Přejít na výpis diskuzí
Beyond nebude interaktivní film, tvrdí David Cage
8.9.2013 | Martin Bach
118 příspěvků
-
Ach, Robotrone. Jo, máš pravdu, mít jiný názor je v dnešní době napadání a provokace.
-
To je uplně jedno jaký tábor, jestli Losna, nebo Mažňák, kdo provokuje a napadá lidi, je to troll ať už patří kamkoliv.
-
jediny vychodisko, poviny registrace pod pravym jmenem.
-
Velmi kvalitní komentář, který dobře splňuje to, co je jeho účelem.
-
Ten problém o čem píšeš, ale nezavadli "trolové", ale opačný tábor. Jakýkoliv negativní názor je zde považován za trolling a pak samozřejmě přichází nadávky. Jako příklad uvedu Veskoslava. To je člověk, který reaguje hned nadávkou a označením negativního přísvěvku za trolling.
-
Tady to sám vidíš. Člověk něco napíše a hned je osobně napadán. To už je tu prakticky pravidlo. Zůstávají tu pak jen samí trollové a normální slušní lidé po zkušenosti už radši nic nenapíší. A ta živost diskusí je spíš taková iluze. To je takových pár lidí, kteří tu píší pod jinými nicky dnes a denně a vyprodukují stovky a tisíce komentářů, většinou nesmyslných, napadajících a urážlivých.
-
Tak na inteligentní debaty máš snad lidi v tvém okolí. Jsem překvapen tvou naivitou, že tu hledáš inteligentní diskuzi.
-
To záleží na vkusu. Podle mě je lepší se bavit třeba jen se třema inteligentníma lidma, a něco se dozvědět, než se 150ti blbcema.
-
Pravě proto je tu tak narváno a není tu mrtvo jak na ostatních webech. Proč si myslíš, že sem lidí chodí? Kvůli recenzím, kde každá druha hra dostane 8 nebo 9? Nemyslím si. Pokud by padla jak tomu říkáte "trollí" komunita padne i games .cz : P
-
Jdi delat neco uzitecnejsiho se svym zivotem, treba zalez do rohu a brec nebo neco
-
Podle mě jsou diskuse na games čim dál horší a to už dřív tu měly pověst, že je to tu samej troll a blbec. *13*
-
Redakce Games.cz zasadne nevyjednava s vyděrači!
-
Tak to fakt asi začnou brečet. O jednoho člověka míň uvidí reklamu na evropa 2.
-
Nic proti, ale většina lidí tu chodí jen kvůli komentářům, jelikož tu je opravdu výživná diskuze. Recenze a články jsou čím dál víc o ničem čili tvoje teorie je přesně naruby.
-
Ty jsi dobre naivni :-D
-
jeste bych dodal, ze to neni ani vtipny, ani zajimavy, a cist tady ty sI2acky i na titulni strance (komenty jsem prestal cist uz davno) me fakt nebavi. Pokud se tak nestane, asi prijdete o ctenare.
-
Vazena redakce tiscali... zabanujte vsechny ucty, jenz maji radoby Bíbra jako avatar / profilovku. Dekuji
-
Todle bude stejně jako všechny hry na PS3 naprostá pecka. Jen díky tomu že my majitelé konzolí (hlavně majitelé PS3) nepirátíme, můžeme si užívat takovýchto promakaných pařbiček.