Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mozna ty kdyz nedokazes uznat ostatni
  • ironie? *6*
  • trapny odkaz radsi se vyjadri ke hre *4*
  • no tak to patris do mensiny zda se *5*
  • no ted uz si tu pc verzi fakt mohli n echat bez tak za tim stoji vydavatel *7*
  • proste hra na konzole...nezby nez souhlasit
  • rikal jsem prispevky, ne ze budu rozdavat telefonni cisla ;]
  • tak pod to se podepisu *4*
  • Tak samozrejme ze je naka sance ti povedeto svetu naucit neco o svete a zitit ve svete.
    Ak bys mohl dat treba skype? rad ti zavolam a muzem pokecat .
  • Tady si nekdo zapomel vzit prasky :)
  • chci vic tvych prispevku, konecne mi otevrely oci
  • http://files.sharenator.com/dont_feed_the_troll_RE_Ask_a_Dawn-s288x288-104455.jpg
  • Dlasi zbytecna hra ktera kazi pc scenu na pc jsou vydavany jen bugetovky typu wot/wow jetio trpane jak jsou z vas tahany penize ako bytu kazdy byl bez duse ste jen loutky .
    Nevim ale tento web me prijde jako jeden z levicackych a podporovan stranamy typu ea.
    ANo bila doba je pryc a vse za vas udela koran a jeho waginy ktere budou brat domy byty vasi dedum praotcum praotcim a babickam prabababickam ano i praotec rip ktery sem prisel a udelat horu praotce cecha , praotec rip jsem prisel z recka kde uz to jednou znicil.
  • Já se na tu hru těšil, ale nakonec z toho vylezl neskutečnej hnůj - je tam spousta dobrých nápadů totálně potopených v realizaci (to hlavně boss fighty), PS3 verze trpí frame dropy a vůbec je celá hra taková jalová...

Je to fakt škoda, když vezmu v potaz jaké kapacity se podílely na jejím vývoji...
  • misho8723
    Je očividné, že PC verzia bola v pláne už dlhšiu dobu a teraz vyšli s pravdou von (no ale ako dôvod uviedli dopyt od PC hráčov), len preto aby konzolové verzie sa lepšie predávali a aby netrpeli PC verziou.. toto sa deje veľmi často, len väčšinou sa ohlási PC verzia pred vydaním konzolových verzií a samozrejme sa presunie jej vydanie o pár týždňov alebo mesiacov.. len v tomto prípade nemuseli nám klamať a rovno povedať pravdu
  • Odulin
    Předevčírem jsem rozjel a je to fakt docela milé překvapení. Přál bych si, aby takhle někdo udělal novýho Terminátora.
  • neprud
  • Já bych spíš řek že hráči si žádali Baynoettu nebo Vanquish víc než BD :-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit