Přejít na výpis diskuzí
BioShock Infinite video přináší "budoucí" vzpomínky
11.12.2011 | Petr Poláček
20 příspěvků
-
Věřím, že Ken Levine nezklame.
-
Odkaz na song ?
-
Vypadá to výborně. Levine a jeho tým vytváří mistrovské dílo.
-
Martin je sofistikovaný český vyhledávací program, do kterého je možné napsat třeba "You can picture happy gatherings" a on za necelých patnáct minut najde na internetu spoustu stránek se zmíněnou větou.
-
hodte sem link na tu hudbu
-
-
nazov skladby je "Will The Circle Be Unbroken"
a uz staci len najst vhodneho interpreta
-
-
kdo je martin ?
-
Ačkoliv byl první Bioshock nepopiratelně dobrá hra a mnohým se hodně moc líbil, tak mě upřímně ke konci už trochu nudil těmi stereotypními koridorovými chodbami a prostředími, i když tam byla hromada zábavných věcí a ze začátku jsem také hodně bavil.
Ale na dvojku jsem docela zvědav a těším se až vyjde a doufám, že toto prostředí jakésik létající plošiny se mi bude líbit více a hru si oblíbím, i když bych asi neměl čekat nějaké obrovské zázraky. Přesto se ale těším a u mě je Infinite jedna z těch nejočekávanějších her. -
-
On taky Bioshock nebyl zrovna nejkratší hra. *3*
-
Bioshock me nudil asi tak od prvni ctvrtiny hry ale napodruhy jsem to uz prekousnul a dohral ho coz teda o dvojce rict nemuzu.
-
Nechci nic říkat, ale tohle je trojka :D
-
-
Jo, vlastně. Dvojku jsem dohrál také, ale ta mě bavila ještě méně. Ale na trojku jsem zvědav *1*
-
-
-
Song do tohodle traileru napsala Courtnee Draper, která zároveň namluvila postavu Elizabeth ve hře. Zjistit tohle mi trvalo asi minutu, staci si vyhledat "Bioshock Will The Circle Be Unbroken"
-
-
sorry nenapsala ale nazpívala
-
-
Trapný. Podívejte, naše hra je plná zabíjení, ale v traileru necháme hrát citlivou písničku. Jak hlubokomyslné....
-
-
To je otázka vkusu, jestli se k tomu podobná písnička hodí svou náladou. Fakt je, že ke hře perfektně pasuje textem.
-
To co jsi napsal je taky trapný.
-
Trapnej jsi leda ty, kdyz pod kazdej clanek pises, jak hra bude stat za houby. Holt, lidi co nic neumi a nedokazou vzdycky nejvic rvou. Aspon, ze se prozradi sami.
-
-
V takovem pripade se to na forech asi hemzi samymi kvalitnimi hernimi vyvojari vcetne tebe ne?
Tenhle trapny a porad papouskovany argument o nutnosti zvladat danou dovednost,nez muzu kritizovat,je vazne usmevny. -
-
Ty jsi me ale asi nepochopil. Samozrejme ze pro to, abys mohl kritizovat, nemusis danou dovednost ovladat. Pokud ale nekdo napise ke 3 hram 30 minut po tom, co z nich videl prvni trailer jak jsou na houby, je to jen krikloun a troll, ne kritik.
-
-
-