Přejít na výpis diskuzí
Binary Domain vyjde i na PC, hráči si tak žádali
20.3.2012 | Aleš Smutný
38 příspěvků
-
Tak už to máte hoši na netu, RELOADED to vydali včera ;) tak sosejte
-
Myslím si, že tato hra bude stát za to :-)
-
Je očividné, že PC verzia bola v pláne už dlhšiu dobu a teraz vyšli s pravdou von (no ale ako dôvod uviedli dopyt od PC hráčov), len preto aby konzolové verzie sa lepšie predávali a aby netrpeli PC verziou.. toto sa deje veľmi často, len väčšinou sa ohlási PC verzia pred vydaním konzolových verzií a samozrejme sa presunie jej vydanie o pár týždňov alebo mesiacov.. len v tomto prípade nemuseli nám klamať a rovno povedať pravdu
-
-
no ted uz si tu pc verzi fakt mohli n echat bez tak za tim stoji vydavatel *7*
-
-
Dlasi zbytecna hra ktera kazi pc scenu na pc jsou vydavany jen bugetovky typu wot/wow jetio trpane jak jsou z vas tahany penize ako bytu kazdy byl bez duse ste jen loutky .
Nevim ale tento web me prijde jako jeden z levicackych a podporovan stranamy typu ea.
ANo bila doba je pryc a vse za vas udela koran a jeho waginy ktere budou brat domy byty vasi dedum praotcum praotcim a babickam prabababickam ano i praotec rip ktery sem prisel a udelat horu praotce cecha , praotec rip jsem prisel z recka kde uz to jednou znicil. -
-
praotec rip :D.. krasna prace :D
-
-
tak pod to se podepisu *4*
-
Tady si nekdo zapomel vzit prasky :)
-
-
Asi tak, tyhle spasitelé vždy pobaví *5*
-
mozna ty kdyz nedokazes uznat ostatni
-
-
*1* *1* *1* *5*
-
-
-
chci vic tvych prispevku, konecne mi otevrely oci
-
-
ironie? *6*
-
Tak samozrejme ze je naka sance ti povedeto svetu naucit neco o svete a zitit ve svete.
Ak bys mohl dat treba skype? rad ti zavolam a muzem pokecat . -
-
rikal jsem prispevky, ne ze budu rozdavat telefonni cisla ;]
-
-
To ber! Ne všem se podaří mít osobního retarda. Kdo ví třeba se ti povede ho vychovat na vydělávání peněz. *5*
-
-
-
-
http://files.sharenator.com/dont_feed_the_troll_RE_Ask_a_Dawn-s288x288-104455.jpg
-
-
Krásná práce Natálko, naprosto to samé si taktéž myslím... Těch levičáckejch sockomoušů si nevšímej... Mimochodem ačkoli s tebou souhlasím, z tvého psaného projevu je mi na blití... Praotec Čech by ti za to dal pořádně do Řípy...
-
trapny odkaz radsi se vyjadri ke hre *4*
-
-