Přejít na výpis diskuzí
Bioshock Infinite: Mind in Revolt - recenze knihy
10.3.2013 | Aleš Smutný
30 příspěvků
-
No, nevím, jestli hernímu novináři přísluší nazývat politická hnutí, jako je třeba Tea Party, "bizarností". *1*
-
-
Herní novinář nemůže mít politickej rozhled / názor?
-
-
Může, ale bylo by dobré to nějak odůvodnit...
Na novinkách taky jeden novinář měl "názor" na hry, a jak za to tady dostal pojeb. *3* -
-
a) mé vzdělání a rozhled nejsou nějak limitovány pojmem "herní novinář" - hry opravdu, opravdu nejsou můj jediný zájem a specializace
b) samozřejmě to není nutné nějak odůvodňovat, prostě to je můj názor. Až budu psát analýzu fragmentarizace GOP a vlivu zájmových lobby a evangelikálních proudů na americký politický systém - tam to bude třeba argumentovat :) -
Tohle je subjektivní text recenze, což ten útvar na novinkách nebyl, to bylo / mělo být zpravodajství bez názoru - dost podstatný rozdil.
-
Pravda. Aleš se asi nechal unést pocitem, že o Tea Party má každej trochu informovanej čtenář jasno.
-
-
-
-
-
Tvůrci nás pořád bombardují informacemi, trailery, knihami, figurkami... Ale sakra já chci tu hru už hrát, ne se na ní dívat a číst si o ní. :D I když takovéhle rozšíření o ději a univerzu samozřejmě vítám.
-
-
Mně zas přijde fajn, že takhle budujou atmosféru předem (samozřejmě pokud ta hra pak bude stát za to, ale tady věřim, že jo), to čekání je o dost příjemnější. Kdyby to nedělali, tak ta hra stejně dřív nevyjde *1*
-
-
Většinu času tomu říkáte hype :D
-
-
to mi nepřijde, hype vnímam jako tlačení klasických reklam, preview, bannerů a tak, tohle jsou prostě bonusový materiály *3*
-
-
-