Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ringmancz
    ta postava kterou hraje Dafoe není její tata, má ho nahradit a být jejím psychologem nebo jak to říct
  • Na PC už dneska kloudný singleplayer hry moc nevznikaj, nebo jen velmi vzácně. Kup si konzoli. Idálně PS4, který má vyjít v listopadu a bude to pecka.

Pokud mermo mocí chceš interaktivní film na PC, nezbude ti, než jít do zlatých dob, kdy se na PC ještě dělaly hry, a ne jen porty z konzolí a onlineovky. Doporučuji mrknout třeba na Phantasmagorii, Gabriel Knight 2: Beast Within, apod.
  • Když jsem se v mládí rozhodoval, jakou konzoli vybrat, PS3 pro mě byla jasná volba. A když dneska vidím hry, jako LA Noir, Heavy Rain, nebo Beyond, je mi jasné, že jsem volil správně. Voní hezky.
  • Nevíte jestli jsou i nějaké kvalitní interaktivní filmy na pc páč většina jich je většinou exkluzivní na konzole.
  • Jako například ty. *1*
  • TheGGG
    Souhlas, je to hrůza když se sem navalí malí děcka
  • Shaker
    dik, ale to mi moc fandis :)
  • kennyB
    Oponuji také. Hlupák jsem já, ale troll je ten nahoře *1*
  • No, gum je tady pořád dost i za dopoledne, páč ještě zbývají kolegové studentíci, nemakačenka, tatové, dědové a další, mezi které patří zástupci ne zrovna s nějakou úžasnou zárukou kvality. Shaker je navíc PC-ostřelovač a hrdý nabíječ, takže na jeho vůli jít v čele dalšího diskusního hnoje, není nic překvapujícího.
  • Miserius
    Ok, v tom pripade naprosto nesouhlasim s tvoji reakci na muj prispevek a myslim si ze jsi troll a hlupak! A nejde jen o grafiku! *16* *16* Konzole brzdí vývoj!
  • Shaker
    Dovolil bych si oponovat, jen tak, protoze chci zachovat rovnovahu sil vesmiru ;-p
  • Miserius
    Začala škola a dopoledne už je tu klid...krása *1*
  • Shaker
    Podte se prosim hadat pod tenhle prispevek, tam dole uz to je dost neprehledny :)
  • Nemas pravdu, nikdy jsem nemluvil o ctyrech tlacitkach, naopak. Upozornoval jsem te, ze heavy rain se neovlada jen ctyrmi tlacitky, ze vyuziva se cely gamepad. Nijak jsi tu cvicenou opici neodvolal, ani jsi nepotvrdil, ze to ovladaci schema je vskutku slozite na osvojeni a tedy predstqvuje realny problem a neni to tak trivialni, jak jsi se snazil cvicenou opici naznacit. Ale ok, beru to tedy tak, ze sve puvodni tvrzeni odvolavas. Pak se ti ovsem tva argumentqce sesypala jako domecek z karet a muzes bud se mnou souhlasit a nebo zacit znova s jinymi argumenty.

O heavy rainu jsem mluvil pouze jako o vhodnem prikladu nedostatku ovladani rady soudobych her. Primarne se diskuse toci o novem Cageho hre, kde se pokousi tento problem resit. Diskuse tak neni o heavy rainu, ale o ovladani her obecne s durazem na Cageho vychodiska, cile, zpusob reseni a inovatorstvi. A v kontextu toho je tvuj pristup k tomuto problemu elitarsky.
  • http://www.jenpromuze.cz/start/soky/8028-konecne-dukaz-ze-lady-gaga-ma-penis
  • No to spis by se ji libilo.Diky za tip. *3*
  • ucho
    Jejdasek: Je to těžké s někým diskutovat, když reaguje na domělé nebo smyšlené věci. Nikde jsem nepsal, že se gamepad naučí používat cvičená opice. Cvičená opice se naučí pozici 4 různých tlačítek s různými symboly. A o tom jsi přeci na začátku diskutoval. Že ty si na to vždy nabalíš něco jiného... Jestli mi tady chceš tvrdit, že si člověk za chvíli nedokáže zapamatovat, že kolečko je vpravo, čtvereček vlevo, dole je křížek a nahoře trojúhelník, tak to snad ani nemůžeš myslet vážně...
    ad Cage, nadhodil jsi Heavy Rain a pokud vím, ten jinak ovládat nemůžeš (no dobře, ještě Move), tedy mi uniká, o jakém elitářském přístupu mluvíš. U Heavy Rainu prostě jinou možnost nemáš a popravdě, ve srovnání s jinými hrami je zrovna u Heavy Rainu to ovládání na gamepadu celkem primitivní. Bylo by fajn, kdyby ses držel toho, kdo na co reaguje a nenabaloval na to vždy něco jiného...
  • hontou: neni to stupidni, dle ucha se to nauci i cvicena opice a babicky jsou preci jen chytrejsi, nez cvicene opice, ne? A podle ucha, pokud to nedokazes babicce vysvetlit, je to tovoje chyba.

A jinak se pletes, nikdo si zvykat nemusi, pokud nechce. O nadavani na hru tady preci vubec nejde a nikdo na ni nenadava.

ucho: neni to moje chyba a nemyslim si, ze by se vybec jednalo o chybe. Imho ti unika podstata celeho sdeleni. Cage se snazi snizit bariery, ktere nektere lidi odrazuji od hrani her a pritom jim poskytnout plnohodnotny herni zazitek. Zaujal jsi k tomu elitarsky pristup, kdo chce hrat, at se prizpusobi a uci se. Kdyby vsichni vyvojari k problemum pristupovali takhle, tak bychom tu stale meli DOS s prikzovou radkou a kdo chce pouzivat pocitac, at se to nauci.

Athrej: mas naprostou pravdu, ja zde radu nehledam, pouze jsem vyjadril pochopeni pro Cageho snazeni, za ktere je mnohymi kritizovan.
  • Předobjednáno :)
  • Tak je to clovek, ktery mi je nejblizsi a ktery je hranim nedotceny. Mam tak prilezitost z prvni ruky sledovat, jak hry a hrani vnimaji normalni lide, kterym hrani absolutne nic nerika, presto ho svym zpusobem respektuji a nezaujimaji vuci nemu apriori nepratelsky postoj a snazi se ho chapat a videt jeho pozitiva. Umoznuje mi to videt veci pohledem druhe strany a take mit solidni nadhled nad ruznymi malichernostmi, ktere nekteri zahledeni lide berou az prilis vazne.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit