Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • bude to pres Steam nebo pres Live jako predesle dily nevi nekdo?
  • Snad to bude taková pecka jako původní Bioshock (pro mě za poslední roky jedna z mála srdcovek)... obtížnost mi sice u jedničky vyhovovala (hrál jsem na medium a hard) ale když tam bude ještě něco navíc, tak jedině dobře ..
  • Tohle mam rád. Stejně tak mě potěšili Rockstar že přidali do Red Dead Redemption Hardcore mod. Hned je větší zábava to hrát.
  • Cosi
    Hmm... nejlepší by bylo, kdyby to šlo na začátku plynule přepínat. Jinak rozhodně zkusim normální obtížnosti, protože se obávám, že jsem odvyknul obtížnosti z roku 1999. Mimo jiné obtížnost roku 1999 spočívala ve spoustě bugů a chyb díky kterým jste si mohli trhat vlasy a nic nepomohlo.
    • Zes neumel a asi ani dnes neumis hrat, za to nikdo nemoze!!
    • Ty jsi to asi malinko neochopil, že... Oni chtějí aby si nesl následky za svoje rozhodnutí, když si zvolíš špatný upgrade tvůj problém. A tím, že by sis to dal na lehčí obtížnost bys tu nemožnost změny obešel... Chápeš?
  • Bioshock je jedna z mych nejocekavanejscih her, nemuzu se dockat! At uz to vyjde!
  • Výborně, takhle hrát mi rozhodně nevadí. Přiznám se, že BS1 jsem (do)hrál bez Vita-komor, ale BS2 jsem bohužel potupně dohrál s nimi (hrál jsem na Hard btw), jelikož někteří nepřátelé (hlavně Big Sister) byli pekelně obtížní a snažit se porazit je bez smrti by pro mě bylo přinejmenším hodně frustrující. Tenhle krok vývojářů vítám a přeju si jen, aby hru dobře odladili, vyjít klidně může "when it's done".
  • To je sice hezké, ale špatně. Správně by bylo, kdyby to mělo JENOM mód 1999. Nebo si už nikdo nemyslí, že ne každý by měl dohrát každou hru?
    • GlaDOS
      Kdyby v dnešní době měl ne každý možnost dohrát hru, byly by prodeje velmi nízké. Možnost si zapnout tužší mód je velmi dobrá věc, jak potěšit obě skupiny hráčů.
      • ten problém je někde jinde. Takový half-life jsem dohrál několikrát zasebou, stejně tak AvP2, Max Payny. Ale už dlouho jsem nenatrefil na hru, kterou bych měl chut si zahrát víckrát zasebou. Něco jim chybí. A to i Bioschocku. Zážitek fajn, ale žádnej důvod projít si to znovu.
        • GlaDOS
          No vidíš. A já zase Bioshock 1 prošel několikrát, stejně tak jako Dead Space 1 nebo Portal 2 a další hry. Každý mý jiné chutě.
          • Vypadá to že máš podobně chutě .. nemáš sestru? *16*
    • Opravdu se vždycky najde někdo, kdo nebude s něčím spokojenej .... *7*
    • jesusek
      No tak dneska už je trochu jiná doba. Já taky nemusím zjednodušování, které je v posledních letech ve spoustě hrách. Tohle ale určitě i bez toho módu nebude CoD: Infinite.
  • CrocoRay
    Heh, doufám, že to zabere i těm nejzkušenějším hráčům minimálně pět let, než budou schopní to dohrát. A ti méně zkušení než nejzkušenější to ani nedohrají a všichni přitom přijdou o nervy, když už chtěji tu uberobtížnost *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit