Přejít na výpis diskuzí
BioShock Infinite vystupuje z utajení s novým trailerem
21.10.2012 | Petr Poláček
61 příspěvků
-
Ja se nemuzu zbavit pocitu ze tohle mel byt bioshock 2, protoze Bioshock 2 byl naprosto stejny jako BS1 vcetne lokaci a uz me vubec tolik nebavil, takova mlaceni prazdne slamy.
-
na tuhle hru se tesim uz od prvniho ujetyho gameplay, co sem videl, prijde mi to hodne podobny na Dishonored, ale precejen me to oslovuje vic
-
Hmm... zda se mi to, nebo to stale bezi na Unreal 3 engine? Ne ze by mi to nejak prekazelo... spis naopak.
-
Hodne pekny...doted jsem treba nevedel, ze se vratite do Rapture (soudim podle plavby k majaku :D ) Mozna to bude tim ze jsem se moc nezajimal o blizsi info. Ale musite uznat, ze prestoze se jedna o naprosto jiny prostredi, doslova z toho dycha Bioshock atmosfera...
-
-
nebylo Rapture náhodou v nějakym traileru jako těžítko nebo tak něco?
-
Ale je fakt, že je zvláštní, jak to působí "bioshockově" i přes to, že prostředí využívá úplně jinýho výtvarnýho stylu...
-
-
Na mě hodně "bioshockově" působí ta podivná kouřová stopa po výstřelu. To mě tahalo za oči v Bioshocku a bude zřejmě i zde *1*
-
Presne to sem si rikal taky. *3*
-
-
Že sa vrátime k Rapture? No tak to asi nie, keďže tento diel sa celý odohráva v roku 1912 a my predsa vieme, kedy sa vybudovalo Rapture, všakže
-
-
Ja hral oba BioShocky, ale kdy se vybudovalo Rapture uz si fakt nepamatuju. Bez wiki bych si pri pseudointelektualni diskuzi vubec neskrtl. *7*
-
-
Tak len pre upresnenie, Rapture bolo podľa hry dokončené v roku 1946
-
-
Tak jak vysvetlis ze jede k majaku a rika ze jde pro "holku" Ty uz ted vis ze v ty hre nebude nejakej casovej posun nebo co?
-
-
MrSanta : Vďaka.. vedel som, že to malo dačo spoločné so Star Wars :)
-
@ Misho: Soudě podle obrázku típlého z jednoho traileru by se mohlo jednat o rok 1983. Na obrázku je markíza kina lákající na Revenge of the Jedi, což byl původně zamýšlený název pro Return of the Jedi. Není zde samozřejmě vůbec žádná jistota, že ten nápis je z premiérového roku *3*
http://media.pcgamer.com/files/2011/08/Bioshock-Infinite-Gamescom-4.jpg -
Isto ide len ako Janchor objasnil, o akýsi symbolický odkaz k úvodu BioShock jednotky, ale prítomnosť príbehu sa bude odohrávať v roku 1912 a jediné časové posuny ako také, boli zatiaľ ukázané v niektorých gameplay videách, kde sa vďaka jednej schopnosti Elizabeth premiestnili obidvaja protagonisti do - teraz neviem presne rok - 80-tych rokov 20. storočia na pár sekúnd, ale inak o žiadnych iných časových posunoch neviem ... netvrdím, že dákym neznámym spôsobom by sa Rapture v hre neobjavil, ale toto video by som nepoužil ako argument črtajúceho sa objavenia Rapture v hre..
-
Maják bych zatím vnímal čistě jako symbolickej odkaz k úvodu jedničky, na pohled to navíc není ten samej. Holka, pro kterou jde, by měla být Elizabeth, tudíž se místo potápění nejspíš pofrčí nahoru. Časový posuny naznačovaný už v předchozích videích s tím ale můžou všelijak zamíchat, to je jasný.
-
-
-
-
-
-
Jeej nice! A dík i za ten song *4* Snad ti lidi odešli jen tak a né k vůli budoucnosti hry -.- Mohl by to být tip na hru roku 2013! Ale kdo ví, už se nemůžu dočkat, co ve hře autoři opět vymysleli. *14*
-
No pěkný, ale vypadá to jako přeskinovanej Bioshock. Což není špatně a prostředí vypadá celkem hezky. Ale jinak mám pocit, že jsem přesně to samý už hrál.
Ale asi je důležitější kontext a příběh. Pokud se povede svět a postavy, bude to asi stát za to. -
-
co to meleš? dyt to vubec jak bioshock nevypadá :D:D
-
:D Call of Dóty je preskinovavano uz 5tym rokem a vsem to zda se vyhovuje.
-
Pockej, Bioshock vypada jako preskinovanej Bioshock? *8* Neco mi tu unika...
-
-
Hm, pravda, nějak jsem nedomyslel svoji argumentaci.
-
-
-
mazec
-
Vypadá to kouzelně.Teď jsem se začal fest těšit *15*
-
S podvodního města do oblak. A stejně se nepoučili:) Utopická společnost, co na to dojela. Těším se.
-
-
Kenn Levine se drží svých utopistických myšlenek zuby nehty, a je to dobře, jeho nápady dávají hrám to, co mnohým chybí. Taktéž se těším.
-
Já myslel že se tohle odehrává dřív?
-
-
Vážně? Tak to se omlouvám:) Já jsem si ještě nějak moc informace nezjišťoval, takže jsem si myslel, že se jedná o pokračování, nikoliv prelogue. Děkuji za upozornění.
-
-
-
Jsem někde nedávno četl, že zase propouštěli, nevím jestli se o tom už bavili ve FC, ale nebude to průser? Prý to byly nějaké důležité osoby.
-
-
Anebo důležitý lidi dodělali hru a teď tam jen lepí dohromady nějakej divnej multiplayer, aby marketing měl dělší seznam features.
-