Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hmm... zda se mi to, nebo to stale bezi na Unreal 3 engine? Ne ze by mi to nejak prekazelo... spis naopak.
  • Jde to úplně ve šlépějích předchozího Bioshocku byť se to odehrává o pár let dřív s tím rozdílem, že je tam větší volnost co se rozlehlých prostranství týče. Jak zde již někdo spekuloval, i já si myslím, že to bude nějakým způsobem navázané na původní Bioshock. Přeci jen, je to dítko Kena Levina a ten se v příběhových návaznostech vyžívá, hlavně, když je dostatečně zašmodrchá... Takže bych řekl, že po konci Infinite přežije nějaký ten človíček, co dá vědomosti a myšlenku samostatného světa Andrew Rayenovi. Velice se těším na vydání, protože tahle hra má taky koule a hlavně příběh s hratelností původního Bioshocku. čekání si budu zkracovat původní hrou a přidám k tomu opěvovaný Dishonored.
    • Uz sa vie ako sa vola hlavny hrdina Infinite? mozno to bude Andrew Rayen :P
      • Hlavní postavou je detektiv Booker Dewitt
  • Shaker
    na tuhle hru se tesim uz od prvniho ujetyho gameplay, co sem videl, prijde mi to hodne podobny na Dishonored, ale precejen me to oslovuje vic
  • Ja se nemuzu zbavit pocitu ze tohle mel byt bioshock 2, protoze Bioshock 2 byl naprosto stejny jako BS1 vcetne lokaci a uz me vubec tolik nebavil, takova mlaceni prazdne slamy.
  • Coffin.Corner
    Nádherně boostrovaná kytara, tenhle song miluju... :)
    • od koho je a jak se jmenuje ?
  • Teď jenom doufám že to bude blíž jedničce.
    • řekl bych že to bude uplně něco jinýho -)
      • úplně snad ne :D, v porovnání s dvojkou, ta mi přišla slabší
  • vychází den po mých narozeninách? Asi si nadělim dárek :)
  • moja teoria meszto na konci invite spadne a vznikne z neho Rapture
    • deridon
      Infinite se odehrává někdy v roce 1912 či kdy.. Rapture byl postaven, někdy ve 40. letech, to nemluvě o tom, že to město je prostě dělaný tak, aby "fungovalo" v hlubinách moře a vypadá uplně jinak..
      • Původní Bioshock se odehrával až po válce. Protože hlavní hrdina havaroval (ona to vlastně obyčejná havárie nebyla) v proudovém dopravním letadle někde v oceánu. A proudová letadla v oblasti civilní dopravy zažila po těžkém vývoji (co se týče spolehlivosti a tehdejším požadavkům na zaoceánská letadla, tj. minimálně 3 motory) boom až na konci 50-tých let. Již při sestupu batysférou do Rapture je promítán propagační film Rayena, kde říká, že je město osvobozeno od Vatikánu (ten se stal znovu samostatným po válce), od vlivu soudruhů a lačných pohledů Washingtonu (začátek studené války).
    • to spis asi ne, ale kdyby se to stalo byla by to docela haluz :D
  • Já jen tak ze zvědavosti - ví se proč se tohle bude dál jmenovat bioshock? U prvních dvou her to bylo jasný, tam byly plasmidy, ale tady to spíš vypadá jako technoshock.
    Vím, že Levine říkal něco o tom, že pro něj je Bioshock je něco jako studnice nápadů a přístupů ke hratelnosti, ale stejně by mě zajímalo, jestli mají v plánu nějak navazovat nebo odkazovat na tohle bio.
  • Jsem někde nedávno četl, že zase propouštěli, nevím jestli se o tom už bavili ve FC, ale nebude to průser? Prý to byly nějaké důležité osoby.
    • Anebo důležitý lidi dodělali hru a teď tam jen lepí dohromady nějakej divnej multiplayer, aby marketing měl dělší seznam features.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit