Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • janchor
    Jestli mě při recenzování něco tlačí, je to maximálně židle, páč už je chuděra dost rozhrkaná.
  • nemektam, mektaji kozy *7*
    Duvod proc tyhle hry lidi hraji je prosty, bavi je to, jako známka toho ze se zrejme jedna o zabavnou hru to postaci. Hype a reklamu ma skoro kazda hra před vydanim, jen málokterou pak hraje vetsi množství lidi leta. vazne, premyslej, opravdu to je tak ze spatne hry lidi nehraji a ty dobre ano, nijak to neprechcijes *3*
  • A to jsem ještě nenapsal něco o System Shocku, to by byla teprve kritika slavného Bioshocku *3*
  • Co to mektáš? Mě zajímá můj vkus a ne mas. Nejhranější hry jsou LoL a Dota 2 a ty mi chceš tvrdit, že to jsou hry, které povznáší na duchu, protože jsou nejhranější? To samé v bledě modrém je Skyrim. Za Skyrimem stojí dokonalý hype a reklama a prvních 20 hodin, které jsou v celku zábavné.
  • Skyrimu se prodalo nejvic na PC, protože jakakoliv cisla nezahrnuji prodeje na steamu a vůbec digitalni distribuci obecne. Skyrim je trnem v oku hodne lidem, obvzlast tady na games, diky vavrove clanku. Ale nic to nemeni na tom ze Skyrim je jedna z nejhranejsich her posledních let, a je dost nepravdepodobne ze ta obrovska masa lidi co ho hrala nebo hraje budou samy bezmozci co by hrali, jak tady nekteri pisou, tak strasne hroznou hru. Chce se to zamyslet trochu vic globalne a ne prezentovat svůj názor jako bernou minci.
  • Jakmile slyším "poti jedničce" tak je mi jasné, že mám čest s nějakým tupcem zaslepeným nostalogií. Kdyby vydali místo tohoto DLC znovu jedničku (pouze s jiným názvem) tak bys tady taky psal, že proti jedničce je to všechno na nic.
  • Ani o to nejde, Lukáš je dobrý recenzent a osobně si myslím, že 10/10 by nedal, kdyby ho netlačila reklama, 10/10 zvedne návštěvnost webu. Na jednu stranu ho chápu a ani ho neodsuzuji, jelikož možná bych dal taky 10/10 kvůli webu a chápu, že TES je silná značka, ale ta hra má stěží na 6/10 .)
  • Lukáši, skvělá recenze. Upřímně, je tě na psaní o hrách na webu škoda.
  • Dan: Jako obhajovat hodnocení hry modama je vyložená hloupost.
  • XXHUGOXX
    Ale je : https://www.youtube.com/watch?v=_XMT9qbR5cs - on si ho dal. A mimochodom aj v normálnom bioshock infinite mi to blbne.
  • Ocelot
    V první epizodě není 1999 mod
  • Možná by nebylo konečně od věci pochopit (a to se týká i některých redaktorů), že 5 = průměr. Cokoliv je výše, je nadprůměr, stejně tak cokoliv je níže jest podprůměr. 7 je krásné hodnocení u DLC, které hru po technické stránce i stránce hratelnosti v podstatě nikam neposouvá (nedává nám nic, co bychom v jiné podobě v některém z předchozích titulů již neviděli) a v takovémto případě shledávám hodnocení kolem 7 bodů jako maximální, kterou taková hra vůbec může dostat. A neznamená to, že by snad proto byla hra špatná, ba naopak.
  • nekromant33
    skoro tři roky, bebí pořád bolí :(
  • no mluvis o lukasovi a 10 tady, kde recenzovali PC... ten potencial modu je proste uz od morrowindu soucast minimalne PC verze a diky tomu vzdycky vydrzi tak dlouho. a jestli se tolik prodavala i mimo pc tak na ni asi neco bude i bez modu, nemyslis?
  • GlaDOS
    Jo. Bylo to o něco lepší, než první Burial.
  • Lawliet
    Ty mě vždycky pobavíš a poučíš zároveň. *1* Ale jsi kacíř a budeš upálen. Jediný pravý bůh je Božský Císař.
  • XXHUGOXX
    Počujte, prečo mi nejde 1999 mod ? Hovorím o prvej epizóde. Vyberám si obtiažnosť a namiesto 1999 mod tam sú volaké divne nápisy. A keď na to kliknem tak nič, 1999 mod sa mi nedá. Tak idem počas hry do options a ako vždy sú tam 4 otiažnosti - easy, normal, hard, a namiesto 1999 mode tam je napísané volaké dfgs5zerusopfffgw. A to už som to dlcčko vyhral, takže sa mi ten mod mal otvoriť, ale nič, nefunguje to. A to platí aj pre pôvodný bioshock infinite. Nieje to náhodou tou češtinou ? *9* Pls pomôžte.
  • blabla mody, blabla mody... Víš o tom, že se několikanásobně prodalo více xbox verzí než pc??? A že většina recenzí byla na xbox 360 bez nějakých tvojich blabla mody. Výmluvy na mody je nanejvýše trapná.
  • nikdo nerika ze skyrim neni bez chyb... ale hraje se tolik let po vydani a ma moznosti, ktere jinde nenajdes... minimalne dokud nevyjde zaklinac... jak jsem psal me je hodnoceni u zadele, ale chapu, proc takhle otevrena hra a dal modovatelna dostavala vsude tolik bodu
  • Myslím tu hru, kde draka porazíš za minutu, myslím tu hru, kde většina questů končí v jeskyni u sarkofágu, myslím tu hru, která ignoruje tvoje činy, myslím tu hru, kde většina questů je dělaná copy and paste, myslím tu, ve které se vlkodlak může stát upírem, myslím tu hru, ve které okradeš obchodníka tim, že mu nasadíš hrnec na hlavu, myslím tu, která nemá bez modů inventář, myslím tu hru, ve které dobiješ opevněné město sám, myslím tu hru ve které se staneš mistrem magie, aniž by jsi byl mág, myslím tu hru, která ignoruje váhu meče, takže sprintuješ stejně s dýkami aji s obouručákem, myslím tu hru....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit