Přejít na výpis diskuzí
BioShock Infinite vystupuje z utajení s novým trailerem
21.10.2012 | Petr Poláček
61 příspěvků
-
1. Díky, že to video je z youtube a ne z toho vašeho "přehrávače"
2. To nejde na celou obrazovku jenom mě? nebo jste taky museli pustit na youtube pro fullscreen?
3. Tahle hra vypadá úplně skvěle!! -
-
Furt lepší pro mě nemít fullscreen a případně se proto přepnout na YT než mít ten pekelný přehrávač od tiscali *3*
Jinak krásná hudba k traileru bez žádného prdění a dubstepu jak je dnes zvykem u některých herních trailerů *4* -
-
Dubstep ti do traileru da jen nekdo, kdo se vozi na aktualnich trendech a nesnazi se vytvorit hre vlastni tvar. To ale neni pripad noveho Bioshock traileru. A prave hudba!, ta z nej dela nadseny mravenceni po zadech vyvolavajici zazitek. Vzhledem k memu hernimu apetitu, neni moc her na ktery se tesim, Bioshock je jednou z nich a prave ted si jeste splhnul.
-
-
zas kliknúť na značku youtube a tam si to pustiť na fullscreen nie je až taký problém ;)
-
-
To ne, ale je to otravné *4*
-
-
Google to má ošetřené, takže nikomu. Ale nevím jak to je s tím fullscreenem, buď to jde nějak přes kód nastavit, nebo je třeba nějaká licene nebo něco okolo google reklam na stránce. Ale jen další tip :|
-
youtube fullscreen mi zapnout odsud nikdy nejde
-
-
Předminulý rok Bioshock 2, minulý Deus Ex: Human Revolution, teď Dishonored a příští Bioshock Infinite. NÁDHERA.
Jsem rád, že vycházíhry, kde můžeš prozkoumávat a zístkávat povedomí o světě i mimo cutsceny a rozhovory. -
-
A Dark souls se nepočítá? *13*
-
-
Ten mi přijde zítra, takže nemohu hodnotit. Spíš jsem tyhle hry bral, že jsou podobné tím, že můžeš prohledávat všechno možné a objevuješ pzadí (audiology u Bioshocku, knihy u DX a obojí u Dishonored), což mám rád.
Na Dark Souls se těším. I když nevím, jak to zvládnu obtížnostně. *1* Pak tady kdyžtak budu psát, že jsem rozmlátil ovladač, prokopl televizi a uškrtil kočku. *15* -
-
V tom případě budeš mít Dark souls rád, i tam se objevuje pozadí, stačí pozorně číst popisky předmětů a najdeš velmi propracovaný Lore, o kterém moc lidí neví...
A zas tak těžké to není, stačí hrát opatrně a inteligentně, což dělá, bohužel, problémy mnoha lidem...
-
-
-
Pro mne asi tento zebricek:
Predminuly kdyztak Mass Effect 2, Minuly TES Skyrim, Letos no rekneme ze Dishonored bylo asi nejzajimavejsi hrou, ME3 bylo zklamani a pristi rok Lara Croft, GTA V, a samozrejme BioShock - z techto 3 favoritu jsem uprimne zvedav kdo vyhraje.
Ted mne jeste napada jestli nakonec nebude i Doom 4 (mozna) a nebo treba Fallout 4 :-)
-
-
A vlastně... lepší dárek k narozeninám dostat nemůžu.
-
Takže zatímco Dishonored si hráče podmaňuje "intimnějším" podáním příběhu a situací, tohle bude podle traileru epic as hell většinou scén. Ať klidně vůbec nespěchají ))
-
no to me po..... *8* *5*
-
KRasne....uz ted se nemuzu dockat! :) Jeste ze mame Dishonored nez vyjde Infinite :)
-
Nádherně boostrovaná kytara, tenhle song miluju... :)
-
-
od koho je a jak se jmenuje ?
-
-
vychází den po mých narozeninách? Asi si nadělim dárek :)
-
Teď jenom doufám že to bude blíž jedničce.
-
-
řekl bych že to bude uplně něco jinýho -)
-
-
úplně snad ne :D, v porovnání s dvojkou, ta mi přišla slabší
-
-
-
Jsem rad, ze nam tvurci dali vedet, ze na hre se stale peclive pracuje, ze stale vypada stylove a ze zadne problemy nemaji. To bude jizda! *14*