Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A co mutiplatform games,pc games.Typu : bang,bang,bang,tupe mirit mysickou do vojacku,to je jak strilet 9mm,po slepici z 1m.Taky zabava.Zadny um v tom neni,gamepadem?To je jina!Na to musi byt oko.
  • TheGGG
    Nechápu komu se ta ženská může líbit, vypadá jak 15 kluk s příliš velkým množstvím ženských hormonů.
    • nic špatnýho, ale chápete, že jde o virtuální PC postavu ??? proč tady řešíte její face ? je umělá jako ty osmičky, a nádherná ? WTF ? zajdi někdy ven ... sory *7*
      • Jenze mi tu neresime virtualni postavu ale Ellen Page to je herecka. Kazdymu se libi neco/nekdo jinej to je tak tezky pochopit ? :-)
    • Jojo, přesně jako tvůj avatar.
    • Corvus
      Nádherná. Žádná vyumělkovaná pip*na s osmičkama v dekoltu. Výborně vybraná hlavní role. Vůbec... celé video jsem zhltnul na posezení a jsem nadšen. Podobný typ hry jsem nikdy nehrál (míněno jako Heavy Rain) a fakt mě v tomhle případě mrzí, že nemám konzoli. Miluju adventury a tohle je adventura postavená čistě na příběhové rovině. Moc se mi to líbí.
      • Presne tak. Zadna premalovana silikonova kravka. Proste obycejna hezka holka :-).
    • Lidi maji ruznej vkus. Smir se s tim :-). Me se treba libi.
  • jendabek
    Může mi někdo obhájit význam toho, proč je to vlastně všechno renderované a nenatočí to jako normální interaktivní film? Osobně se nedokážu zbavit neustálého porovnávání s realitou, za kterou to ovšem stále dost kulhá (i přes jisté neustálé technologické pokroky v této oblasti). Jaký má význam u podobného produktu, že scény probíhají v 3D enginu? Mimo to, že se občas dá s postavou omezeně pohybovat prostředím.
    Triky a digitální prostředí se přece dají doplnit i do reálných záběrů (s reálnými, uvěřitelnými herci). Ani to přece nemůže být levnější, myslím si. Působí to, jako bych měl obdivovat, že to, co je běžně film, dokáží udělat pomocí počítačové grafiky ... jenže nedokáží ... akorát si na tu nedokonalost hráč po chvíli zvykne, ale význam (přínos) v tom nevidím.
    Nebo jaký tam je?
    • Však to taky nesmíš porovnávat s filmy, ale s hrami. David Cage zkrátka chce přivést do her filmové herce a tím udělat herní postavy uvěřitelnější... Přínos? Zjevný.
  • kubi-wan
    Vždycky jsem si chtěl zahrát simulátor porodu.
  • fail, este aj ciapka je tam hranata
    • co nadelas, kulatou capku evidentne nase 7 jadrove procesory, 64BG pameti a dvojite graficke karty nemaji sanci zvladnout :)
      • ja spis cekam, kdy uz konecne prijdou s poradnou technologii rozpoznavani hlasu, abychom si mohli v adventurach s postavami pokecat
  • Na další počin od Quantic Dram jsem zvědavý, akorát ta hérečka se mi vůbec nelíbí :), to je tak jediné co mne od tohoto titulu odrazuje.
    • Tak to mame presne naopak, hry od Quantum Dream me vubec nezajimaji, ale Ellen Page se mi libi.

Jasne, na tom obrazku v bezdomoveckem obleceni, s rymou a soplem u nosu (dobre ten tam neni, ale stejne z toho obrazku uplne citite jak popotahuje ;) neni zrovna hot, ale to zadna holka :)
      • Já se nevyjadřoval pouze k tomuto screenu ze hry ale tak všeobecně. Není problém nakliknout třeba CSFD a kouknout tam na galerii. Celkově mne přijde příliš nevýrazná, taková šedá myš. Tak ona i ta novinářka v Heavy rain byla takovej "klučičí typ", jakože spíš hezkej kluk, než holka :D.
        • Na posouzení nevýraznosti doporučuji shlédnout Hard Candy. *3*
          • dobře, upravím svoje konstatování, vizuálně nevýrazná :)
            • No je to taková holka od vedle... V pokracování Beyond: Deep Throat bude prý vyraznější herečka. *3*
        • jasne, Ellen je trosku takovy tomboy/hipster mix, ale nerekl bych ze nevyrazna, ale holt kazdy ma na zenske trochu jiny vkus a je to tak spravne :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit