Přejít na výpis diskuzí
BioShock Infinite vystupuje z utajení s novým trailerem
21.10.2012 | Petr Poláček
61 příspěvků
-
Teď jenom doufám že to bude blíž jedničce.
-
Pro mne asi tento zebricek:
Predminuly kdyztak Mass Effect 2, Minuly TES Skyrim, Letos no rekneme ze Dishonored bylo asi nejzajimavejsi hrou, ME3 bylo zklamani a pristi rok Lara Croft, GTA V, a samozrejme BioShock - z techto 3 favoritu jsem uprimne zvedav kdo vyhraje.
Ted mne jeste napada jestli nakonec nebude i Doom 4 (mozna) a nebo treba Fallout 4 :-) -
vychází den po mých narozeninách? Asi si nadělim dárek :)
-
co to meleš? dyt to vubec jak bioshock nevypadá :D:D
-
to spis asi ne, ale kdyby se to stalo byla by to docela haluz :D
-
nebylo Rapture náhodou v nějakym traileru jako těžítko nebo tak něco?
-
Já myslel že se tohle odehrává dřív?
-
moja teoria meszto na konci invite spadne a vznikne z neho Rapture
-
:D Call of Dóty je preskinovavano uz 5tym rokem a vsem to zda se vyhovuje.
-
Isto ide len ako Janchor objasnil, o akýsi symbolický odkaz k úvodu BioShock jednotky, ale prítomnosť príbehu sa bude odohrávať v roku 1912 a jediné časové posuny ako také, boli zatiaľ ukázané v niektorých gameplay videách, kde sa vďaka jednej schopnosti Elizabeth premiestnili obidvaja protagonisti do - teraz neviem presne rok - 80-tych rokov 20. storočia na pár sekúnd, ale inak o žiadnych iných časových posunoch neviem ... netvrdím, že dákym neznámym spôsobom by sa Rapture v hre neobjavil, ale toto video by som nepoužil ako argument črtajúceho sa objavenia Rapture v hre..
-
Anebo důležitý lidi dodělali hru a teď tam jen lepí dohromady nějakej divnej multiplayer, aby marketing měl dělší seznam features.
-
Já jen tak ze zvědavosti - ví se proč se tohle bude dál jmenovat bioshock? U prvních dvou her to bylo jasný, tam byly plasmidy, ale tady to spíš vypadá jako technoshock.
Vím, že Levine říkal něco o tom, že pro něj je Bioshock je něco jako studnice nápadů a přístupů ke hratelnosti, ale stejně by mě zajímalo, jestli mají v plánu nějak navazovat nebo odkazovat na tohle bio. -
Maják bych zatím vnímal čistě jako symbolickej odkaz k úvodu jedničky, na pohled to navíc není ten samej. Holka, pro kterou jde, by měla být Elizabeth, tudíž se místo potápění nejspíš pofrčí nahoru. Časový posuny naznačovaný už v předchozích videích s tím ale můžou všelijak zamíchat, to je jasný.
-
Jsem někde nedávno četl, že zase propouštěli, nevím jestli se o tom už bavili ve FC, ale nebude to průser? Prý to byly nějaké důležité osoby.
-
S podvodního města do oblak. A stejně se nepoučili:) Utopická společnost, co na to dojela. Těším se.
-
Presne to sem si rikal taky. *3*
-
Tak jak vysvetlis ze jede k majaku a rika ze jde pro "holku" Ty uz ted vis ze v ty hre nebude nejakej casovej posun nebo co?
-
Dubstep ti do traileru da jen nekdo, kdo se vozi na aktualnich trendech a nesnazi se vytvorit hre vlastni tvar. To ale neni pripad noveho Bioshock traileru. A prave hudba!, ta z nej dela nadseny mravenceni po zadech vyvolavajici zazitek. Vzhledem k memu hernimu apetitu, neni moc her na ktery se tesim, Bioshock je jednou z nich a prave ted si jeste splhnul.
-
Hm, pravda, nějak jsem nedomyslel svoji argumentaci.
-
A vlastně... lepší dárek k narozeninám dostat nemůžu.