Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • owny
    V dnešní době sympatický krok.
  • Umaroth
    Me se líbí, že mi to nikdo necpe a hru si můžu hrát tak jak se mi to libi a jak si vyberu. Thumbz up !
  • Tohle je rozhodně dobrý krok.........
  • MickeyMutant
    K obrázku: Uvažoval jsem, proč vidíme Elizabeth tak často z nadhledu. A napadly mě hned dva dobré důvody.
    • ales.smutny
      Levý a pravý? ;)
      • MickeyMutant
        Ne, já myslel, že tak za prvé lépe vynikne, jaké má krásně smutné, oduševnělé oči a za druhé, jak má hezky upravené vlasy.
  • yuri337
    Můžeme jen doufat, že se tohoto super nápadu chytí i další studia.
  • Ja bych radsi mod 1635.
    • Umaroth
      pripomel si mi hlasku z ceske sody: ''My pereme na 1940'' *15*
    • Shenkster
      a co 1337 ? :D
  • tx voe, ty kozy.
    • pb_historic
      Souhlasím, že ženská ňadra jsou tuze krásná.
  • sidi
    Len aby to dobre otestovali pred vydanim neze sa im stane ze niekde v 75% hry nastane taka situacia ze sa to fakt nebude dat prejst :D co by sa mohlo kludne stat, hlavne v prvych dnoch po vydani ...
    • Na tom není nic špatného, když se přes kritickou fázi hry dostanou jenom ti nejlepší.
      • sidi
        Ako chapem ale ja som to myslel skor tak ze to bude robit v mode 1999 normal, ze to v podstate nebude neodskusane co sa realne da prejst a co nie .... lebo niektore veci by tam mohli robit problem ak by neboli dobre odskusane a optimalizovane, aby to bola vyzva ale aj aby sa to dalo prejst ... ale tak uvidime sam si to vyskusam ale asi az pri opakovanom hrani :)
  • je fajn, že vývojáři v Irrational Games pracují poctivě a přidávají tam tenhle mód prakticky "na přání hráčů" aby potěšili. Čím dál je totiž v diskuzních fórech vidět, že hráči chtějí víc, že je (kvůli jejich počtu) nejde házet do jedné kategorie. Na BSI se opravdu těším...
  • Veskoslav
    No jestli tam bude více takových pohledů, nebudu se zlobit *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit