Přejít na výpis diskuzí
Beyond: Two Souls se předvádí trailerem a půlhodinkou ze hry
29.4.2013 | Aleš Smutný
53 příspěvků
-
Quantic nequantic, přijde mi to jako primitivní hra na city (pohled na utrápené zmrzlé bezdomovce nebo porod bude vždycky vyvolávat pocity, ať jsou scény sebedebilnější), navíc s hlavním charakterem, s jehož jednáním se nedokážu ztotožnit (už jen to, že tomu chlápkovi vůbec nepoděkuje po tom, co jí zachrání život, neřekne do telefonu, kde je, jen vybleje, jí je blbě), také špatná technologická stránka (především ten pláč jsem jí ani trochu nevěřil) ... a jak zmlátila ty 4 týpky, to už jsem se musel začít nahlas smát.
Zatím mi to přijde jako čistý výplod marketingu. -
Já se nevyjadřoval pouze k tomuto screenu ze hry ale tak všeobecně. Není problém nakliknout třeba CSFD a kouknout tam na galerii. Celkově mne přijde příliš nevýrazná, taková šedá myš. Tak ona i ta novinářka v Heavy rain byla takovej "klučičí typ", jakože spíš hezkej kluk, než holka :D.
-
Mínusko ti dávat nebudu, protože máš špatnou zkušenost :) Já jsem si koupil Move edici před měsícem a dohrál na jeden zátah bez problémů. Chyba se vyskytne to se stává. Snad budeš mít s příštím titulem od QD lepší zkušenost :)
-
Ja sem nemel absolutne zadnej prooblem. Mel si zajit do obchodu, ze to chces reklamovat a nazdar:).
-
tak to já si na 100% počkám, jak na tom bude hra technicky, protože heavy rain je pro mně po technické stránce naprostej paskvil. hru jsem koupil před rokem spolu s ps3. na první rozehrání jsem se dostal do kapitoly the butterfly, kterou hra nechtěla načíst a když jo, tak hned zamrzla a pokud nezamrzla, tak chyběly kontextové klávesy, takže konec. tento víkend jsem dal reinstal, stáhl opět nejnovější patch a .... zamrzalo mi to už v průběhu hry, kdy pomohl jen ostrej restart. kapitola butterfly opět samozřejmě nejde načíst. takže sorry, ale heavy rain je odfláklej zmetek, kterej se nedá ani po 3 letech dohrát. PS: disk je čistej a neškráblej a nejsem sám, co má tenhle problém, stačí se podívat na fórum hry. a teď čekám mínuska od fanboys. *3*
-
Tak to mame presne naopak, hry od Quantum Dream me vubec nezajimaji, ale Ellen Page se mi libi.
Jasne, na tom obrazku v bezdomoveckem obleceni, s rymou a soplem u nosu (dobre ten tam neni, ale stejne z toho obrazku uplne citite jak popotahuje ;) neni zrovna hot, ale to zadna holka :) -
Na další počin od Quantic Dram jsem zvědavý, akorát ta hérečka se mi vůbec nelíbí :), to je tak jediné co mne od tohoto titulu odrazuje.
-
ja spis cekam, kdy uz konecne prijdou s poradnou technologii rozpoznavani hlasu, abychom si mohli v adventurach s postavami pokecat
-
co nadelas, kulatou capku evidentne nase 7 jadrove procesory, 64BG pameti a dvojite graficke karty nemaji sanci zvladnout :)
-
Příběhově to vypadá velmi dobře a nejspíš to nebude hra na pár hodinek. V tohle případě nemusím mít grafiku extra super mega skvělou. - hranatou čepici fakt neřešim, tam jde o děj.
-
fail, este aj ciapka je tam hranata
-
Vždycky jsem si chtěl zahrát simulátor porodu.
-
hodne dobry,pujdu do toho na 100%.co se tyce delky,treba heavy rain jsem hral nekolik dnu po X hodinach.zajimalo by me jak to pocitaji