Přejít na výpis diskuzí
Beyond nebude interaktivní film, tvrdí David Cage
8.9.2013 | Martin Bach
118 příspěvků
-
Tak se vám hošánci poplival vaši modlu Dishonored. Sice je to OT, ale pokud chcete vyjádřím se zase. Ano je to zcela průměrná hra s naprosto mizerným až prachmizerným příběhem. Hra nemá ani jeden originální prvek. Je to jen směska, která je uměle našroubována a která navíc ani nefunguje. Sami tvůrci se dušovali jak to bude originální, uvěřitelný, interaktivní svět a co jsem dostali. Naprosto tuctovou hru bez duše, mrtvý svět bez interakce. Nakonec tady bylo vyzdvihováno, že hra umožnuje zabití vs. nezabití a tím dostaneš jiný konec. Což je to největší klišé v současných hrách. Takže ano Dishnored je přehypovaná sračkka a každý můj příspěvek si ta hra zaslouží. Pokud to berete jako útok na svoji osobu tak je mi vás skutečně líto.
-
Tak jak bys to jako chtel udelat? Nejaka akcni pasaz by se na minutu zastavila aby kazdej nasel tlacitko??
-
Jak se to vezme. Ale nejde o to, ci je to problem. Jde o to, ze jsou lide, kteri by si i radi neco rozumneho zahrali, ale soudobe ovladani je pro ne barierou, o ktere Cage vi a snazi se ji odstranit.
-
ono to demo vychází nějak 2 října že?.. to už bude nahráno sto+ hodin takže by něměl být problém si maličkou přestávku k demu Beyond udělat *1*
-
Tak to je ale problem toho kdo nema zazitej gamepad a jeho tlacitka, né hry
-
Rhulade ty radši mlč co ty předvádíš za agresivní a sprostý jednání v diskusích pod Dishonored
a dalších jsi ten poslední kdo by tady měl někoho poučovat o slušném chování. -
Ja musim potvrdit, ze moje manzelka zatouzila zahrat si Heavy Rain (jedina hra, ktera ji kdy zaujala) a hned na zacatku ji odradila nutnost mackani X, O atd. na povel a jeste k tomu na cas. Neni to intuitivni, nemohla se skrz to soustredit na hru, kdyz furt musela koukat na gamepad kde co je, takze ji ten zajem rychle presel.
-
Mne se libi, ze zrovna Robotron poucuje jine, jak se maji chovat v diskusich. O Veskoslavovi ani nemluve, to je cire pokrytectvi :-).
-
Řeknu Ti, Ty jsi v současné době můj nejoblíbenější troll tady. Kdo jiný tady dokáže vyvolat takový flame díky úplné kravině, že článek, na který by odpovědělo tak 10 lidí, má už teď víc jak 50 příspěvků.
-
Radši ani to ne... *1*
-
Takže zbejvá snad už jenom Fight Club *1*
-
http://knowyourmeme.com/photos/250034-shitstorm
-
Já říkám a píší co si myslím a jestli to neakceptuješ, je to tvoje věc. Pokud si myslíš, že je to troling, fajn mysli si to. Ale pořád tu neomílej a nevytahuj dokola Dishonored. To už několikátá reakce na mě a vždycky vytáhneš jako protiargument Dishonored a to mě připadá slabomyslné.
-
Lidské fekálie, belík fekálií, co belík, VANA! Za co, Bože, za co?! *13*
-
A tohle je další věc. To jsou přeci vaše osobní spory, které ostatním lidem vůbec nic neřeknou, nic o nich neví, nepatří to sem. By se tu snad mělo udělat nějaký školení, jak se chovat v diskusích *2*.
-
Ty mě nazýváš trolem a přitom polovina tvých příspěvků je právě naprosto perfektní na flame....Fakt Rlulade, zameť si před vlastním prahem....Mimoto, když chci, tak vždy diskutuji k tématu;) Ale co o čem chceš diskutovat pak ty, když píšeš to, co píšeš. To opravdu netuším. Tudíž člověk, co píše o Betha a Dishonored to, co píše a napíše mi, že neumím diskutovat, no myslím, že by sis měl vzít nějaké hodně silné léky...
-
Tož já si za názorem, že je to přehypovaná hra stojím, ale nevidím důvod proč to vytahuješ tady, kde se bavíme úplně, ale úplně o ničem jiném. Pro mě je to fakt, že prostě neumíš diskutovat k tématu a tvoříš je flame a právě ty jsi zde největší troll. S pánem bohem.
-
Stačí jen nechodit do diskuzí k článkům o PS3 exkluzivitách, strategiích, PS4/XO, COD, BF, NFS, AC, Blizzard, recenze Indie titulů, TES a možná jsem ještě na něco zapomněl.
No, je toho docela dost. :D -
Já jsem ne-Veskoslav. A kdo jdi ty, Detrime, fanoušek Gone Home? *4*
-
Zkusil bych demo, abych si udělal konečně obrázek, jestli do Beyond půjdu nebo ne. Jenže demo vychází až po 17. září. A od toho dne už nebude na nějaký demo, ani na nic jinýho, čas, jestli mi rozumíte. (;