Přejít na výpis diskuzí
Bizarní prezentace Spec Ops módu z Modern Warfare 3
14.6.2011 | Petr Poláček
39 příspěvků
-
Čím dál lepší. Jestli tohle v počtu prodaných kusů překoná BF3, tak sežeru svůj vlastní klobouk...
-
-
Už bych si chystal příbory. Tahle konzumní "ošklivé slovo" v prodejích jistě překoná BF3. Protože casual hráčů je prostě mnohonásobně víc. Mám si koupit dývko s válečným filmem a nebo koupit MW a interaktivně se bavit o chvíly dýl než u filmu?
-
Stejně lidem v těch palicích něco divnýho cvakne a koupí si MW 3 takže si myslím že zas codko bude prodvanější. *4*
-
-
Chybka: prodvanější-prodávanější *3*
-
-
-
Ta voda je prostě ošklivá... a celej engine je nějakej... furt stejnej *1*
-
Co se stane když se recykluje pičovina? Vznikne z toho kokot...kdo zná :D
-
to co hraje za idioty. celou dobu se smejou a zabijej nepratele to tam tupe stoji
-
-
Jeden z nich je Simon Pegg (takovej výbornej komediální herec z Británie) a druhýho neznám, ale někdo tu psal, že je to moderátor, tak asi jo. :D Takže zase bych nepřeháněl na ně, prostě blbli. :D
-
-
EDIT: moje chyba :D simon pegg pak dostal ovladac hned po startu :D
-
-
-
Stáhnu, testnu spec ops (kdiž bude crack nebo pudjde lanko) zahodím, zapomenu. Taková sra*ka si nezaslouží moje peníze, to video mě zmátlo nebyl jsem si jistej jestly se mám smát hňupovy co to hrál nebo tomu jak strašně dementní byly nabíhající nepřátelé, navíc všichni stejní, to i zombie v Left 4 dead byly chytřejší ty aspoň uměly přelézt překážku.
-
Je to strašná sr*čka s prepačením za výraz :D
-
No fakt hodně skušenej hráč. *1* *1*
-
Ta hra má zrecyklovyný úplně všechno: engine,animace,zvuky, nechapu proc ty idioti u toho tak jasaj jako by to byl objev stoleti.