Přejít na výpis diskuzí
Beyond: Two Souls vyjde v říjnu i s Dafoem
1.3.2013 | Adam Homola
35 příspěvků
-
Já si jí taky plánuju pořídit, nejlépe hnedka po poklesu ceny po vydání PS4. Ot
-
A já doporučím The Hunter (2011 tuším). Sice to není na oskara (ani Sam Neil se nepředvedl), ale australské exteriéry jsou vážně nádherné.
-
No určite by si nemal zabudnúť na The Last Temptation of Christ od M. Scorseseho - imho vrcholný film kariéry WD
-
Já si nakonec tu PS3 pořídím... Aspoň zpětně budu moct dát Heavy Rain, Uncharted a dopředně se těšit na toto a The Last of Us.
-
Ta technologie v L.A.Noire má těch nevýhod víc a vycházej hlavně z toho, že modely ani textury obličeje se po naskenování nedaj moc upravit.
Textury tak nejsou kvalitní a maj nízký rozlišení. Nejdou tam udělat pořádný vlasy. Všechny postavy je maj upláclý na hlavě.
Vlasy se nedaj ani odstranit, takže museli postavám dělat velký klobouky aby neprolejzali skrz.
Pohyby očí tam jsou taky zapečený, takže se nedaj upravit procedurálně ve hře. Může se tak stát že postavy koukaj jinam než by měli. -
Nemám rád výraz interaktivní film ve spojení s Cagovýma hrama. Příjde mi že se ten výraz hodí spíš pro hry typu Rebel Assault, Night trap nebo Sewer shark, kde je ta interaktivita opravdu hodně omezená.
-
No... to bych neřekl. Pronájem mocap studia taky nebude úplně nejlevnější. Myslím si, že cenově může být ta technologie z LA stejná, nebo i levnější. Spíš jde o to, že mocap zvládne zároveň snímat celé pohyby těla a nejsíš proto ho Cage preferuje.
-
tak ak si nevidel boondock saints, tak odporúčam následne pozrieť aj pokračovanie, ktoré je tiež famózne :)
-
V Dogville nehrál a ten film, na který si nemůžeš vzpomenout je Manderlay.
-
To jsem ani neviděl...dík za nápad na dobrej film :-) určitě se v nejbližší době podívám. Líbil se mi ve Spidermanovi (podle mě to byl asi nejlepší herec,který se hodil na Green Goblina). Potom samozřejmě Platoon,Ve stínu upíra,Život pod vodou (škoda,že tam měl jen menší roli ale zahrál ji perfektně takového ňoumu :D ).
-
V antikristovi, dogville a v tom dalsom Von Trierovom filme na ktoreho nazov si nespomeniem bol uplne fantasticky, je to dobry herec a s tym xichtom by bola skoda ho neobsadit :D
-
tak tak, v The Boondock Saints bol naozaj skvelý :)
-
L.A. Noire vyzerá naozaj lepšie, ale asi bude mnohonásobne dražší
-
Ty pohyby ve hře se mi nelíbí, do toho doopravdového co dělali herci to má daleko, u té detektivky, jejíž název si teď nevzpomenu, mi to přijde lepší.
-
Willem Dafoe jeden z mých oblíbených herců. Škoda,že je to jen pro PS3 :-/ snad to bude na PS4 časem v PSN.