Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No nevím, jednička byla perfektní, ale dvojka byla tragédie, která už se vezla jen na pověsti prvního dílu.
  • On ho až tak nepotřeboval, ale víš jak, když se o něm zmíní na nějakém fóru, tak čeká, že lidi začnou padat úžasem
  • V metryxu bil úžasnej
  • Potvrzuje to akorát to, že jsi kompletní kok*t.
  • jo jeste vice minusek at se to 1000% potvrdi *1*
  • v osmdesatych letech stalo PC 386 i 250tisic....
  • k cemu by ti byla jeho 20 let stara 486 pac naposledy nekdy v te dobe 486tek staly PC 60k *1* dneska sezenez super nadupanej stroj predcici nekolikanasobne PS3 dokonce i 4 za par tisic
  • jsi ukazokym prikladem ze sony fan boys opravnenou kritiku neunesou
  • Umaroth
    Mega se těším, pochybuji, že by Cage zklamal, obě jeho hry co jsem hrál (Fahrenheit, Heavy Rain) se mi extrémě líbily, hlavně heavy r. Vypadá to super a Dafoe má charakter, doufám, že bude přenesen i do hry *4*
  • ucho
    boháč
  • TheGGG
    Místo Ellen Page tam měly vzít Justina Biebera
  • Koupit tak drahej PC může jenom naprostej (doplňte).
  • to si naco potreboval pc za 60k? na vypocitanie vzdialenosti medzi hviezdami o 10rokov ?
  • tak na to, ze tam maji takovou hvezdu etc.. tak ten motion captering moc dobre podle toho traileru nedopadl.. :(
  • Ja bych urcite zminil i Posledni pokuseni Krista, uzasnej film.
  • ucho
    vypadá to skvěle. stejně za nejdůležitější považuju hlasovej projev. už aby to bylo.
  • jendabek
    Nelíbí se mi to, protože jde podle mého více o marketingový tah než o krok ke kvalitnější hře, známá držka ve hře je totiž podle mého jen na překážku, protože každý Dafoa zná a porovnává to tak automaticky s realitou, ke které to má bohužel hodně daleko. Navíc všechny ty nuance, které činí herce jako je Dafoe tak kvalitním, se v omezeném herním ztvárnění téměř úplně vytrácí (u L.A. Noire to ještě šlo, ukázka u tohoto projektu je však hodně slabá).
    Tedy můj závěr - je to pozoruhodné vidět "repliku" skutečného herce ve hře, ale tím to pro mě končí. Nevím, v čem to hře může reálně pomoct a ani nevěřím tomu, že se do ní kvalita herce může přenést.
  • No, on se vývoj motinscanu nezastavil s vydáním L.A. Noire. Třeba pohyby očí, vlasy už je možné udělat. Je to ukázáno tady http://depthanalysis.com/motionscan/tools-pipeline/
    (i když je pravda, že ten herec v reálu vlasy nemá, tak je asi jednodušší je tam přidělat)
  • Tak mě to PC za 60k pošli ..u mě by využití našlo *14*
  • Rozhodne doporucuju. Take jsem si ji takto pred rokem koupil, abych si zahral tech par excelentnich kousku, co tam jsou, a od te doby mi PC za 60k stoji bez uzitku doma.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit