Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tady hra napravuje první dojem a mezitím ti co si hru vyzkoušeli jsou čím dál tím víc skeptičtí: https://www.youtube.com/watch?v=YazoJOWwNe0

  • Právě ta pěchota zatím dotváří dojem nějakého free to play titulu. Lehká, co má rychlost jízdy a těžká, která je imunní vůči útokům z boku a do zad. 

  • Jack1947

    Takže to bude záplata za zrušený Total war online nebo jak se to jmenovalo ? :O

    • TW: Arena. Bylo to celkem nadějné, ale problém byl, že jsi ovládal 3 skupinky z 30 a byla prakticky nulová koordinace mezi hráči. Navíc pak stačilo mít na své straně pár afk nebo lobotomů, kteří svoje jednotky poslaly na smrt a už se váš tým vezl. Kooperace byla nutná, protože jsi měl systém generálů, kteří měli pasivní a aktivní bonusy pouze pro jeden typ vojáků - takže mít mix jednotek bylo blbé - nejlepší bylo mít 3 stejné + odpovídajícího generála. Pak i balanc, když jsem to hrál, tak byly OP střelecké jednotky. Měly neomezenou munici a pěchotě dokázaly slušně zatápět a když se přiblížila, tak se stáhly. Jízda byla až od 4 tieru. Další mínus byl MM a lobby z WoT. Tanků jednotky, ale stejný styl vylepšování a tiery. Takže vaše tier 3 jednotky bez problémů zlikvidovaly tier 2 nepřítele a bylo jedno, že to bylo hard counter, ale jakmile se u vás objevil tier 4, tak fofrem pryč. Byl i problém v získávánín XP a kreditů, protože to bylo stylem wot za poškození, jenže pěchota co chrání střelce si moc nezabojuje a sama do boje jít nemohla, protože by ji jiní střelci rozsekali.

      • Jack1947

        No jasně, ono to selhalo na špatném hypu o té hře jsem se dozvšděl až pár měsíců před ukončením nicméně tohle nebude až tak frytuplej má to bejt regulérní díl. Jen je tdarma první pár hodin (den).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit