Přejít na výpis diskuzí
Binary Domain vyjde i na PC, hráči si tak žádali
20.3.2012 | Aleš Smutný
38 příspěvků
-
to bude asi velmi kvalitny port ked ho vydaju po jednom ci dvoch mesiacoch, ololoool
-
Už příští měsíc? To buď měli už připravené, nebo konverze nebude stát za moc.
-
Super, vypadá to pěkně, ale přeci bych jenom radši na PC viděl třeba Dark Souls nebo Uncharted *9*
-
Předevčírem jsem rozjel a je to fakt docela milé překvapení. Přál bych si, aby takhle někdo udělal novýho Terminátora.
-
-
no tak to patris do mensiny zda se *5*
-
-
A to já vždycky rád. *5*
-
-
-
Já se na tu hru těšil, ale nakonec z toho vylezl neskutečnej hnůj - je tam spousta dobrých nápadů totálně potopených v realizaci (to hlavně boss fighty), PS3 verze trpí frame dropy a vůbec je celá hra taková jalová...
Je to fakt škoda, když vezmu v potaz jaké kapacity se podílely na jejím vývoji... -
-
proste hra na konzole...nezby nez souhlasit
-
-
Já bych spíš řek že hráči si žádali Baynoettu nebo Vanquish víc než BD :-)
-
-
neprud
-
-
Jedině CAPCONU věřím v kvalitní port z konzole. Nikomu jinému.
-
-
CAPCONU?? Jediný komu věříš, že ten port nepokazí?? A co takhle jejich port na PC Resident Evil 4 (Biohazard 4) to teda moc nerozjeli. Hraje se to tak debilně, že to ani není možné.
-
-
Stačí vlastnit gamepad. Problem solved.
-
4ka se nedá počítat jako port. Je to čistě konzolová verze s emulátorem pro PC
-
-
No to není. Emulátor má mnohonásobně vyšší nároky na výkon. Resiho čtyřku jsem velice komfortně hrál na noťasu, co PS2 emulátor těžce nezvládal. Je to normální PC hra, jen nechali netknutou grafiku a ovládání včetně popisků tlačítek. Resi 4ka je jeden z nejsprasenějších portů v historii. Každopádně Dead Rising 2 třeba ušlo. Ale tam se s PC počítalo už od začátku, takže bych si moc netypoval a počkal. Ono se uvidí *3*
-
-
Rusák co dělal program na zprovoznění myši psal, že ta hra je čistá konzolovka s přímo zabudovaným emulátorem. Už je to dlouho. Musel bych projít config soubory co je a není pravda. Je to stejně jedno. Ostatní hry od CAPCONU jsou perfektní porty. Resident Evil 5, Bionic Commando, Dark Void, Lost Planet a další.
-
-
-
-
-
KOnečně!!! Bůh mě vyslyšel !!
-
Nic proti této hře, ale radši pro PC udělejte NHL 12, Gran Turismo, nebo Dark Souls. Ale to se nestane, protože si těma několika málo esama chtějí udržet exkluzivitu konzolí.
-
Nevíte někdo o češtině prosím