *15*
    • Beyond Two Souls je od Sony. I kdyby se na PS3 upirátilo 90%, na svoji konzoli by to vydali.
    • Velmi kvalitní komentář, který dobře splňuje to, co je jeho účelem.
    • Ty jsi dobre naivni :-D
    • Vazena redakce tiscali... zabanujte vsechny ucty, jenz maji radoby Bíbra jako avatar / profilovku. Dekuji
      • jeste bych dodal, ze to neni ani vtipny, ani zajimavy, a cist tady ty sI2acky i na titulni strance (komenty jsem prestal cist uz davno) me fakt nebavi. Pokud se tak nestane, asi prijdete o ctenare.
        • Miserius
          Redakce Games.cz zasadne nevyjednava s vyděrači!
        • TheGGG
          Tak to fakt asi začnou brečet. O jednoho člověka míň uvidí reklamu na evropa 2.
          • Jdi delat neco uzitecnejsiho se svym zivotem, treba zalez do rohu a brec nebo neco
            • TheGGG
              Brečím když čtu ty tvoje komenty, jinak jsem v pohodě
        • Rhulad
          Nic proti, ale většina lidí tu chodí jen kvůli komentářům, jelikož tu je opravdu výživná diskuze. Recenze a články jsou čím dál víc o ničem čili tvoje teorie je přesně naruby.
          • Veskoslav
            Pakliže zde chodíš jenom kvůli diskuzím, tak je mi Tě upřímně líto. Asi musíš brečet, že už dlouho nebylo nic o Dishonored atd., kde chodíš pravidelně zvracet, jak Tě to nezajímá:)
            • TheGGG
              http://static.comicvine.com/uploads/original/9/93267/1667687-facepalm_epic.jpg

Booože, takové nevinné prohlášení, které nikoho nenapadá a neuráží a tady to vyvolá pomalu třetí světovou válku. Pravda je pravda, konzolisti jsou prostě vychovaní na nákup her, zatímco pcčkáři mají každý nainstalovaný torrent (dobře, já a 5 dalších si hry na pc kupuje). Děláte jak kdybych napsal že konzolisti jsou nadřazená rasa nebo co. Přitom jen píšu nepopiratelný fakt že mnoho LUXUNÍCH her se na pc vůbec nedostane kvůli pirátství. Já nejsem nepřítel PC (sám pc mám a hry si kupuji), ale pcčkářů pirátů. Vaše reakce mi jasně ukázali kdo je pirát a kdo ne. *3*
            • Mne se Dishonored libi a jako celek mi originalni docela prijde. Hry nehraji kvuli pribehu, ale hratelnosti, zabave a tu ma Dishonored vcelku solidni. A libilo se mi i vytvarne zpracovani. Moznost ve hre nezabijet si cenim opravdu vysoko, protoze kult nasili, ktery se kolem akcnich her vytvoril je opravdu mohutne prerostly a dela z vetsiny her brakovou zalezitost. Takze diky za kazdou hru, ktera se snazi a hleda cestu, jak se z toho vymanit.
            • Rhulad
              Tak se vám hošánci poplival vaši modlu Dishonored. Sice je to OT, ale pokud chcete vyjádřím se zase. Ano je to zcela průměrná hra s naprosto mizerným až prachmizerným příběhem. Hra nemá ani jeden originální prvek. Je to jen směska, která je uměle našroubována a která navíc ani nefunguje. Sami tvůrci se dušovali jak to bude originální, uvěřitelný, interaktivní svět a co jsem dostali. Naprosto tuctovou hru bez duše, mrtvý svět bez interakce. Nakonec tady bylo vyzdvihováno, že hra umožnuje zabití vs. nezabití a tím dostaneš jiný konec. Což je to největší klišé v současných hrách. Takže ano Dishnored je přehypovaná sračkka a každý můj příspěvek si ta hra zaslouží. Pokud to berete jako útok na svoji osobu tak je mi vás skutečně líto.
            • Rhulade ty radši mlč co ty předvádíš za agresivní a sprostý jednání v diskusích pod Dishonored
              a dalších jsi ten poslední kdo by tady měl někoho poučovat o slušném chování.
            • Mne se libi, ze zrovna Robotron poucuje jine, jak se maji chovat v diskusich. O Veskoslavovi ani nemluve, to je cire pokrytectvi :-).
            • Rhulad
              Já říkám a píší co si myslím a jestli to neakceptuješ, je to tvoje věc. Pokud si myslíš, že je to troling, fajn mysli si to. Ale pořád tu neomílej a nevytahuj dokola Dishonored. To už několikátá reakce na mě a vždycky vytáhneš jako protiargument Dishonored a to mě připadá slabomyslné.
            • Lidské fekálie, belík fekálií, co belík, VANA! Za co, Bože, za co?! *13*
            • Robotron3
              A tohle je další věc. To jsou přeci vaše osobní spory, které ostatním lidem vůbec nic neřeknou, nic o nich neví, nepatří to sem. By se tu snad mělo udělat nějaký školení, jak se chovat v diskusích *2*.
            • Veskoslav
              Ty mě nazýváš trolem a přitom polovina tvých příspěvků je právě naprosto perfektní na flame....Fakt Rlulade, zameť si před vlastním prahem....Mimoto, když chci, tak vždy diskutuji k tématu;) Ale co o čem chceš diskutovat pak ty, když píšeš to, co píšeš. To opravdu netuším. Tudíž člověk, co píše o Betha a Dishonored to, co píše a napíše mi, že neumím diskutovat, no myslím, že by sis měl vzít nějaké hodně silné léky...
            • Rhulad
              Tož já si za názorem, že je to přehypovaná hra stojím, ale nevidím důvod proč to vytahuješ tady, kde se bavíme úplně, ale úplně o ničem jiném. Pro mě je to fakt, že prostě neumíš diskutovat k tématu a tvoříš je flame a právě ty jsi zde největší troll. S pánem bohem.
            • Já jsem ne-Veskoslav. A kdo jdi ty, Detrime, fanoušek Gone Home? *4*
            • A co jsi ty Ringu?;) Pověz nám zase něco humorného:)
            • Tak to je jedna z klasik dnešních herních diskuzí. Nemáš rád hru = osobní útok na lidi, kteří ji rádi mají.

Tedy aspoň z jejich pohledu.
            • Veskoslav
              Mám Ti snad dohledat, kdy jsi psal, že kdo hraje a líbil se mu Dishonored, je hloupý a jednoduchý člověk? Že pokaždé, když vyšla novinka či článek, tak pokaždé zdůrazníš, jaká je to přehypovaná sraččka? Prosím Tě, aspoň nelži.....
            • Rhulad
              Já jsem ti někdy nadal, že máš rád Dishonored? To mě překvapuje. Spíš jsem se vyjádřil negativně na hru a ty jsi to bral jako útok na svoji osobu čili to jen dokládá, že ten příspěvek byl tak trefný, že tě rozhodil a ty máš jako argument jen moji kritiku na tuhle hru.
            • Vesko ty jsi největší klaun tady na serveru.
            • Veskoslav
              Jistě moje chyba. Ale pakliže náš Rhuladek bude neustále všem nadávat jenom kvůli tomu, že máme rádi Dishonored a vždy musí říct, jaká je to debilita pro jednoduché lidi, tak se nemůže divit osobním útokům:) Ono zastávat se GGG, Trisky a podobných je docela na palici. Trol. diskuzní a jeho GayRim nebylo tak otravné.
            • Rhulad
              Když už tak Rhulad. ty procenta mě překvapují. U jaké firmy jsi si to zadal, že to máš tak přesně. Jinak jsem rád, že jsi na mě reagoval, jelikož jsi potvrdil to co jsem psal a za to ti patří mÉ DÍKY *3*
            • Robotron3
              Mám Veskoslava pokárat? Asi jo. Bez těch osobních výpadů by to bylo víc o něčem... *3* Ale jinak to bylo samozřejmě o Trollech jako takových tady, ne jen o Veskoslavovi.
            • Veskoslav
              Ne Rhulande, jenom narážím na to, jak neustále omýláš diskuze a přitom polovina tvýh příspěvků se týká nadávkám hráčům Dishonored atd a ta druhá to, jak nás přesvědčuješ, že Tě to absolutně nezajímá a přitom je 99,87% šance, že tvůj komentář právě u těchto her bude. Je to docela humorné pak číst, že Tě to nezajímá, ale přitom máš neustálé nutkání svůj názor o debilitě nás ostatních, že se nám to líbí, vnutit;)
            • Rhulad
              Vidíš Robotrone? To je přesně to o čem píší. Naprosto příspěvek o ničem, jen agresivní, sprostý a naprosto, naprosto prázdný.
          • jediny vychodisko, poviny registrace pod pravym jmenem.
            • no a co jen to dokazuje to ze tady muze napsat kdokoliv cokoliv, veci kery sou bez obsahu a ani clovek co je pise je nemysli vazne jen se schovava za tu pofiderni anonymitu kerou mu to tady nabizi. Lidi kery tady pisou ty svoje teorie a zaruceny vedecky podlozeny blaboly. Dokud si lidi nebudou stat za svym nazorem a nebudou sraby tak bych povinou registraci na net klidne schvalil. Vyresilo by to ostatne spoustu problemu. A trapny komentare v diskuzich sou ty nejmensi
            • Veskoslav
              Vždyť ty sám jsi tady bez registrace a ostatním chceš nařizovat,aby se registrovali? *1*
            • tak bych klidne zaved registr na internet jako takovej. a od 15 let. to by byla nadhera
            • Veskoslav
              Ale hovno:) A dopadne to jako na idnes, kde je David Lister, Arnold Rimmer, Jan Jan, Eliška Skočdopolová a mnohé další....
          • Rhulad
            Ten problém o čem píšeš, ale nezavadli "trolové", ale opačný tábor. Jakýkoliv negativní názor je zde považován za trolling a pak samozřejmě přichází nadávky. Jako příklad uvedu Veskoslava. To je člověk, který reaguje hned nadávkou a označením negativního přísvěvku za trolling.
            • Okej, Robotrone, vyžehlils to dobře.
            • Robotron3
              A Kde vidíš, že jsem to napsal? Ani domyslet se to z ničeho nedá. Mít jiný názor je v pořádku, o tom diskuse je. Urážlivě ale svůj názor prosazovat na úkor ostatních, je věc jiná.
            • Ach, Robotrone. Jo, máš pravdu, mít jiný názor je v dnešní době napadání a provokace.
            • Robotron3
              To je uplně jedno jaký tábor, jestli Losna, nebo Mažňák, kdo provokuje a napadá lidi, je to troll ať už patří kamkoliv.
          • Robotron3
            Podle mě jsou diskuse na games čim dál horší a to už dřív tu měly pověst, že je to tu samej troll a blbec. *13*
            • Robotron3
              Tady to sám vidíš. Člověk něco napíše a hned je osobně napadán. To už je tu prakticky pravidlo. Zůstávají tu pak jen samí trollové a normální slušní lidé po zkušenosti už radši nic nenapíší. A ta živost diskusí je spíš taková iluze. To je takových pár lidí, kteří tu píší pod jinými nicky dnes a denně a vyprodukují stovky a tisíce komentářů, většinou nesmyslných, napadajících a urážlivých.
            • Rhulad
              Tak na inteligentní debaty máš snad lidi v tvém okolí. Jsem překvapen tvou naivitou, že tu hledáš inteligentní diskuzi.
            • Robotron3
              To záleží na vkusu. Podle mě je lepší se bavit třeba jen se třema inteligentníma lidma, a něco se dozvědět, než se 150ti blbcema.
            • Rhulad
              Pravě proto je tu tak narváno a není tu mrtvo jak na ostatních webech. Proč si myslíš, že sem lidí chodí? Kvůli recenzím, kde každá druha hra dostane 8 nebo 9? Nemyslím si. Pokud by padla jak tomu říkáte "trollí" komunita padne i games .cz : P

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit