Přejít na výpis diskuzí
Beyond nebude interaktivní film, tvrdí David Cage
8.9.2013 | Martin Bach
118 příspěvků
-
A co jsi ty Ringu?;) Pověz nám zase něco humorného:)
-
Tak to je jedna z klasik dnešních herních diskuzí. Nemáš rád hru = osobní útok na lidi, kteří ji rádi mají.
Tedy aspoň z jejich pohledu. -
Mám Ti snad dohledat, kdy jsi psal, že kdo hraje a líbil se mu Dishonored, je hloupý a jednoduchý člověk? Že pokaždé, když vyšla novinka či článek, tak pokaždé zdůrazníš, jaká je to přehypovaná sraččka? Prosím Tě, aspoň nelži.....
-
Já jsem ti někdy nadal, že máš rád Dishonored? To mě překvapuje. Spíš jsem se vyjádřil negativně na hru a ty jsi to bral jako útok na svoji osobu čili to jen dokládá, že ten příspěvek byl tak trefný, že tě rozhodil a ty máš jako argument jen moji kritiku na tuhle hru.
-
Vesko ty jsi největší klaun tady na serveru.
-
Už si musím zapamatovat, že sem nemám lézt v neděli...
-
no a co jen to dokazuje to ze tady muze napsat kdokoliv cokoliv, veci kery sou bez obsahu a ani clovek co je pise je nemysli vazne jen se schovava za tu pofiderni anonymitu kerou mu to tady nabizi. Lidi kery tady pisou ty svoje teorie a zaruceny vedecky podlozeny blaboly. Dokud si lidi nebudou stat za svym nazorem a nebudou sraby tak bych povinou registraci na net klidne schvalil. Vyresilo by to ostatne spoustu problemu. A trapny komentare v diskuzich sou ty nejmensi
-
Jistě moje chyba. Ale pakliže náš Rhuladek bude neustále všem nadávat jenom kvůli tomu, že máme rádi Dishonored a vždy musí říct, jaká je to debilita pro jednoduché lidi, tak se nemůže divit osobním útokům:) Ono zastávat se GGG, Trisky a podobných je docela na palici. Trol. diskuzní a jeho GayRim nebylo tak otravné.
-
Když už tak Rhulad. ty procenta mě překvapují. U jaké firmy jsi si to zadal, že to máš tak přesně. Jinak jsem rád, že jsi na mě reagoval, jelikož jsi potvrdil to co jsem psal a za to ti patří mÉ DÍKY *3*
-
Mám Veskoslava pokárat? Asi jo. Bez těch osobních výpadů by to bylo víc o něčem... *3* Ale jinak to bylo samozřejmě o Trollech jako takových tady, ne jen o Veskoslavovi.
-
Ne Rhulande, jenom narážím na to, jak neustále omýláš diskuze a přitom polovina tvýh příspěvků se týká nadávkám hráčům Dishonored atd a ta druhá to, jak nás přesvědčuješ, že Tě to absolutně nezajímá a přitom je 99,87% šance, že tvůj komentář právě u těchto her bude. Je to docela humorné pak číst, že Tě to nezajímá, ale přitom máš neustálé nutkání svůj názor o debilitě nás ostatních, že se nám to líbí, vnutit;)
-
Vidíš Robotrone? To je přesně to o čem píší. Naprosto příspěvek o ničem, jen agresivní, sprostý a naprosto, naprosto prázdný.
-
Vždyť ty sám jsi tady bez registrace a ostatním chceš nařizovat,aby se registrovali? *1*
-
tak bych klidne zaved registr na internet jako takovej. a od 15 let. to by byla nadhera
-
Pakliže zde chodíš jenom kvůli diskuzím, tak je mi Tě upřímně líto. Asi musíš brečet, že už dlouho nebylo nic o Dishonored atd., kde chodíš pravidelně zvracet, jak Tě to nezajímá:)
-
Ale hovno:) A dopadne to jako na idnes, kde je David Lister, Arnold Rimmer, Jan Jan, Eliška Skočdopolová a mnohé další....
-
Okej, Robotrone, vyžehlils to dobře.
-
Není nad to, se v neděli před obědem pořádně zasmát:D *15*
-
A Kde vidíš, že jsem to napsal? Ani domyslet se to z ničeho nedá. Mít jiný názor je v pořádku, o tom diskuse je. Urážlivě ale svůj názor prosazovat na úkor ostatních, je věc jiná.
-
Beyond Two Souls je od Sony. I kdyby se na PS3 upirátilo 90%, na svoji konzoli by to vydali.