Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Těm zdrojům se mi moc věřit nechce. Přece jen se jedná o studio, které za sebou má hodně her a aby najednou nezvládali AI, to by bylo trochu divné... A to s tou kvalitou se mi taky nezdá, Ken Levine snad ví, co si může a nemůže dovolit a pochybuju, že by se zrovna on vydal cestou, která by z Infinite udělala nového Duke Nukema - 10 let odkladů a 4 verze hry.
    A na multiplayer ať se vykašlou, pro to Bioshock nikdo nechce.
  • Podle mě se některé hry díky multiplayeru kazí,prostě to k té hře nepatří a je to prostě jenom o singlu...avšak Bioshock jasně zaujme SP a doufám že i MP.. *4*
  • To s tou základnou/bunkrem bylo řečeno v LEVELu, když dělali historii Irrational Games.
  • Danny28
    Vždyť snad není problém rozjet MP a dýl ne? Já to chci hlavně kvůli singlu.To mě zajímá!
  • Při tvorbě her? Marketing a kontrakty s producenty ať klidně uzavírá, ale do samotné tvorby hry by zasahovat nikdy neměl.
  • ne každý manager je na škodu
  • Amen
  • Pevně věřím, že to Ken Levine zvládne ukočírovat.
    Nerad bych jako fanoušek prvního Bioshocku řval v únoru (jestli vůbec) NOOO!!

Ale na druhou stranu tyto problémy měl i první Bioshock.
    Kdo ví, že měla bít původně místo Rapture nacistická vědecká základna, hmmm?
  • Dan Vávra by je všechny zpracoval pěkně do latě, základem je odstranit management, který vůbec herní tvorbě nerozumí a na vše se snaží napasovat své predikce a finančí analýzy, tak aby byl zisk co největší a marketingový hype před vydáním rovněž tak, hra už je v hratelné podobě dávno hotová, teď se opět překopává od základů, investor nestíhá splácet půjčky, takže nařídil managementu propustit podstatnou část vývojářského týmu a opět rýpou do úplného jádra herních mechanik, zase stejné klišé, takový obrázek se nám nabízí čím dál častěji. Takto se kvalitní hry prostě dělat nedají.
  • souhlas, kdo ho chce? Ve dvojce to též nefungovalo.
  • Bohužel to asi nebude jediný problém. Sakra, Infinite je jedna z mých nejočekávanějších her. Ať se to povede!
  • Tak se na Multiplayer vy*erte ;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit