Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ach, Robotrone. Jo, máš pravdu, mít jiný názor je v dnešní době napadání a provokace.
  • Robotron3
    To je uplně jedno jaký tábor, jestli Losna, nebo Mažňák, kdo provokuje a napadá lidi, je to troll ať už patří kamkoliv.
  • jediny vychodisko, poviny registrace pod pravym jmenem.
  • Velmi kvalitní komentář, který dobře splňuje to, co je jeho účelem.
  • Rhulad
    Ten problém o čem píšeš, ale nezavadli "trolové", ale opačný tábor. Jakýkoliv negativní názor je zde považován za trolling a pak samozřejmě přichází nadávky. Jako příklad uvedu Veskoslava. To je člověk, který reaguje hned nadávkou a označením negativního přísvěvku za trolling.
  • Robotron3
    Tady to sám vidíš. Člověk něco napíše a hned je osobně napadán. To už je tu prakticky pravidlo. Zůstávají tu pak jen samí trollové a normální slušní lidé po zkušenosti už radši nic nenapíší. A ta živost diskusí je spíš taková iluze. To je takových pár lidí, kteří tu píší pod jinými nicky dnes a denně a vyprodukují stovky a tisíce komentářů, většinou nesmyslných, napadajících a urážlivých.
  • Rhulad
    Tak na inteligentní debaty máš snad lidi v tvém okolí. Jsem překvapen tvou naivitou, že tu hledáš inteligentní diskuzi.
  • Robotron3
    To záleží na vkusu. Podle mě je lepší se bavit třeba jen se třema inteligentníma lidma, a něco se dozvědět, než se 150ti blbcema.
  • Rhulad
    Pravě proto je tu tak narváno a není tu mrtvo jak na ostatních webech. Proč si myslíš, že sem lidí chodí? Kvůli recenzím, kde každá druha hra dostane 8 nebo 9? Nemyslím si. Pokud by padla jak tomu říkáte "trollí" komunita padne i games .cz : P
  • Jdi delat neco uzitecnejsiho se svym zivotem, treba zalez do rohu a brec nebo neco
  • Robotron3
    Podle mě jsou diskuse na games čim dál horší a to už dřív tu měly pověst, že je to tu samej troll a blbec. *13*
  • Miserius
    Redakce Games.cz zasadne nevyjednava s vyděrači!
  • TheGGG
    Tak to fakt asi začnou brečet. O jednoho člověka míň uvidí reklamu na evropa 2.
  • Rhulad
    Nic proti, ale většina lidí tu chodí jen kvůli komentářům, jelikož tu je opravdu výživná diskuze. Recenze a články jsou čím dál víc o ničem čili tvoje teorie je přesně naruby.
  • Ty jsi dobre naivni :-D
  • jeste bych dodal, ze to neni ani vtipny, ani zajimavy, a cist tady ty sI2acky i na titulni strance (komenty jsem prestal cist uz davno) me fakt nebavi. Pokud se tak nestane, asi prijdete o ctenare.
  • Vazena redakce tiscali... zabanujte vsechny ucty, jenz maji radoby Bíbra jako avatar / profilovku. Dekuji
  • TheGGG
    Todle bude stejně jako všechny hry na PS3 naprostá pecka. Jen díky tomu že my majitelé konzolí (hlavně majitelé PS3) nepirátíme, můžeme si užívat takovýchto promakaných pařbiček.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit