Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pb_historic
    Souhlasím, že ženská ňadra jsou tuze krásná.
  • Vypadá to že máš podobně chutě .. nemáš sestru? *16*
  • Veskoslav
    No jestli tam bude více takových pohledů, nebudu se zlobit *1*
  • tx voe, ty kozy.
  • Snad to bude taková pecka jako původní Bioshock (pro mě za poslední roky jedna z mála srdcovek)... obtížnost mi sice u jedničky vyhovovala (hrál jsem na medium a hard) ale když tam bude ještě něco navíc, tak jedině dobře ..
  • MickeyMutant
    Ne, já myslel, že tak za prvé lépe vynikne, jaké má krásně smutné, oduševnělé oči a za druhé, jak má hezky upravené vlasy.
  • ales.smutny
    Levý a pravý? ;)
  • GlaDOS
    No vidíš. A já zase Bioshock 1 prošel několikrát, stejně tak jako Dead Space 1 nebo Portal 2 a další hry. Každý mý jiné chutě.
  • MickeyMutant
    K obrázku: Uvažoval jsem, proč vidíme Elizabeth tak často z nadhledu. A napadly mě hned dva dobré důvody.
  • CrocoRay
    Heh, doufám, že to zabere i těm nejzkušenějším hráčům minimálně pět let, než budou schopní to dohrát. A ti méně zkušení než nejzkušenější to ani nedohrají a všichni přitom přijdou o nervy, když už chtěji tu uberobtížnost *1*
  • Umaroth
    pripomel si mi hlasku z ceske sody: ''My pereme na 1940'' *15*
  • ten problém je někde jinde. Takový half-life jsem dohrál několikrát zasebou, stejně tak AvP2, Max Payny. Ale už dlouho jsem nenatrefil na hru, kterou bych měl chut si zahrát víckrát zasebou. Něco jim chybí. A to i Bioschocku. Zážitek fajn, ale žádnej důvod projít si to znovu.
  • je fajn, že vývojáři v Irrational Games pracují poctivě a přidávají tam tenhle mód prakticky "na přání hráčů" aby potěšili. Čím dál je totiž v diskuzních fórech vidět, že hráči chtějí víc, že je (kvůli jejich počtu) nejde házet do jedné kategorie. Na BSI se opravdu těším...
  • Shenkster
    a co 1337 ? :D
  • GlaDOS
    Kdyby v dnešní době měl ne každý možnost dohrát hru, byly by prodeje velmi nízké. Možnost si zapnout tužší mód je velmi dobrá věc, jak potěšit obě skupiny hráčů.
  • Opravdu se vždycky najde někdo, kdo nebude s něčím spokojenej .... *7*
  • Tohle mam rád. Stejně tak mě potěšili Rockstar že přidali do Red Dead Redemption Hardcore mod. Hned je větší zábava to hrát.
  • sidi
    Ako chapem ale ja som to myslel skor tak ze to bude robit v mode 1999 normal, ze to v podstate nebude neodskusane co sa realne da prejst a co nie .... lebo niektore veci by tam mohli robit problem ak by neboli dobre odskusane a optimalizovane, aby to bola vyzva ale aj aby sa to dalo prejst ... ale tak uvidime sam si to vyskusam ale asi az pri opakovanom hrani :)
  • jesusek
    No tak dneska už je trochu jiná doba. Já taky nemusím zjednodušování, které je v posledních letech ve spoustě hrách. Tohle ale určitě i bez toho módu nebude CoD: Infinite.
  • Na tom není nic špatného, když se přes kritickou fázi hry dostanou jenom ti nejlepší.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit