Přejít na výpis diskuzí
BioWare reaguje na stížnosti ohledně front v SW:TOR
21.12.2011 | Aleš Smutný
92 příspěvků
-
Bioware daval Guild deployment. Rozhodil to, aby rozlozil zataz. Ludia sa mu na to vy*rali a urobili si po svojom, natlacili sa podla svojho a teraz nadavaju Bioware a EA? To maju v hlave na*rate alebo rozmyslaju zadkom?
-
-
Jeden příklad za všechny. Rozmlouvalo se na jednom nejmenovaném fóru s českou komunitou před vydáním, aby náhodou nedošlo k rozmístění guild na server tak, že bychom pak skončili s Polákama nebo Rusama. Sice fandové a hráči každým coulem, ale údajně nejhorší herní komunita, co se týče vztahů mezi ostatními hráči. Hráči WoW by mohli vyprávět. Tak došlo k neplánovanému přesunu a to někam na západ a konkrétně třeba na LoL, jenže tam časem nakonec šli všichni a už bylo pozdě. Už se s tím mělo počítat dřív, dnes už pramálo lidí chce začínat jinde, někdo není takový altoholic jako já, aby to zkoušel zatím jinde. Jednotlivec může opustit přervaný server a jít na poloprázdný, ale s davem už je to horší. Toto se však očekávalo, je to jak s kartotékou, taky vám to trochu trvá vychytat. *2*
-
-
Já bych se to nebál ani říci, spíše naopak... tito KO...I a §@!ů§) jsou z odlrepublic.cz
Moc jim za toto děkuji :(
-
-
Co som pocital v dostupnych info, snazili sa podla narodnosti spravit ten deployment, aby z kazdeho jazyka (tyka sa EU hlavne) bola aspon nejaka komunita a nech sa vybere akykolvek server, vzdy si tu svoju najde. Ale ako pises, ludia sa popresuvali a teraz servre maju zapchu.
Ja som na Lord Calypho a vybral som si ho prave kvoli RP PVP a cakacke. Pretoze ked opadne pocet hracov, tak bude stale s kym hrat a vidat inych ludi. Na low populated to bude empty vsade. Som tam s kolegom a o ziadnu guild sme sa nezaujimali zatial. -
A nase guilda na to dos*ala, protoze jsme sli na priedeleny server, kam se nasrali Spanele, Italove a pak jeste nejaka dementni PvP komunita (o ktere nekdo rikal, ze ma pres 6k clenu)
-
Není vyloučena kombinace obojího.
-
-
První MMO které nabídne pořádný příběh. A není to v češtině to je prd*li.
-
-
Asi bychom byli shopni ho za cca půl roku přeložit, ale zadarmo do toho prostě nejdu. Raději ten čas strávím hraním. Takže bohužel.
-
Nauč se anglicky, německy nebo francouzsky a nebreč tady.
-
-
Nech si kecy na koledy kredenci.
-
-
Kecy si nech ty. Buď se nauč jazyk nebo se na to vykašli, nehraj to a nestěžuj si. Stejně to kvůli tobě do češtiny neudělají.
-
-
hej ty typohlave přečti co sem psal jako reakci na Xeena. Questy běž tam, dones tohle zabi toho. Takoé věci nejsou problém. Jde o to že mluvím o příběhu a dialozích kde se občas ztratí i ssebelepšé angličtinář. Hraješ na chytráka a v L.A Noire si byl beztak uplně bezmocný ty šašku.
-
-
Nechce to napsat po čtvrté? No, šašek jsi tu ty. Já jsem L.A. Noire hrál a dohrál a překlad jsem určitě nepotřeboval a příběh jsem v klidu pochopil. A pokud nějaké slovíčko nevím, tak si ho najdu.
-
hej ty tupohlave přečti co sem psal jako reakci na Xeena. Questy běž tam, dones tohle zabi toho. Takoé věci nejsou problém. Jde o to že mluvím o příběhu a dialozích kde se občas ztratí i ssebelepšé angličtinář. Hraješ na chytráka a v L.A Noire si byl beztak uplně bezmocný ty šašku.
-
Hej ty typohlave přečti co sem psal jako reakci na Xeena. Questy běž tam, dones tohle zabí toho. Takové věci nejsou problém. Jde o to že mluvím o příběhu a dialozích kde se občas ztratí i sebelepší angličtinář. Hraješ si nějakého chytráka a v L.A Noire si byl beztak uplně bezmocný ty šašku.
-
-
-
-
-
To je to jediné, co mě od propadnuti MMORPG zachraňuje, protože je jasné, že se většinou mezi hráči komunikuje anglicky popř. německy a ani jedním nevládnu. Takže sem za to rád :-)
-
-
Jak byl betatest tak na tom evpropském serveru byly jenom Němci. shcweine,bitte, here a bla bla bla. V cheatu tam lítali slova jenom po Deutsche. Nikde žádný Čech.
-
-
Pane, chtely by jste taky dabing?
-
-
Metin 2 je v CZ. Ale to je jasné, protože je to české MMO.
Ano pane vole. Dabing bych bral zcela jistě.
-
-
První s příběhem rozhodně není, třeba LOTRO je taky postavený na příběhových questech. Ale k tomu překladu, ty znáš nějaký MMO, který by bylo přeložený do češtiny? Já teda ne a klidně se vsadím, že ani nikdy žádný nebude. Kdo by se dřel s překladem pro pár stovek, v lepším případě tisícovek českých hráčů.
-
-
Některé free shardy ultimy online. Těžko říct zda se 300 hráčům na serveru dá říkat "MMO".
Každopádně - absence alespoň základní znalosti angličtiny nebo němčiny je zásadní handicap nejen na počítačích ale v celém životě. Nemít řidičák je dnes menší handicap.
Většinu her tohoto typu se naučíš hrát i se slovníkem v ruce a v MNMo ti pomůže i česká komunita. A časem pochytíš i tu angličtinu. Já jsem taky na škole ještě povinně drtil ruštinu *1*, řeči "zlých imperialistů" jsem začal jakž takž rozumět právě z her a filmů. -
-
Anglický umím. Ale ne natolik abych si užil naplno ten příběh. A rozuměl uplně všemu proto ten post s češtinou.
-
-
-
-
To je dobrej joke - koupím hru a než si můžu zahrát, tak x hodin tvrdnu ve frontě a čekám? Co to má být? To je normální jev u MMORPG? Já tento typ her nehraju, proto se ptám, ale zdá se mi to dost podivné.
-
-
Ale, ono, pokud zvolíte server, který nepatří mezi ty zatížené, tak nečekáte...
-
Ve Warhammeru byly fronty a v Aionu myslím taky. Do měsíce fronty zmizí a do roka zmizí i většina hráčů a servery se budou naopak spojovat.
-
Kdyz si vemes low pop server tak je to ok, problem nastava kdyz mas friendy nekde kde je to full
-
tak když začal Rift, byla situace podobná, možná ještě trochu horší, protože fronty byly na všech serverech co si pamatuju...ono je to těžký, když chce člověk hrát s kamarády, co vybrali zrovna ten blbej server, kterej je teď přeplněnej, holt to musí zkousnout...
-
Nene...za 5 let hrani WoW jsem cekal jednou...tak minutu a půl...To je tim, jak je uvedeno v clanku, ze se cpete na prelidneny servery (tutove ten cesky LoL)
-
-
Prosim? WoW melo pri spusteni nekolikahodinove fronty. Moc dobre se pamatuji ze nekteri znami meli problem se lognout cely den.
Nejak brzo zapominas...
-
-
-
Je to těžké. Já hraju na Red Eclipse od druhého dne early accesu, od začátku tam jsem s guildou a tak prostě čekat "musím". Co mi nejde do hlavy, je fakt, že ještě včera jsem tam potkával nováčky shánějící guildu. Opravdu nechápu proč člověk "bez závazků ke guildě" jde na takhle narvaný server. Není to jen o Bioware, ale taky (a troufnu si říct že převážně) o lidech.
-
-
Já jsem třeba právě na Frostclaw od 2. dne Early Accessu a i když jsem bez gildy, tak fakt nemůžu za to, že se zrovna tenhle zaplní. A ne, fakt nepůjdu jinam, protože bych opouštěl postavu na 25. úrovni. Možná, že to vyznívá, že si stěžuji, ale mně je to celkem jedno. Prostě se dám do řady a shodím to na plochu a dělám něco jiného. Jednoduché že? :)
A pokud jste se někdo včera přihlásil na server, tak zatížený jako Frostclaw, tak se zase odhlaste a běžte jinam. Ono se to moc nezlepší. -
-
S tímhle souhlasím, hraju na red eclipse a začínal jsem tam když byl server poloprázdnej, nebo to byla zrovna klidná hodina, pak jsem s velkým překvapením zjistil, že je to zatíženej server, ale neřešim to. Je to jednoduchý. Je fronta dam čekačku, shodim a můžu jít dělat x věcí, když je fronta hodinová, jít třeba i se psem na procházku.
-
-
-
nvm skor ma trapi interface nemoznost locku kamery options dohladnost itextury a pdobne veci a hlavne lagy vo warzone jediny cas kedy warzony nelaguju je snad rano takze...
-
To se takovýdle problémy jinde nestávali? Nebo proč se o tom tak píše?
-
No já třeba hraju na serveru Lord Calypho protože to je jediný PVP server a bohužel je neustále plný. zrovna teď čekám ve frontě s 200 hráči (haha prý odhadovaný čas 15 min...). Ale uznávám, že přesun mezi servry bych ocenil. Překvapivě málo lidí totiž skutečně roleplayuje.
-
-
Jediny PVP server?? A ti ostatne PVP su co? :)
-
-
Pardon mělo tam být RP-PVP.
-
-
Jen tak pro zajimavost, cim je vyjimecny RP styl od normalu ? Misto pozdravu "jak bylo v praci" se zdravite "kam kracis padawane" ? Muze mi to nekdo prosim vysvetlit. Jsou nejake postihy za nedodrzeni RP stylu ? Dekuji
-
-
on spis myslel RPPVP
-
-
-
..mě osobně se hodinové čekání na připojení na server vůbec nelíbí. Můj server není na uvedeném seznamu. A aby mi PC jen tak běželo hodinu zbytečně, no tak si mezitím vyřídím nějaké jiné věci nebo zahraju jinou hru. Ještě víc mě čekání bude štvát v momentě, kdy si za stejný stav "řeknou" o první platbu. Za tohle by si vydavatel zasloužil od hráčů (v tomto případě - pravidelně platících zákazníků) jasné "tak takhle ne". Technickou stránku problému samozřejmě chápu a u MMORPG je to častý jev. Už jen proto měli mít možnost přenosu postav/guildy na jiný server. Co se týče neobsazeností některých serverů si myslím, že je to jasné. Když chci hrát na PVP RP serveru, tak mě proste na PVE server nedostanete a nepůjdu tam jen, aby se uvolnilo místo, protože platím a vybral jsem si něco jiného (myšleno zaměření serveru).
-
-
Ty PC vypínáš, když třeba nehraješ a díváš se místo toho na TV nebo si čteš knížku? Tip: Shoď to na plochu a dělej něco jiného. Počítač ti poběží na menší výkon než když budeš čučet na svoje pořadí ve frontě ;)
-
-
tak ale ja prijdu z prace a nechci cekat dalsi 3 hodiny nez se lognu. Viz priklad vcera. Sice to psalo cca hodinu cekacku ale realna doba byla 3x delsi nejako chvili po pate sem se pripojil a ve hre sem byl az kolem osme. A reci at jdu na jinej server si nechte vsichni. A nejake shazovani do widli taky. Proste chci hrat sem si za to zaplatit jeste za kolektorku sem jim kroupy vysolil tak at se snazi. Me nezajima prostredky ani duvodu me zajima vysledek a ten je k placi.
-
-
kdyz jsi umanutej trouba a chces cekat tak si cekej a piskuj.. inteligentni hrac si hraje, blbec ceka :D !!
-
-
-
tento problem uplne odstranuje GW2 - tam sa mozes bezproblemov presuvat medzi servermi s tvojimi postavami.. iba tam budu nejake restrikcie aby to neovplyvnovalo server vs. server pvp.. :)
-
Naprosto s tebou souhlasím.
-
-
ahoj Arenothe, shoudou okolností je naše guilda (5 lidí) také na Lord Calypho. Jaký máš nick ve hře? Není nad to mít možnost se poradit i v rodném jazyce... předem děkuji Griffonji
-
-
Hoj uplně stejný,Arenoth, rád se připojím. Gunslinger 16 lvl :D
-
-
-