Přejít na výpis diskuzí
BioShock Infinite vystupuje z utajení s novým trailerem
21.10.2012 | Petr Poláček
61 příspěvků
-
Předminulý rok Bioshock 2, minulý Deus Ex: Human Revolution, teď Dishonored a příští Bioshock Infinite. NÁDHERA.
Jsem rád, že vycházíhry, kde můžeš prozkoumávat a zístkávat povedomí o světě i mimo cutsceny a rozhovory. -
To ne, ale je to otravné *4*
-
Furt lepší pro mě nemít fullscreen a případně se proto přepnout na YT než mít ten pekelný přehrávač od tiscali *3*
Jinak krásná hudba k traileru bez žádného prdění a dubstepu jak je dnes zvykem u některých herních trailerů *4* -
Jsem rad, ze nam tvurci dali vedet, ze na hre se stale peclive pracuje, ze stale vypada stylove a ze zadne problemy nemaji. To bude jizda! *14*
-
Tak len pre upresnenie, Rapture bolo podľa hry dokončené v roku 1946
-
Pockej, Bioshock vypada jako preskinovanej Bioshock? *8* Neco mi tu unika...
-
Ja hral oba BioShocky, ale kdy se vybudovalo Rapture uz si fakt nepamatuju. Bez wiki bych si pri pseudointelektualni diskuzi vubec neskrtl. *7*
-
Ale je fakt, že je zvláštní, jak to působí "bioshockově" i přes to, že prostředí využívá úplně jinýho výtvarnýho stylu...
-
zas kliknúť na značku youtube a tam si to pustiť na fullscreen nie je až taký problém ;)
-
Vypadá to kouzelně.Teď jsem se začal fest těšit *15*
-
KRasne....uz ted se nemuzu dockat! :) Jeste ze mame Dishonored nez vyjde Infinite :)
-
Že sa vrátime k Rapture? No tak to asi nie, keďže tento diel sa celý odohráva v roku 1912 a my predsa vieme, kedy sa vybudovalo Rapture, všakže
-
mazec
-
No pěkný, ale vypadá to jako přeskinovanej Bioshock. Což není špatně a prostředí vypadá celkem hezky. Ale jinak mám pocit, že jsem přesně to samý už hrál.
Ale asi je důležitější kontext a příběh. Pokud se povede svět a postavy, bude to asi stát za to. -
no to me po..... *8* *5*
-
Takže zatímco Dishonored si hráče podmaňuje "intimnějším" podáním příběhu a situací, tohle bude podle traileru epic as hell většinou scén. Ať klidně vůbec nespěchají ))
-
Jeej nice! A dík i za ten song *4* Snad ti lidi odešli jen tak a né k vůli budoucnosti hry -.- Mohl by to být tip na hru roku 2013! Ale kdo ví, už se nemůžu dočkat, co ve hře autoři opět vymysleli. *14*
-
Hodne pekny...doted jsem treba nevedel, ze se vratite do Rapture (soudim podle plavby k majaku :D ) Mozna to bude tim ze jsem se moc nezajimal o blizsi info. Ale musite uznat, ze prestoze se jedna o naprosto jiny prostredi, doslova z toho dycha Bioshock atmosfera...
-
Google to má ošetřené, takže nikomu. Ale nevím jak to je s tím fullscreenem, buď to jde nějak přes kód nastavit, nebo je třeba nějaká licene nebo něco okolo google reklam na stránce. Ale jen další tip :|
-
youtube fullscreen mi zapnout odsud nikdy nejde