Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hmm... zda se mi to, nebo to stale bezi na Unreal 3 engine? Ne ze by mi to nejak prekazelo... spis naopak.
  • od koho je a jak se jmenuje ?
  • Hlavní postavou je detektiv Booker Dewitt
  • Uz sa vie ako sa vola hlavny hrdina Infinite? mozno to bude Andrew Rayen :P
  • Kenn Levine se drží svých utopistických myšlenek zuby nehty, a je to dobře, jeho nápady dávají hrám to, co mnohým chybí. Taktéž se těším.
  • Původní Bioshock se odehrával až po válce. Protože hlavní hrdina havaroval (ona to vlastně obyčejná havárie nebyla) v proudovém dopravním letadle někde v oceánu. A proudová letadla v oblasti civilní dopravy zažila po těžkém vývoji (co se týče spolehlivosti a tehdejším požadavkům na zaoceánská letadla, tj. minimálně 3 motory) boom až na konci 50-tých let. Již při sestupu batysférou do Rapture je promítán propagační film Rayena, kde říká, že je město osvobozeno od Vatikánu (ten se stal znovu samostatným po válce), od vlivu soudruhů a lačných pohledů Washingtonu (začátek studené války).
  • Jde to úplně ve šlépějích předchozího Bioshocku byť se to odehrává o pár let dřív s tím rozdílem, že je tam větší volnost co se rozlehlých prostranství týče. Jak zde již někdo spekuloval, i já si myslím, že to bude nějakým způsobem navázané na původní Bioshock. Přeci jen, je to dítko Kena Levina a ten se v příběhových návaznostech vyžívá, hlavně, když je dostatečně zašmodrchá... Takže bych řekl, že po konci Infinite přežije nějaký ten človíček, co dá vědomosti a myšlenku samostatného světa Andrew Rayenovi. Velice se těším na vydání, protože tahle hra má taky koule a hlavně příběh s hratelností původního Bioshocku. čekání si budu zkracovat původní hrou a přidám k tomu opěvovaný Dishonored.
  • Shaker
    na tuhle hru se tesim uz od prvniho ujetyho gameplay, co sem videl, prijde mi to hodne podobny na Dishonored, ale precejen me to oslovuje vic
  • Ja se nemuzu zbavit pocitu ze tohle mel byt bioshock 2, protoze Bioshock 2 byl naprosto stejny jako BS1 vcetne lokaci a uz me vubec tolik nebavil, takova mlaceni prazdne slamy.
  • misho8723
    MrSanta : Vďaka.. vedel som, že to malo dačo spoločné so Star Wars :)
  • deridon
    Infinite se odehrává někdy v roce 1912 či kdy.. Rapture byl postaven, někdy ve 40. letech, to nemluvě o tom, že to město je prostě dělaný tak, aby "fungovalo" v hlubinách moře a vypadá uplně jinak..
  • V tom případě budeš mít Dark souls rád, i tam se objevuje pozadí, stačí pozorně číst popisky předmětů a najdeš velmi propracovaný Lore, o kterém moc lidí neví...

A zas tak těžké to není, stačí hrát opatrně a inteligentně, což dělá, bohužel, problémy mnoha lidem...
  • MrSanta
    Na mě hodně "bioshockově" působí ta podivná kouřová stopa po výstřelu. To mě tahalo za oči v Bioshocku a bude zřejmě i zde *1*
  • MrSanta
    @ Misho: Soudě podle obrázku típlého z jednoho traileru by se mohlo jednat o rok 1983. Na obrázku je markíza kina lákající na Revenge of the Jedi, což byl původně zamýšlený název pro Return of the Jedi. Není zde samozřejmě vůbec žádná jistota, že ten nápis je z premiérového roku *3*
    http://media.pcgamer.com/files/2011/08/Bioshock-Infinite-Gamescom-4.jpg
  • úplně snad ne :D, v porovnání s dvojkou, ta mi přišla slabší
  • Ten mi přijde zítra, takže nemohu hodnotit. Spíš jsem tyhle hry bral, že jsou podobné tím, že můžeš prohledávat všechno možné a objevuješ pzadí (audiology u Bioshocku, knihy u DX a obojí u Dishonored), což mám rád.

Na Dark Souls se těším. I když nevím, jak to zvládnu obtížnostně. *1* Pak tady kdyžtak budu psát, že jsem rozmlátil ovladač, prokopl televizi a uškrtil kočku. *15*
  • A Dark souls se nepočítá? *13*
  • Coffin.Corner
    Nádherně boostrovaná kytara, tenhle song miluju... :)
  • řekl bych že to bude uplně něco jinýho -)
  • Veskoslav
    Vážně? Tak to se omlouvám:) Já jsem si ještě nějak moc informace nezjišťoval, takže jsem si myslel, že se jedná o pokračování, nikoliv prelogue. Děkuji za upozornění.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit