Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947

    Takže to bude záplata za zrušený Total war online nebo jak se to jmenovalo ? :O

    • TW: Arena. Bylo to celkem nadějné, ale problém byl, že jsi ovládal 3 skupinky z 30 a byla prakticky nulová koordinace mezi hráči. Navíc pak stačilo mít na své straně pár afk nebo lobotomů, kteří svoje jednotky poslaly na smrt a už se váš tým vezl. Kooperace byla nutná, protože jsi měl systém generálů, kteří měli pasivní a aktivní bonusy pouze pro jeden typ vojáků - takže mít mix jednotek bylo blbé - nejlepší bylo mít 3 stejné + odpovídajícího generála. Pak i balanc, když jsem to hrál, tak byly OP střelecké jednotky. Měly neomezenou munici a pěchotě dokázaly slušně zatápět a když se přiblížila, tak se stáhly. Jízda byla až od 4 tieru. Další mínus byl MM a lobby z WoT. Tanků jednotky, ale stejný styl vylepšování a tiery. Takže vaše tier 3 jednotky bez problémů zlikvidovaly tier 2 nepřítele a bylo jedno, že to bylo hard counter, ale jakmile se u vás objevil tier 4, tak fofrem pryč. Byl i problém v získávánín XP a kreditů, protože to bylo stylem wot za poškození, jenže pěchota co chrání střelce si moc nezabojuje a sama do boje jít nemohla, protože by ji jiní střelci rozsekali.

      • Jack1947

        No jasně, ono to selhalo na špatném hypu o té hře jsem se dozvšděl až pár měsíců před ukončením nicméně tohle nebude až tak frytuplej má to bejt regulérní díl. Jen je tdarma první pár hodin (den).

  • Tady hra napravuje první dojem a mezitím ti co si hru vyzkoušeli jsou čím dál tím víc skeptičtí: https://www.youtube.com/watch?v=YazoJOWwNe0

  • Právě ta pěchota zatím dotváří dojem nějakého free to play titulu. Lehká, co má rychlost jízdy a těžká, která je imunní vůči útokům z boku a do zad. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit