Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Chceš abych si to koupil, Todde? Potřebuješ udělat lepší hru.

• twicer

Nepotřebuje. ;)

• No aby si to koupil tomaskalivoda, tak očividně potřebuje. O jinejch lidech nemluví.

• twicer

Jj, Todd celé dny nespí když si to tomaskalivoda nekoupí. O jiných lidech si začal až ty.

• bez ssd nehratelne 

• Sallvator

Tak dnes nemit ssd celkove je pravek, bez ssd by i system uz dnes nejel snad ne? Ja mel plotnovej disk v pc naposled tak 6-7 let zpet

• vzdycky jsem vsechny hry doted instaloval na hdd (snad krom path of exile protoze tam je tech loading screenu fakt hodne kdyz hrajes rychle) a nemel jsem problem  . starfield je ale prvni hra u ktere hdd brutalne zalaguje hru nejde jen o delsi loading screeny dokonce i baldurs gate 3 jel v pohode na hdd nevim kde se stala chyba asi jenom lenost u vyvojaru to nejak vice optimalizovat 

• No tak u BG3 se nachází pro plotnové disky volba v nastavení. Takže ano problém bude Bughesďácký engine který se od dob Morrowindu jen flikuje a nabaluje s každým flikováním více a více chyb a omezení k těm co už byly v předchozích iteracích.

• Thanquol

ano. je třeba vycházet z toho, co mají aktuálně konzole.

• Paulika

Chce to ještě jen pár let počkat, než se všechny ty dětské nemoci vychytají (obzvlášť u her od Bethesdy). Jejich hry kupuji nejdříve tak za rok až dva po vydání a to s prvními většími slevami. Zajímalo by mě jak SF frčí na Steamdecku?

• Jevo83

Za par rokov ta hra bude uplne technicky zastarala..... v niektorych momentoch som mal pocit, ze dostanem loading screen aj pri 180 stupnovej otocke

• Thanquol

takovej ten pocit furt všem říkat, že nemáte peníze a všemožné si to snažit ospravedlnit online. 

• Peca

Mám 4090 a hra mi připadá silně technicky zastaralá už nyní. 

Stačí se podívat na Everspace 2 (vesmír, vesmírné lodě, planety), Satisfactory  experimental (base building, prostředí), Cyberpunk (3D akce, dialogy, město, questy) a všechno ve Starfieldu je prostě 10 let pozadu. 

A ještě to jede pomalu. 

• medveddd

Na hraně hratelnosti. S nějakými mody a nízkým rozlišením se to dá mimo města locknout na 30 FPS. Určo se to časem ještě zlepší, ale už teď se to DÁ. Až jsem byl překvapen.

• KrPa

takze rikas: komunito dodelej tu hru?

• medveddd

To ne. Jak to běží na stolních PC je ostuda. Že to Steam Deck tak tak rozjede na 30 mi přijde ok.

Je to handheld za deset (nebo ve slevě za devět) tisíc. Že vůbec rozjede nové hry i s velkými ústupky mi přijde spíš jako zázrak.

• Thanquol

Z mého pohledu má samozrejme pravdu. 

• medveddd

Ryzen 7 5700x a hra mi v hlavních městech padá na 40 FPS.

RTX 4070 a mimo města mám v rozlišení 3440*1440 (DLSS resolution scaling 60 % ) na ultra locknutých 50 FPS, protože z 60 to občas padá.

Ten komp není žádný ořezávátko a rozhodně bych neřekl, že na něm hra běží dobře. Baví mě to moc, ale optimalizovaný je to příšerně a Todd rozhodně pravdu nemá.

• Thanquol

asi fakt záleží. mě přijde že se zaměřili na middle sestavy a nejakej ten high end z toho nevytocí tolik co by se chtělo. nadruhou stranu můj rok starej ntb Acer za 40k Ryzen+geforce+ssd na 4k jede osobně  řekl bych nadocekavani dobře. 

zridka nějaká sekunda propadu FPS mimo akci max. na kolik z kolika neřeknu jen to že jsem to zaregistroval pocitově. moc spokojenej a fakt bych se nebál sáhnout k nějakým posunume někde k ultra. 

Ja ten notebook fakt kupoval před rokem a chtěl jsem to samozřejmě rozjet a za sebe jsem moc spokojenej oproti tomu jak to mohlo dopadnout.

jinak souhlas hra mě asi moc bavi když jsem tam bez mučení nechal zatim 60h+

• FarkyJTV

u mna 3900x,32gram,6800xt a na 4k ledva dam 40 fps na high...a su aj prepady v mestach obcas nizsie...akonahle dam fsr vidim znizenu kvalitu...unnistall...takisto AI tupa,otrasne UI,nezazivne hlavne charaktery,strlecky model poslabsi...loadingy ma po 2 hodinach zacali srat atd...fakt je to 5-6/10 hra...uprimne vcera som hral crew motorfest a ten som si viacej uzival....

• Vsechno je to jen o rozliseni. Na FullHD jede i na historickych sestavach slusne.

• Derp_1337

Trololol

Chceš říct na FullHD a všechny detaily stažené na minimum? 😛

Navíc různí lidé mají různě nastavenou laťku toho, co považují za "slušné". Někdo za "slušný výkon" klidně považuje propady k 30FPS. Někdo jiný chce mít stabilních 120FPS.

• Hraju to na 1660s  na stredni detaily na FullHD a hra mi bezi bez skubani a lip nez na te herni sestave co ma redakce. 

• a teď tu o Karkulce :D

• Klidně může být, pokud mu stačí stabilních 30 fps. To, co předváděl redakční počítač vypadalo na nějaké problémy s diskem a zpomalené dotahování dat za chodu. Mohl zazlobit i systém, pokud ho mají na stejném fyzickém disku.

• Samotneho me zajima kolik to je fps, zaply ukazatel nemam, tak se dneska schvalne mrknu. Podle zkusenosti bych to odhadoval na ne mene nez 40.  

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit